Şimdi Ara

The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
5
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Geçen sene spagetti western film Django Unchained ile hem ödül törenlerinde hem de gişede başarılı bir grafik çizen Quentin Tarantino yeni filminin de western olacağını açıkladı.

    Django Unchained’in ardından, ünlü yönetmen bir kez daha vahşi batıya doğru yola koyulmaya karar verdi. “Django Unchained’e devam filmi çekmiyorum ama bu da aynı tarzda bir western filmi olacak. Django’yu çekerken çok keyif aldım. Western filmlerini çok seviyorum. Nasıl çekileceğini kendi kendime öğrendim ve şimdi her seferinde “Hadi bir tane daha çekeyim, nasıl olsa çekmeyi biliyorum” diye düşünüyorum.” diyor Tarantino.



    12 Ocak 2014
    Quentin Tarantino’nun Yeni Filmi: The Hateful Eight

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    2012′nin sonlarında western türündeki “Django Unchained” ile karşımıza çıkan Quentin Tarantino yeni filmi hakkında açıklamalarda bulundu. Gelen ilk bilgilere göre Tarantino’nun “The Hateful Eight” adını verdiği yeni filmi de western türünde olacak. Yönetmen western türünü çok sevdiğini, “Django Unchained”i çekerken çokça eğlendiğini ve bu türde bir film daha çekmek istediğini dile getirmişti Jay Leno’nun programında. Tarantino yeni filminin senaryosunu bitirmiş durumda. Yönetmen şu sıralar oyuncu kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Bu konuda yapılan açıklamada ise daha önce iki kez çalıştığı Christoph Waltz ile tekrar çalışmak istediği, bu sene “Nebraska” filmiyle adından söz ettiren usta aktör Bruce Dern’i de kadroda görmek istediği belirtildi. “The Hateful Eight”in çekimlerine bu sene başlanabilir. Henüz çekim takvimi belirlenmediğini de söyleyelim.



    22 Ocak 2014
    Tarantino Yeni Projesi The Hateful Eight’ten Vazgeçti

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Geçtiğimiz hafta yeni çekeceği western filmi The Hateful Eight’’in senaryo çalışmalarını bitirdiğini duyurduğumuz ünlü yönetmen Quentin Tarantino, filmin senaryosu internete sızdırılınca bu projeden tamamen vazgeçti.

    Oyuncuları da belirlenmeye başlanan The Hateful Eight’in senaryosunu sızdıranın kim olduğu belli olmamasına karşın Tarantino, yıllardır birlikte çalıştığı ekibinden şüphelendiği 6 kişiyi kovdu.

    Film için stüdyo dahi hazırlanmıştı ancak yaşanan şok gelişme The Hateful Eight’i belki de hiçbir zaman çekilemeyecek senaryolardan birine dönüştürdü.



    23 Ocak 2014
    Tarantino Senaryo Sızmasına Çok Kızgın


     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson


    Oscar ödüllü ünlü yönetmen Quentin Tarantino, "Zincirsiz / Django Unchained"ten sonra çekeceği ikinci western "The Hateful Eight"in senaryosu internete sızınca projeyi rafa kaldırdı.

    Sinema sitesi Deadline'a konuşan Tarantino, "Senaryonun ilk taslağını bitirmiştim ve gelecek kışa kadar çekimlere başlamayı düşünmüyordum" dedi. Oscarlı sinemacı, "Zincirsiz / Django Unchained"in yapımcılarından Reggie Hudlin'e de bu taslağı gönderdiğini, Hudlin'in de bu taslağı evine gelen bir menajere okuttuğunu söyledi. Tarantino "Bu da bir ihanet ama en beter olanından değil. Çünkü menajer, odadan elinde senaryoyla çıkmamış" dedi. Ünlü yönetmen çok üzgün olduğunu çünkü senaryonun sızmasına sebep olacak tek ihtimalin oyuncuları olduğunu belirterek, "Bu senaryoyu üç oyuncuya verdim, Michael Madsen, Bruce Dern ve Tim Roth. Tim Roth'un böyle bir şey yapmayacağına eminim. Ama diğer oyunculardan biri, senaryoyu menajerine gösterdi, o menajer de Hollywood'daki herkese bu taslağı göndermiş olabilir. Bu lanet menajerler nasıl çalışıyor bilmiyorum ama bu filmi çekmeyeceğim" diye konuştu. Menajeri Mike Simpson'ın filmde rol almak için aramaya başlayan insanlar sayesinde fark ettiği sızıntının filmi yapma isteğini yok ettiğini belirten Tarantino, "Senaryoyu yayımlayacağım ve o kadar. Eğer bu insanlara bu kadar güvenebileceksem, devamını getirmeye niyetim de yok. Yayımladıktan sonra bu projeyle işim bitecek. Bir sonrakine geçeceğim. Bu senaryonun geldiği yerde daha 10 tanesi var. Senaryoyu ne Samuel Jackson'a ne de Christoph Waltz'a gönderdim. Bunu ya Dern'ün ya da Madsen'ın menajeri basına sızdırdı" diye konuştu.

