Şimdi Ara

The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
5
Favori
10.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence gayet güzel bir filmdi ama sevmeyenleri fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

İzlememek için kendimi zor tutuyorum. İzleyenler ne düşünüyor sinemaya gitmeye değer mi yoksa evde de izlenebilir mi?

bence sinemada izlemeye değmez. ama evde kola/bira ve patates cipsi ile çok güzel gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 4 Ocak 2016; 18:21:37 >
  • Cidden film çok iyi, söylenenlere kulak asmayın. Diyaloglar klasik Tarantino diyalogları Karakterlerin psikolojileri çok iyi yansıtılmış, izlerken kendinizi onlarla birlikte hissedeceksiniz. İzlerken keyif aldığım nadir filmlerden birisiydi. Benim puanım on üzerinden dokuz.
    EDIT: Beğenmeyenler heralde Çılgın Dersane ya da Maskeli Beşler izleyen tayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 4 Ocak 2016; 19:09:24 >
  • Ya ben gerizekalıyim ya da film vasat bile değil. 3 saatim yalan oldu

• Arkadaşlar bu film IMAX olarak gelecek mi "See it in 70mm" falan muhabbetleri geçiyor. Nedir bunlar? Aynı sorum Revenant için de geçerli.
  • Filmi malum yerlerden bulacağım. Haftasonu sinemaya gitme.durumum olursa giderim olmadı diğer bahsettiğiniz şekilde yaparız 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarantino kendi felsefesini vermiş filme ben çok beğendim ama eminim beğenmeyende çoktür.

• sinemada 15-20 lira verip izlemeye bence değmez. eğlenmek ve Samuel Jackson'ın oyunculuğunu izlemek için evde izlenir. hele
    o taşşaklarından vurulma sahnesinden sonra çok daha komikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bir evde 8 kişi var. Aralarından bir veya bir kaçı Kurt Russell ın tutsağını kurtarmaya çalışıyor. Bir anlık bir boşluklarını bekliyorlar. Filmin ana konusu bu. Bu tarz tek mekanda geçen filmlerde diyaloglar çok iyi olmalı. Malesef iyide değil. Katil kim ? filmleri oldukça fazla. Çok fecide senaryoları var. Bu film onların yanından bile geçemez.

Anladım. 12 Angry Men gibi bir şey olmuş o zaman. O filmi sevmemiştim, bu filmi hiç sevmem herhalde. Aslında bazı tek mekan filmleri de güzel olabiliyor. Buried mükemmeldi mesela. The Man from Earth epey güzeldi. Boş diyalog yoktu. 127 Hours da epey iyiydi. Aslında istenince güzel filmler çıkıyor. Ama Quentin Tarantino'nun filmlerinden güzel diyalog beklentisi içinde değilim. Muhtemelen izlemeyeceğim. Sağolun bilgilendirmeniz için.

Güzel dialog beklemiyorum dediğiniz adam Tarantino.
    Piyasada ki en sağlam karakter ve diyalog yaratıcısıdır kendisi.
    Sinema literatürüne Tarantino sineması kavramını sokmuş yönetmenden bahsediyoruz.
    Eleştirirken neyi eleştirdiğinizi bilin bari.

• samuel i izlemesi bile zevk veriyor. umarım çok bekletmezler
  • samuel harikaydı ama kurt russel'ı nedense sevemiyorum. tango ve cash filmindeyken de kendisine uyuz olmuştum
  • Kadro iyi diye bikaç arkadaşla izledik.bi dayak yemediğim kaldi.seveni vardir belki ama abartmasinlar allah aşkına

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bir evde 8 kişi var. Aralarından bir veya bir kaçı Kurt Russell ın tutsağını kurtarmaya çalışıyor. Bir anlık bir boşluklarını bekliyorlar. Filmin ana konusu bu. Bu tarz tek mekanda geçen filmlerde diyaloglar çok iyi olmalı. Malesef iyide değil. Katil kim ? filmleri oldukça fazla. Çok fecide senaryoları var. Bu film onların yanından bile geçemez.

Anladım. 12 Angry Men gibi bir şey olmuş o zaman. O filmi sevmemiştim, bu filmi hiç sevmem herhalde. Aslında bazı tek mekan filmleri de güzel olabiliyor. Buried mükemmeldi mesela. The Man from Earth epey güzeldi. Boş diyalog yoktu. 127 Hours da epey iyiydi. Aslında istenince güzel filmler çıkıyor. Ama Quentin Tarantino'nun filmlerinden güzel diyalog beklentisi içinde değilim. Muhtemelen izlemeyeceğim. Sağolun bilgilendirmeniz için.

