Şimdi Ara

The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
5
Favori
10.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dodge

Sataşmadığın bir ben kalmıştım.
    Yorumumu beğenmezsin yada yanlış bulursun tamam ama bu üslubun yanlış

"Beğenmeyen kişiler marvel ve dc dünyasını izlemekten normal filmlere yabancı kaldılar. "

Bu üslup doğru ama benimki yanlış yani. İyiymiş.

Ayrıca sinema bilgini sorguladığım yok sadece sinema konusunda saçmalayan kişilere karşı alerjim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Arkadaşlar bu film IMAX olarak gelecek mi "See it in 70mm" falan muhabbetleri geçiyor. Nedir bunlar? Aynı sorum Revenant için de geçerli.

IMAX hakkında bir bilgim yok maalesef. 70 mm denilen durum, Panavision 65 mm'lik kameranın uzun aradan sonra ilk defa Tarantino tarafından yeniden kullanılması... Daha geniş açı ve daha kaliteli görüntüler sağlıyor. Türkiye'de bu görüntüyü işleyebilecek projeksiyon sistemi olan bir sinema salonu var mı bilmiyorum. Reddit'te The Revenant'ın şimdilik IMAX gelmeyeceği yazıyor ama, ne derece doğru meçhul. Örnek bir videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz :

Film bence muhteşem... Sırf Samuel L.Jackson için seyredilir bu film arkadaşlar. Yapmayın, etmeyin. Bence kötü yorumlara bakmayıp, bu filme hakettiği şansı tanıyın. Çok bir şey kaybetmezsiniz. Sizlerin de beğeneceğine inanıyorum.

Peki suan 70mm yerine kullanilan nedir? Ve neden o kullaniliyor 70mm daha daha genis aci ve daha kaliteliyse?

Teknik olarak bir bilgim yok maalesef. Normal sinemalara göre projeksiyon cihazı ve perde gereksinimi farklı olabilir. Sonuçta aspect ratio denilen oran, normal sinema filmlerine göre değişik olacaktır. Ayrıca thehatefuleight.com'daki "Tickets" bölümüne bakarsanız, Los Angeles haricindeki salonlarda satışın olmadığını anlarsınız.

Ayrıca, aşağıdaki linklerden daha iyi bir şekilde araştırabilirsiniz : (2.link, olması gereken perde düzenini anlatıyor.)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ultra_Panavision_70

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cinerama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Film enfesti, gerçekten beğenmeyen neyini beğenmemiş anlayamadım. Tek mekanda geçiyor, baydı eleştirisi geliyor aklıma sadece ama beni çok etkilemedi. Diyalogların aşırı olduğunu düşünmüyorum, diyaloglar kadar aksiyon da vardı. Bu arada film boyunca benden başka gülmekten yerlere yatan oldu mu?
  • Kötü ve bir o kadar sıkıcı film, yine Tarantino filmi ve izleyici tarafından fazlaca anlam yüklenen saçma sahneler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Film enfesti, gerçekten beğenmeyen neyini beğenmemiş anlayamadım. Tek mekanda geçiyor, baydı eleştirisi geliyor aklıma sadece ama beni çok etkilemedi. Diyalogların aşırı olduğunu düşünmüyorum, diyaloglar kadar aksiyon da vardı. Bu arada film boyunca benden başka gülmekten yerlere yatan oldu mu?

Birkaç sahnedeki diyaloga çok gülmüştüm açıkçası.

- Daisy'i sonlara doğru ayağından vurulması ve Jesus Christtttt! diye bağırması, sonrasında Major Warren'ın, "İnanıyorsun ha ! Güzel, birazdan kavuşacaksın ona." demesi.

-Şerif Mannix'in kovboy tonlamalı tüm konuşması. Herkesin duvardayken, onun Warren'ın yanındaykenki diyalogları.

- Warren'ın taşaklarından vurulduktan sonraki tepkileri ve aşağıdan çıkan elemanın daha teslim olmadan kafasına sıkması.

Hatırlayabildiklerim bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 6 Ocak 2016; 9:18:47 >

• Geçenlerde izledim. Klasik Tarantino filmi. İlk 1 saat 40 dakika diyalog ve 0 olay, sonrasıda çok iyi. Senaryo bakımından Django'dan iyi diyebiliriz.

Puanlamaya Tarantinocular el atmış diyebilirim film 7 lik.

Tarantino filmlerinde yönetmenlikten çok replikler ön planda oluyor bana göre. ''Best Screenplay'' dalında işi götürür.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Yaşın kaç bilmiyorum ama hiç olgun davranmıyorsun. Her konuda millete sataşıp duruyorsun. Amacın nedir çözemedim. İşsiz misin ?

Herkes iyi ya da kötü eleştirisini yapabilir bu yüzden forumda değilmiyiz. Ayrıca Torrentten indirmedim nette izledim. Git bir bardak soğuk su iç genç.
  • Film Imax olarak gelmeyecek mi bilgisi olan var mı? Eğer gelmezse büyük hayal kırıklığı cidden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarantino'nun hayranlarını yanıltmadığı ve Samuel L. Jackson'ın döktürmeye devam ettiği film. Senaryo diğer filmlere göre yavan kalıyor onun haricinde 10 puan vermemek için bir sebep yok.

Yönetmenliği 2 film çektikten sonra bırakacak olması çok üzücü. İnşallah kararından vazgeçer.

ayrıca şu metroid e laf yetiştirmeyin bloklayın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 7 Ocak 2016; 18:35:31 >
  • Yarın sinemada @Arnold Şırnaktahalayçeker hocamla izleyip yorumumu editleyeceğim.
  • Cumartesi izleyruk insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

Yarın sinemada @Arnold Şırnaktahalayçeker hocamla izleyip yorumumu editleyeceğim.

Film Şırnak'ta gösterime girecek mi ki?

• Üstad gene döktürmüş. Filmin açılışı muazzamdı ayrıca.
  • İstanbul Anadolu'da daha çoğu sinemaya, hatta Cinemaximum'ların bile hepsine gelmedi. Budak'a gelmiş ama hafta sonu gitmeyi düşünüyorum. Hem orası için soğuk diyorlar daha iyi gireriz atmosfere

• Film, bugün itibariyle ülkemizde vizyona giriyor. hafta sonu için iyi bir seçim olabilir.
  • Filmi iki kez izledim. 4. ve son bölüm tiyatro gibi aynen.
    Blu-ray çıksın bi' daha izlerim.

Şunu da söyle bırakayım.

• Ben de şimdi izledim geldim gerçekten efsane olmuş tarantino yine döktürmüş imkanı olan gitsin izlesin

• İstinye de star wars tan sonra izledim.Kahve bölümüne kadar ölüyorum sandım.Inanılmaz sıktı.Sonra güzelleşti iyice

• filmi izledim 3 saat nasıl geçti anlamadım.
  • Film ne abartılacak kadar güzel ne de bazılarının abarttığı kadar kötü. Bence Trantino filmlerinin bir tık altında kalmış. Bir klasik olmaktan çok uzak ama son zamanlarda çıkan izlemeye değer filmlerden. Filme kız arkadaşlarıyla gelen çiftler tıpış tıpış ayrıldılar

7/10
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.