    Tarantino "Zincirsiz / Django Unchained"ten sonra western filmleri çekmekten keyif aldığını ve bu tarza eğileceğini açıklamıştı. Senaryosu sızana kadar devam eden "The Hateful Eight"in yapım çalışmaları neredeyse tamamlanmak üzereydi.



    28 Ocak 2014
    Quentin Tarantino'dan Gawker'a Dava

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Yapmayı planladığı western film "The Hateful Eight"in senaryosu internete sızdıktan sonra film projesini çöpe atan Oscar ödüllü ünlü yönetmen Quentin Tarantino,, sızıntının kaynağı olarak gördüğü Gawker'a dava açtı.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre yapım aşamasında olan Tarantino filmi "The Hateful Eight"in senaryosu, geçtiğimiz hafta yönetmenin izni olmadan New York temelli basın kuruluşunun sitesinden sızdırıldı. Gawker'a bağlı Defamer bloğunda senaryosunun indirilebildiğini gören Tarantino, kuruluşu dava etti. Kuruluş "medya yırtıcıları" ve "birkaç kuruş için insanları taciz eden kuruluş" diyen yönetmenin, 146 sayfalık senaryosunun internette dolaşmasından sorumlu tuttuğu Gawker ise, Defamer bloğunda açıklama yaparak sızıntının kendilerinden olmadığını, senaryonun ilk önce anonim bir şekilde AnonFiles sitesine, oradan Scribd sitesine, oradan da kendi sitelerine geldiğini söyledi. Senaryonun internette olduğu haberini, senaryo internete düştükten sonra aldıklarını söyleyen şirket yetkilileri, tek yaptıklarının internete yayılmış bir materyali kendi sitelerinde yayınlamak olduğunu iddia etti.

    Ünlü yönetmen senaryonun sızmasına sebep olacak tek ihtimalin oyuncuları olduğunu belirtmiş, "Bu senaryoyu üç oyuncuya verdim; Michael Madsen, Bruce Dern ve Tim Roth. Tim Roth'un böyle bir şey yapmayacağına eminim. ya Dern'ün ya da Madsen'ın menajeri basına sızdırdı, o menajer de Hollywood'daki herkese bu taslağı göndermiş olabilir" diye konuşmuştu.



    8 Şubat 2014
    Tarantino Davadan Davaya Koşuyor

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Son günlerde The Hateful Eight'in senaryosunun sızdırıldığının haberleri Tarantino'yu oldukça kızdırmıştı. Ünlü yönetmen bilgiyi aldığı gibi filmin iptal etmiş, etrafında şüphelendiği ve senerlerdir birlikte çalıştığı altı kişiyi de kovmuştu. Senaryosunun da ekibinden birinin sızdırdığından emin olduğunun açıklamasını da yaptı. Olayın arkasından daha ilginç bir olay çıktı.

    Filmin iptal edilmesiyle birlikte Gawker Media'nın Defamer adlı blogunda 146 sayfalık senaryosu yayımlanmış ve "ilk kez biz yayımladık" mottosuyla birlikte haberin reklamını yapmışlar. Tarantino boş durur mu? Bunun üzerine Gawker Media'yı dava etmeye hazırlanan ünlü yönetmen aynı zamanda "Bu kez çok fazla ileri gidildi. Senaryomun izinsiz olarak Hollywood'da yayınlanması ve haber yapmak için gazetecilik etiklerini hiçe sayarak, senaryoyu ilk yayımlayan kuruluş olduğunu bağıra bağıra söyleyerek reklam yapmak istediler. Bu yüzden hakkımı, Los Angeles Yüksek Mahkemeleri'nde arayacağım" şeklinde açıklama da yaptı.



    26 Mart 2014 - Beyazperde
    Tarantino'nun Senaryosu Sızdırıldı mı?

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Geçtiğimiz Ocak ayında, yeni western projesi olan The Hateful Eight filminden vaz geçtiğini söyleyerek hayranlarını üzen Quentin Tarantino, Gawker Media'yı, filminin senaryosunu basına sızdırmakla suçladı!

