Şimdi Ara

The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
5
Favori
10.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar zaten olacaktı, önemli olan olayların bu sürece nasıl geldiğidir. Tarantino da böyle düşünmüş olmalı ki ilk 1-1.30 saat karlar arasında geçti; filmin temeli atıldı, konunun gidişatı belirlendi. Ama çoğu kimse bunu anlamadı, sıkıcı diyaloglar ve gereksiz sahneler olarak gördü.
  • valla hocam zincirsiz senaryo olarak ve de oyunculuk olarak daha iyiydi bu filmden:)
  • Bugün izledim çok beğendim.

• Filmi izledim. Arkadaşların da dediği gibi diğer Tarantino filmlerine kıyasla sönük kalmış. Yine de izlemeye değerdi.

Bu arada Akasya Acıbadem'de izledim filmi. Çok karanlıktı, karlı sahnelerde bile bayağı karanlıktı. Sizde de öyle miydi yoksa sinemadan mı kaynaklı?
  • Simcik filme sevgilinle gidip hos bes seyler bekeme. Kafalar patliyor bi kere. Film harikaydi.ozellikle ilk catisma sahnesini tekrar tekrar izlemek isterdim. Taranrino amca yapmis yapicaginida bida ki filmi django gibi hareketli bekliyoruz

• Kafa dagitmalik bir film değil kesinlikle, diyalogları takip etmekte zorlanabilirsiniz, kan şiddet ve bir sahnedeki çıplaklık sizi rahatsız ederse gitmeyin.
    Warren, daisy şerif hepsinin oyunculuklari mükemmeldi. Evde bir kere daha izleyeceğim. 9/10 diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul anadoluda sadece 4 sinema var.ya maltepe parka nasıl getirmiyolar hala anlamıyorum
  • Pazar günü filmi izledim. Açıkçası çok beğendim. Karakterler olsun, Western havası olsun, senaryo olsun. Her an her şey olabiliyor. Tahminlerin tam tersi zaten bunu istemiş Tarantinocum. Ancak çok kelime oyunu vardı. Altyazı izledim. Dublaj olsa da farketmezdi. Filmin ilk yarısını takip edebilmekte zorlandım. Hani "Snatch" i izleyenler bilir "lanet olsun dostum" şeklinde konuşmalar. Tabi Tarantinonun kendi ufak oynamaları da olmuş bunda.

Oyunculuklar oldukça iyiydi. Muhteşem diyemeyeceğim çünkü bazı karakterler zorlama oynuyor gibiydi. Çekim teknikleri muazzamdı. Tarantinonun imzalarını bilirsiniz.

Açıkçası senaryo filmi olmuş ve senaryo çok iyiydi. Bir "pulp fiction" tadı aldım. Tabi bu görüşüm size uymayabilir.

Puanım 8,5/10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane diyemem ama gerçekten güzel film olmuş.

Film uzunca bir süre sakin, diyaloglar üzerinden ilerliyor- ki bence bu kısım fazla uzundu, bazı arkadaşlar her sahneye anlam yüklemeyi başarmışlar ben başaramadım-
    Teknik açıdan yazmaya bile gerek yok muazzamdı.
    Oyunculuklar harikuladeydi. Özellikle Jennifer Jason Leigh.
    Senaryo çok iyi değildi ama işleniş şekli güzeldi.
    Channing Tatum'da sırıtmamış bence. Yakışıklı abi- çirkin kız kardeş ikilisini sık görüyorum ben bu aralar.

Uzun uzadıya yazmaya gerek yok güzel filmdi işte. Ama Tarantino'nun sıradaki filmi western olmamalı bence.

8/10
  • Samuel L. Jackson'ın yataktaki sahneleri neydi ya öyle salonda yerlere yattık
    Tekrar bilet alıp sadece ikinci yarıya giresim var valla.
  • Oroborus kullanıcısına yanıt
    Aynen bizde baya güldük. Jennifer'ın tiplerine de baya güldüm.

Bende birdaha sıfırdan izlemem ama ikinci yarısı izlenir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 13 Ocak 2016; 16:27:21 >
  • Jennifer'da döktürmüştü gerçekten. yalnız tim roth'un oynadığı oswaldo mobray karakteri fazlasıyla christopher waltz çakmasıydı.
  • İzlemeye korkuyorum bu filmi. Paramın yanacağı hissi var içimde.

• Ben de Waltz'a benzetmiştim o karakteri ilk gördüğüm anda.

@Tonyukuk Han

Son zamanların izlediğim en iyi filmlerindendi, zamanı itibariyle 2016 yılının en iyi filmlerinden birisi olacağı kesin. Hatta en iyi filmi bile olabilir yıl sonuna kadar çıkacak olan diğer filmlere göre.
  • Ya arkadaşlar benim anlayamadım bi durum var bu film imdb den 80 bin kişiden oy almış 8.1 puanı var ama top 250 de yok daha düşük oy puanı ile listede olanlar var sebebi nedir acaba?

• Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri ve ne şanslıyım ki sinemada izledim. Interstellar'ı izleyemediğime çok üzülmüştüm mesela.

• Bende bu haftasonu izlicem sonundaaa
  • Bugün sinemada izleme fırsatı buldum.

Filmin ilk yarısı aşırı yorgunluğumun da verdiği etkiyle zaman zaman içim geçti. Ama ikinci yarısı kahve olayından sonra gözümü bile kırpmadım Tek mekan geçen filmlere alışık olmadığım için biraz değişik oldu. Genel olarak beğendim.
  • Filmden 1 saat önce çıktık abim ve kardeşim ile üçümüzde Tarantino hayranıyız, açıkçası biraz beklentimin altında kaldı, Tarantino'nun diğer filmlerinin yanında biraz sönük kalmış, kesinlikle kötü değildi ama Tarantino'nun çoğu filmini defalarca izledim izlerim, bunu tekrar izlemem için üzerinden baya bir zaman geçmesi gerek Abim ve kardeşimde benimle aynı fikirde.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.