Güzel dialog beklemiyorum dediğiniz adam Tarantino.
    Piyasada ki en sağlam karakter ve diyalog yaratıcısıdır kendisi.
    Sinema literatürüne Tarantino sineması kavramını sokmuş yönetmenden bahsediyoruz.
    Eleştirirken neyi eleştirdiğinizi bilin bari.

Ee nolmuş Tarantino ise? Biliyorum Tarantino'nun kim olduğunu. Neyi eleştirdiğimi de biliyorum arkadaşım.
    Keyfimin kahyası...

• quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Arkadaşlar bu film IMAX olarak gelecek mi "See it in 70mm" falan muhabbetleri geçiyor. Nedir bunlar? Aynı sorum Revenant için de geçerli.

IMAX hakkında bir bilgim yok maalesef. 70 mm denilen durum, Panavision 65 mm'lik kameranın uzun aradan sonra ilk defa Tarantino tarafından yeniden kullanılması... Daha geniş açı ve daha kaliteli görüntüler sağlıyor. Türkiye'de bu görüntüyü işleyebilecek projeksiyon sistemi olan bir sinema salonu var mı bilmiyorum. Reddit'te The Revenant'ın şimdilik IMAX gelmeyeceği yazıyor ama, ne derece doğru meçhul. Örnek bir videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz :

Film bence muhteşem... Sırf Samuel L.Jackson için seyredilir bu film arkadaşlar. Yapmayın, etmeyin. Bence kötü yorumlara bakmayıp, bu filme hakettiği şansı tanıyın. Çok bir şey kaybetmezsiniz. Sizlerin de beğeneceğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 5 Ocak 2016; 15:23:44 >

• Kod Adı KOZ ya da Celal ile Ceren izleyenler gelmiș burada diyaloglar çok kötüydü, film tek mekanda geçiyordu diye filmi kötülüyorlar. Neyse bunları boșverelim, Tarantino tarzını seven insanlar bu filmi mutlaka izlesin, eski filmleri gibi bu da bir bașyapıt olmuș.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Arkadaşlar bu film IMAX olarak gelecek mi "See it in 70mm" falan muhabbetleri geçiyor. Nedir bunlar? Aynı sorum Revenant için de geçerli.

IMAX hakkında bir bilgim yok maalesef. 70 mm denilen durum, Panavision 65 mm'lik kameranın uzun aradan sonra ilk defa Tarantino tarafından yeniden kullanılması... Daha geniş açı ve daha kaliteli görüntüler sağlıyor. Türkiye'de bu görüntüyü işleyebilecek projeksiyon sistemi olan bir sinema salonu var mı bilmiyorum. Reddit'te The Revenant'ın şimdilik IMAX gelmeyeceği yazıyor ama, ne derece doğru meçhul. Örnek bir videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz :

Film bence muhteşem... Sırf Samuel L.Jackson için seyredilir bu film arkadaşlar. Yapmayın, etmeyin. Bence kötü yorumlara bakmayıp, bu filme hakettiği şansı tanıyın. Çok bir şey kaybetmezsiniz. Sizlerin de beğeneceğine inanıyorum.

Peki suan 70mm yerine kullanilan nedir? Ve neden o kullaniliyor 70mm daha daha genis aci ve daha kaliteliyse?

• Filmi yerden yere vurmadan önce Türkiye'de gösterime girmesini bekleseydiniz bari ey torrentciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 5 Ocak 2016; 17:33:38 >
  • Bu film nasıl beğenilmez anlamıyorum.Beğenmeyen kişiler marvel ve dc dünyasını izlemekten normal filmlere yabancı kaldılar.
    Filmin geneli durağan olmasına rağmen hiç sıkılmadan izledim.Oyunculuklar muazzamdı.
    Böyle filmler kolay çekilmiyor değerini bilmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Filmin torrent'e düştüğünü gördüm üzüldüm açıkçası.Gişe hasılatı ciddi oradan düşecektir.Gerçi son zamanlarda süper kahraman filmlerinden başka çok iyi hasılat yapan film yok denecek kadar az.

Jurassic World
    The Martian
    Inside Out
    Mission Impossible Rogue Nation
    Star Wars: The Force Awakens
    Bridge of Spies
    Pitch Perfect 2
    Spectre
    The Imitation Game
    Birdman
    Whiplash

Bu filmlerin hepsi de sağlam hasılat yaptı. Daha da sayabilirim istersen. Görüldüğü gibi sayıları yok denecek kadar azdan biraz fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 5 Ocak 2016; 22:35:09 >

• Sataşmadığın bir ben kalmıştım.
    Yorumumu beğenmezsin yada yanlış bulursun tamam ama bu üslubun yanlış.Ayrıca sinema bilgimi sorgulayacak son üyelerdensin.
    İnsanlara sataşıp bölümün huzurunu daha fazla bozma lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.