    Variety'nin haberine göre, Tarantino, senaryosunu sızdırdığını ve ifşa ettiğini iddia ettiği Gawker ile ipleri koparıp, meseleyi mahkeme salonlarına taşımaya karar vermiş bile! Her ne kadar Gawker meseleyi, Tarantino'nun yeni projesini tamamen iptal etmesine bağlamış olsa da, Tarantino'nun avukatına göre, bütün hakları yönetmenin kendisinde olan filmin senaryosunun sızdırılmış olmasıyla birlikte, yasal süreç de hızlı bir biçimde başlatılmış oldu!

    Her ne kadar Tarantino projeyi tamamen iptal ettiğini söylese de, senaryoyu kolay kolay başka bir yapımcının kucağına bırakmayacağı da bu şekilde ortaya çıkan projenin akibeti şimdilik muğlaklığını korusa ve hayranlar için küçük de olsa bir umut ışığı yakmış olsa da, Tarantino ve Gawker taraflarını uzun bir süreç bekliyor olacak!



    4 Nisan 2014 - Beyazperde
    Tarantino'nun Hateful Eight Senaryosunun Akıbeti Ne Olacak?

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Quentin Tarantino, geçtiğimiz aylarda tamamen vazgeçtiği projesi Hateful Eight'in senaryosunu canlı canlı ifşa etmeyi planlıyor.

    Geçtiğimiz aylarda tamamen vazgeçtiği projesi Hateful Eight'in, Gawker Media tarafından ifşa edilmesi sonrasında, yasal süreci başlatma kararı alan Quentin Tarantino, filminin senaryosunu canlı okuma şeklinde meraklıları ile paylaşmayı planlıyor.

    Tarantino'nun harlanan western tutkusunun bir sonraki halkası olarak düşünülen fakat sürpriz bir biçimde projeyi çöpe atmasının ardından hayranlarını hayal kırıklığına uğratan film, 24 Nisan'da LACMA'da düzenlenecek olan gecede, canlı okuma şeklinde hayata geçirilecek.

    Tarantino, sadece filmin senaryosunu canlı bir proje eşliğinde hayata geçirmekle kalmayıp, seçtiği aktörler yardımıyla da, filmin belli kısımlarını yeniden canlandıracak. Tarantino'nun, bu canlı öykü anlatımını sergilemek için, film için seçtiği oyuncuları kullanıp kullanmayacağıysa merak konusu. Yönetmenin takipçileri adına farklı bir deneyim olacak gecenin biletleriyse şimdiden satışa sunulmuş durumda.



    21 Nisan 2014 - Beyazperde
    Jackson ve Tarantino Yeniden Bir Arada

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Tarantino'nun canlı okuma şeklinde meraklılarıyla buluşturmayı düşündüğü, Hateful Eight ekibinden Samuel Jackson'da yer alacak.

    Geçtiğimiz aylarda, üzerinde çalıştığı ikinci western projesini çöpe attığını duyuran, daha sonra da filmin senaryosunu internete sızdıranlarla mahkemelik olan Quentin Tarantino, daha sonra bu senaryoyu canlı okuma tekniğiyle meraklılarına ulaştıracağının müjdesini vermişti.

    Tarantino'nun harlanan western tutkusunun bir sonraki halkası olarak planlanan fakat sürpriz bir biçimde yönetmenin projeyi silip atmasının ardından hayranlarını hayal kırıklığına uğratan filmin, 24 Nisan'da LACMA'da düzenlenecek olan gecede, canlı okuma şeklinde hayata geçirileceği duyurulmuştu.

    Canlı okuma için filmin kadrosundaki aktörleri bir araya getirmeyi planlayan Tarantino'nun bu girişimine ilk katılım da aktörün can ciğer dostu olan Samuel L. Jackson oldu. Tarantino, Hateful Eight projesinin ardından da yeni filmi için kolları sıvayacağını duyurdu.



    22 Nisan 2014 - Süperkarga
    Tarantino, The Hateful Eight’i Tekrar Yazacak

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Quentin Tarantino, geçtiğimiz yıl Ocak ayında ülkemizde vizyona giren Django Unchained (Zincirsiz) filminden sonra yeniden vahşi batı temalı bir film yapacağını açıklamış, ardından kısa bir süre sonra The Hateful Eight’i duyurmuştu. Fakat duyurmasından çok geçmedi ki filmin senaryosu bir ajans tarafından yayımlanınca Quentin Tarantino çok sinirlenerek filmi iptal ettiğini açıkladı.

    Hayranları olaya üzüldü, Tarantino da şimdi yeni bir film üzerine düşünüp harekete geçeceğim bu da zaman alacak açıklamasını yaptı. Sonrasında The Hateful Eight’in senaryosunun biraz daha hikayeleştirilmiş haliyle bir defaya mahsus canlı okunacağı açıklandı. 150-200 dolar arasında değişen bilet fiyatlarına rağmen salonu dolduranlar hem The Hateful Eight’in orijinal senaryosunu dinledi, hem de Tarantino’dan müjdeli haber aldı.

    Tarantino, filmi tam anlamıyla iptal etmediğini, tekrardan yeni projesi olarak gündemine aldığını söyledi. Fakat senaryonun bu kadar ortaya çıktıktan sonra çekilebilir bir yanı kalmadığını, bu sebeple ikinci taslağa geçerek yeniden aynı dünyada geçen ancak olayları biraz daha farklı ele alan bir senaryoyu yazmaya başladığını açıkladı.

    The Hateful Eight ismine sahip olacak bu ikinci taslak senaryo ne zaman biter ve çekim aşamasına geçilir şu an için öngörmek zor diyebiliriz. Ancak kesin olan, Tarantino’nun The Hateful Eight ile Django’dan sonra yine bir vahşi batı filmi çekecek olması.



    28 Mayıs 2014 - Beyazperde
    Tarantino, The Hateful Eight'i Çekecek mi?

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Geçtiğimiz aylarda tamamen çöpe attığı The Hateful Eight filminin senaryosu internete sızdırılınca yasal süreç başlatan Quentin Tarantino, Nisan ayında filminin senaryosunu canlı okuma mecrasıyla meraklılara ulaştırmıştı.

    Yönetmenin gedikli oyuncularının da katılımıyla LACMA'da gerçekleşen canlı senaryo okumasının ardından projenin tarihe gömüldüğüne inanan Tarantino severler için müjdeli haber Cannes Film Festivali'nin ardından geldi.

    Projenin başından geçen bunca hararetli maceranın ardından Tarantino'nun, filminin çekimlerine Kasım ayında başlayabileceğini duyurması ise, bütün bu olan bitenin bir reklam kampanyasının parçası mı olduğu sorusunu doğurdu. Nihayetinde Tarantino, daha yazım aşamasındayken merakla beklenen projesini ayağa kaldırma fikrini kafasına koymuş gibi gözüküyor.



    29 Mayıs 2014 - FilmLoverss
    Quentin Tarantino, The Hateful Eight’in Çekimlerine Başlıyor

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Django Unchained ile ilk kez western türünde bir film çeken Tarantino, aylar öncesinde The Hateful Eight isimli yeni bir western filmi çekeceğini duyurmuştu. Hayranlarını heyecanladıran bu projenin senaryosunun internete düşmesi sıra dışı yönetmeni kızdırmış, filmi iptal ettiğini duyurmasına sebep olmuştu. O günden bu yana demeçleriyle her zaman gündemde kalan Tarantino, sakinlemiş olacak ki, filmi yeniden çekmeye karar verdi. Son gelen bilgilere göre Tarantino Kasım ayında The Hateful Eight’in çekimlerine başlıyor.

    Üstelik filmle ilgili gelen haberler sadece bu kadar da değil. Showbiz 411′in haberine göre filmin oyuncu kadrosu dahi belli oldu. Habere göre filmde; Bruce Dern, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, James Remar, Amber Tamblyn, Walton Goggins ve Zoe Bell yer alacak.

    Bunca sansasyonel haberden sonra Tarantino’nun filmi çekecek olması sevindirici olsa da filmi beyazperdede seyredene kadar emin olamayacağız gibi duruyor.



    2 Haziran 2014 - Beyazperde
    The Hateful Eight'in Kadrosu Bildiğiniz Gibi

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Quentin Tarantino, The Hateful Eight filminin senaryosunun internete sızmasının ardından filmi çekmeyeceğini ve konuyla ilgili yasal yollara başvurduğunu söylemişti. Oyuncularla birlikte canlı okuma provası yapan yönetmen, hayranlarını heyecanlandırmıştı. Aniden bir karar değişikliğine giden usta yönetmen The Hateful Eight'i çekme kararı aldığını duyurdu. Cannes Film Festivali'nin ardından gelen bu müjdeli haber, ilgiyi tekrar yönetmenin üzerine çekti.

    Kasım ayı gibi çekimlerine başlanması planan filmin oyuncu kadrosunda, Tarantino'nun filmlerinde görmeye alışık olduğumuz simalar yer alıyor. Daha önce Zincirsiz filminde çalıştığı Amber Tamblyn ve unutulmaz Ucuz Roman filminde beraber çalıştığı Samuel L. Jackson'ı filmin başrolünde izleyeceğiz. Ayrıca, Rezervuar Köpekleri filminden Tim Roth, Kurt Russell, Zoë Bell, Michael Madsen, Walton Goggins, Bruce Dern ve James Remar filmde yer alması kesinleşen oyuncular arasında. The Hateful Eight için henüz belirlenmiş bir vizyon tarihi bulunmuyor.



    15 Temmuz 2014 - Beyazperde
    Tarantino Çekimlere Başlıyor

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Yapım süreci iyiden iyiye yılan hikayesine dönen ve sinema dünyasında son yılların dedikodu kazanı en harlı projeleri arasında yer alan The Hateful Eight'in çekimleri nihayet başlayacak.

    Daha önce filmin senaryosu internete sızdığı için projeden elini eteğini çektiğini söylemesine rağmen, senaryoyu "canlı okuma" şeklinde meraklılarıyla buluşturan Quentin Tarantino, son olarak Cannes Film Festivali'nde de filmini meze yapmaktan da çekinmemişti.

    Müjdeli haber ise, bir radyo programında baklayı ağzında tutamayan Kurt Russell'dan geldi. Russell'a göre Tarantino, önümüzdeki yıl filmin çekimlerine başlamayı planlıyor.

    Filmin oyuncu kadrosundaysa Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Zoe Bell, Tim Roth ve Michael Madsen gibi bir kısmı Tarantino'nun gediklileri listesindeki oyuncular yer alacak.



    15 Ağustos 2014 - Beyazperde
    The Hateful Eight Fragmanı Geliyor

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Quentin Tarantino'nun yılın en sansasyonel projeleri arasına büyük bir özveriyle itelediği The Hateful Eight filminin fragmanı, Günah Şehri: Uğruna Ölünecek Kadın filmiyle birlikte sinema salonlarına konuk olacak.

    Uzun zamandır fragmanın yollarını bekleyen hayranlar için, sevindirici olan bu haber aynı zamanda bir başka "dolaylı" Rodriguez - Tarantino iş birliği olarak da nitelendirilebilir.

    Ünlü yönetmenin western çeşitlemesinin ikinci ayağı olarak da kabul edilebilecek olan film; bir grup kelle avcısının süprizlerle dolu macerasını konu alıyor! Oyuncu kadrosunda Zoe Bell, Michael Madsen, Bruce Dern ve Samuel L. Jackson gibi isimlerin yer aldığı film, ABD'de 2015 yılının Aralık ayında izleyiciyle buluşacak.



    29 Ağustos 2014 - Süperkarga
    The Hateful Eight Yine Sızdırıldı

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Quentin Tarantino’nun sekizinci filmi olan ve sızdırma olayları nedeniyle gündemden düşmeyen The Hateful Eight yine sızdırıldı.

    Kısa süre önce kapalı gösterimi yapıldığı tahmin edilen filme ait giriş videosu bir hayran tarafından sızdırıldı. Videoya bakıldığında filmin çekimlerine başlanmak üzere olduğu ifade ediliyor. Ancak Tarantino’nun bu sızıntı karşısında ne yapacağı merak konusu.

    Filmin 2015 yılında vizyona gireceği ve 70MM Super CinemaScope ile çekileceği biliniyor. Yapımda Kurt Russell, Bruce Dern, Samuel L. Jackson, Michael Madsen ve Walton Goggins gibi isimlerin yer alacağı kesinleşmiş durumdayken, bu isimlere yeni eklemeler yapılacağı da kesin.



    5 Eylül 2014 - Beyazperde
    The Hateful Eight Filminin Programı Belli Oldu

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Kült filmlerin yönetmeni Quentin Tarantino'nun son gözdesi The Hateful Eight'in ayrıntıları netleşmeye başladı. Yapımcı firma The Weinstein Company yaptığı bir açıklamayla filmin çekimlerinin Ocak 2015'te başlayacağını, filmin vizyon tarihinin ise 2015 yılının sonbaharını bulacağını duyurdu.

    Senaryosunun internete sızmasıyla önce filmi çekmekten vazgeçip, sonra çekmeye karar veren yönetmen oyuncu kadrosunu da hızlı bir şekilde bir araya getirdi. Onun vazgeçilmezi olan Samuel L. Jackson başta olmak üzere Bruce Dern, Zoe Bell, Michael Madsen, Kurt Russell, James Remar, Amber Tamblyn ve Walton Goggins gibi isimler filmde boy gösterecek.



    24 Eylül 2014 - FilmLoverss
    Quentin Tarantino’nun Gözü Viggo Mortensen’da

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    2015’de vizyona gireceği açıklanan filmin oyuncu kadrosu hakkında etrafta yer alan dedikodulara bir yenisi daha eklendi. The New York Daily News‘ın haberine göre, Viggo Mortensen‘ın zalim bir çete lideri rolü için Tarantino ile görüşme halinde. Otelde kalan bir müşterinin bildirdiğine göre Tarantino ve Mortensen, Greenwich Hotel’de uzun bir süre film hakkında konuşup The Hateful Eight‘e ait olduğu tahmin edilen senaryoyu incelemiş.

    Elbette kaynağın bir otel müşterisi olduğu düşünülünce, haber dedikodudan ileriye gidemiyor. Ancak daha önce hiç birlikte çalışmamış olan Tarantino ve Mortensen’in işbirliği kulağa muhteşem geliyor. Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde canlandırdığı Aragorn ile hafızalara kazınan Viggo Mortensen‘in The Hateful Eight‘te yer alması hem Tarantino hem de ünlü aktörün hayranları tarafından heyecanla karşılanacağı tahmin ediliyor.

    70mm’de çekilecek olan filmin çekimlerine 2015’in başında başlanması bekleniyor. Oyuncu kadrosu henüz tam olarak kesinleşmiş değil, ama ilk haberlere göre Samuel L. Jackson, Bruce Dern, Michael Madsen, James Remar, Amber Tamblyn, Walt Goggins ve Zoe Bell yeni projede yer alacak. Geçtiğimiz günlerde Jennifer Lawrence‘ın Tarantino’nun yeni filmi The Hateful Eight‘in oyuncu kadrosunda yer alacağı söylenmiş ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı.

    İç savaş sonrası Wyoming’teki iki ödül avcısının macerasına odaklanan The Hateful Eight’in 2015’in sonunda vizyona girmesi planlanıyor.



    29 Eylül 2014 - Süperkarga
    The Hateful Eight’in Çekimleri Aralık Ayında Başlıyor

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Quentin Tarantino’nun büyük olaylar yaşattığı son filmi The Hateful Eight’in çekimlerine 204 yılı içerisinde başlanacağı daha önce belirtilse de, bugüne kadar netleşmiş bir tarih ya da çekim planı ortaya çıkmamıştı.
    Gelen haberlerle bu durum değişti diyebiliriz. Çünkü The Hateful Eight’in çekimleri Aralık ayı içerisinde Colorado’da başlayacak. Colorado Film Komitesi’nden yapılan açıklamaya göre de filmin çekimlerinin tamamen Colorado’da gerçekleştirileceği kesinleşmiş oldu.

    Tarantino’nun aklında ise filmi çekmek için üç farklı bölge bulunuyordu. Utah, Wyoming ve Colorado’dan birini seçmesi beklenen Tarantino, Colorado Film Komitesi’nin filmin bütçesine 5 milyon $ civarında bir katkı yapması sonucu kararını vermiş gibi görünüyor.

    44 milyon $ bütçeyle çekilecek olan yapım Colorado bölgesi için de ayrı bir anlam taşıyor. Zira 1969 yılında çekilen True Grit’ten bu yana bu bölgede çekilecek en yüksek bütçeli film olma özelliğine sahip olan The Hateful Eight’in bölgeye ne kazandıracağı da merak konusu diyebiliriz.

    Sonuç olarak filmin çekimlerinin 8 Aralık’ta başlayacağını ve yılbaşı tatili nedeniyle ara verildikten sonra 2015 yılında yeniden çekimlere devam edileceğini de belirterek haberimizi noktalayalım.



    11 Ekim 2014 - Süperkarga
    Jennifer Jason Leigh, The Hateful Eight Kadrosuna Katıldı

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    The Wrap adlı internet sitesinden gelen habere göre, The Hateful Eight’in kadın başrolü olarak daha önce The Machinist gibi yapımlarda da rol alan Jennifer Jason Leigh seçilmiş.

    Yani bu seçimle birlikte kendisinin Zoe Bell, Bruce Dern, Walton Goggins, Dana Gourrier, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Denis Menochet, James Parks, James Remar, Tim Roth ve Kurt Russell’dan oluşan ekibe dahil olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Leigh’in bu filmde hapishaneden kaçan bir suçluyu canlandıracağını da belirtelim.

    İç Savaş döneminin hemen ardından Wyoming’in karlarla kaplı yüzeyinde, birbirinden ilginç karakterlerin kar fırtınası yüzünden bir barda kapalı kalması üzerine odaklanan yapım, 8 Aralık’ta çekimlerine başlayacak ve 2015 yılında da izleyiciyle buluşacak.



    7 Kasım 2014 - FilmLoverss
    Kesinleşti: Channing Tatum Hateful Eight’te

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Quentin Tarantino‘nun yeni filmi Hateful Eight‘in hayata geçme süreci çok sancılı başlamıştı. Filmin senaryo çalışması bitmiş, oyuncu seçimleri yapılırken Hateful Eight’in senaryo metni internete sızdırıldı. Tarantino, sızdıranın güvendiği isimlerden biri olduğunu ve ihanete uğradığını söyleyerek Hateful Eight’i yapmaktan vazgeçtiğini söylemişti. Lakin zaman geçtikçe filmi yönetme fikrine tekrardan alışan Tarantino, filmin yapım çalışmalarına kaldığı yerden devam etme kararı aldı. Bugünlerde yavaş yavaş netleşen filmin oyuncu kadrosu ile ilgili bir haber de Channing Tatum‘dan geldi.

    Ekim ayı içerisinde Jennifer Jason Leigh‘i kadrosuna katan filmde, Bruce Dern, Walton Goggins, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, Tim Roth, James Parks, James Remar ve Zoe Bell gibi isimler de yer alıyor. Yeni gelen habere göre, 2014 yılının öne çıkan oyuncularından Channing Tatum da filme dahil olmanın yolunu arıyordu. Bugün bu haber netleşti ve Tatum’ın filmin sonuç kısmında ufak bir rolü olacağı belirtildi. Her ne kadar rolü küçük olsa da, Oscar yarışında da olması beklenen Foxcatcher filmi ile aslında yetenekli bir aktör olduğunu kanıtlayan Channing Tatum, Tarantino’nun sihirli elleriyle kariyerini daha da yukarıya taşıyabilir. Sonuçta aynı şeyi, Django Unchained‘te ufacık bir role sahip Jonah Hill‘in kariyerinde gördük. Ayrıca A Better Life‘tan hatırladığımız oyuncu Demian Bichir‘in de, gelecek ay prodüksiyonuna start verilecek filme katıldığı açıklandı.

    Büyük oyuncu kadrosu ve kült yönetmeni ile Hateful Eight’i 2015 yılı içerisinde izleyebileceğiz. Kesin bir vizyon tarihi ise henüz bulunmamakta.



    26 Kasım 2014 - Süperkarga
    The Hateful Eight’ten İlk Fotoğraf Paylaşıldı


    Eğer The Hateful Eight için hala heyecanlı değilseniz, belki bu fikrinizi Samuel L. Jackson’ın Twitter hesabından paylaştığı iki adet fotoğraf değiştirebilir.

    Jackson dün akşam saatlerinde paylaştığı fotoğraflar The Hateful Eight’in oyuncu kadrosuyla Quentin Tarantino arasında geçen provalardan görüntüleri hayranlarıyla buluşturdu. Fotoğrafta yer alan isimlerse tabii ki Samuel L. Jackson, Quentin Tarantino, Kurt Russell, Walton Goggins, Michael Madsen, Tim Roth, Bruce Dern, Jennifer Jason Leigh ve Demian Bichir.

    Samuel L. Jackson paylaştığı fotoğrafların altında yazdığı yorumda ise “Hateful Eight provaları.. Harika vakit geçiriyoruz. Film gerçekten müthiş olacak!” cümlelerini sarfetti.

    Sözü daha fazla uzatmadan sizleri bu iki görselle başbaşa bırakalım.

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson




    26 Ocak 2015 - Süperkarga
    The Hateful Eight Tam Kadrosu Belli Oldu

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Oscar ödüllü yönetmen Quentin Tarantino’nun geçen yıl sızdırma skandalları ile karşı karşıya kalan ve iptal edilme noktasına gelen The Hateful Eight filminin tam kadrosu da belli oldu. Daha önce verilen bilgilerde kadro hakkında kısmen bilgi sahibi olmuştuk.

    The Weinstein Company tarafından Aralık ayında Kolorado’da çekimlere başlanan filmde Tarantino’ya yakın isimlerin rol alacağı belirtiliyor. Django Unchained yapımından James Parks, Dana Gourrier, Keith Jefferson, Lee Horsley, Craig Stark and Belinda Owino, Death Proof yapımından Zoe Bell ve No Country for Old Men yapımından Gene Jones bunlar arasında yer alıyor.

    Filmin asıl bombaları ise Channing Tatum, Bob rolünde Demian Bichir, Vali Marquis Warren rolünde Samuel L. Jackson, John Ruth rolünde Kurt Russell, Daisy Domergue rolünde Jennifer Jason Leigh, Chris Mannix rolünde Walton Goggins, Oswaldo Mobray rolünde Tim Roth, Joe Gage rolünde Michael Madsen ve General Sanford Smithers rolünde Bruce Dern şeklinde sıralanıyor.

    İç Savaş döneminin hemen ardından Wyoming’in karlarla kaplı yüzeyinde, birbirinden ilginç karakterlerin kar fırtınası yüzünden bir barda kapalı kalması üzerine odaklanan yapım, 13 Kasım 2015 tarihinde izleyiciyle buluşacak.



    9 Haziran 2015 - Beyazperde
    Tarantino'nun 70mm Sevdası!

     The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson

    Quentin Tarantino'nun daha yazım aşamasındayken yeteri kadar patırtı kopartan son filmi The Hateful Eight, sürpriz bir kararla 70mm olarak gösterim şansı bulacak!

    35mm'lik pelikülün en ateşli savunucularından biri olan Tarantino'nun bu kararı herkesi şaşırtırken; kendisi geçtiğimiz haftasonu Cine Gear Expo'da yeni filminden seçilmiş sahnelerin bir kısmını 70mm formatında gösterdi. Görüntü yönetmeni Robert Richardson'un 65mm klasik Panavision lensler ile yapmış olduğu çekimlerin 2.78:1 oranında bir önizlemeye sunulması bekleniyor.

    Bir grup kelle avcısının, şiddetli bir kar fırtınasından kaçarak bir yere sığınmasını; böylece kendilerini ihanet ve hile dolu bir hikayenin ortasında bulmasını konu alan filmin ülkemizdeki gösterim tarihi hala kesinleşmemişken; filmin oyuncu kadrosunda Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Zoë Bell, Denis Ménochet ve James Parks gibi isimler bulunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 10 Haziran 2015; 10:59:14 >







  • django yu beğenmemiştim umarım bu daha iyi olur
  • Django bence guzel filmdi ama imdb deki puani filme gore cok fazla , yeni filmini bekliyorum , severim western tarzini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu türde pek kaliteli film çıkmıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne uyuz bi insansın sen ya. Kill bill dururken ona odaklanman gerekirken gidip başka filmlerle uğraşıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Django iyi filmdi ama sadece iyi. Neden çok abartıldığını anlamadım. Zaten bir çok mantık hatası var. Bizim polat bile onca eğitim görmüşken bu tüfeği alır almaz 12den vurmaya başladı.
    Neyse western iyi olur umarım daha güzelini çekebilirsin.
  • Niye üst üste western çekiyor anlamıyorum ki. Django'yu Waltz ve Leonardo için izlemiştim. Çok ta keyif almıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ölümperisi

    Django iyi filmdi ama sadece iyi. Neden çok abartıldığını anlamadım. Zaten bir çok mantık hatası var. Bizim polat bile onca eğitim görmüşken bu tüfeği alır almaz 12den vurmaya başladı.
    Neyse western iyi olur umarım daha güzelini çekebilirsin.

    +1
    Güzel film ama çok abartilacak bir film değil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3:10 to yumadan sonra sağlam bir western gelmedi. Django güzel keyifli bir film ama biraz şişirildi sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpress_

    Ne uyuz bi insansın sen ya. Kill bill dururken ona odaklanman gerekirken gidip başka filmlerle uğraşıyorsun.

    Kill bill 3 iptal oldu diye biliyorum ben.
  • Djangoya laf atanları anlamıyorum.O filmde gerçekten olan birşey anlatıldı.Amerikada sadece kızıl derililer değil güneyliler zencilerede ırkçı gözle bakıp onları köle gibi kullandı ve bu filmde buna değinen ilk film.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    quote:

    Orijinalden alıntı: xpress_

    Ne uyuz bi insansın sen ya. Kill bill dururken ona odaklanman gerekirken gidip başka filmlerle uğraşıyorsun.

    Kill bill 3 iptal oldu diye biliyorum ben.

    Çıkma söylentileri old.nu bile bilmiyordum vay be.Django'yuda hala izleyemedik
  • Django bence muhteşem bir film, izlerken çok zevk almıştım. Tarantino ve Western'i yine bir arada görmek büyük mutluluk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johan Hegg

    Niye üst üste western çekiyor anlamıyorum ki. Django'yu Waltz ve Leonardo için izlemiştim. Çok ta keyif almıştım.

    C.Waltz muhteşem bir oyuncu gerçekten,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Django'yu çok beğenmiştim, takipte kalalım.
    In Tarantino we trust...
  • Quentin Tarantino, Christoph Waltz ve western. İnsan daha ne ister.
  • Tarantino varsa zaten tamam
  • Senaryonun sızdırılmasından ötürü Filmi yönetmekten vazgeçmiş.

    http://www.deadline.com/2014/01/quentin-tarantino-hateful-eight-leak-novel/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rochas Delores

    Senaryonun sızdırılmasından ötürü Filmi yönetmekten vazgeçmiş.

    http://www.deadline.com/2014/01/quentin-tarantino-hateful-eight-leak-novel/

    Şeklini koymuş, atarını yapmış vaaay.

    Tarantino'yu fazla abartıldığını hep düşünmüşümdür. Filmleri izleniyor güzel de niye bu kadar abartılıyor pek anlam veremiyorum.
  • Tarantinonun her filmi tereddut etmeden izlenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.