Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Godfather adına leke olan, tamamen gereksiz ve ticari kaygıyla yapılmış bir oyunun 2.'si. Anlamıyorum EA gelmiş geçmiş en iyi film serisini berbat ediyor.

Filmleri izleyen herkes bilir, yahu o filmde ne zaman gördüğünüz sürekli kavga, sürekli aksiyon?

Sinirimi ciddi şekilde bozmaya başladın EA, yeter artık!

Kinimi bi ittiriyim, oyunun sağlam bir aksiyon oyunu olduğunu düşünüyorum. İlk oyun bu konunda beni yanıltmamıştı, ama yine de bir Godfather değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 3 Nisan 2009; 11:29:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

7.5 gb bendeki sürüm

Hmmmm....Bir tuhaflık var o zaman bu işte...Sizdekinin 7.5 GB olduğunu yazmışsınız fakat güvenilir malum grubun ki 6.36 GB...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mckoy

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

7.5 gb bendeki sürüm

Hmmmm....Bir tuhaflık var o zaman bu işte...Sizdekinin 7.5 GB olduğunu yazmışsınız fakat güvenilir malum grubun ki 6.36 GB...

emin ol en güvenilir grup
  • valla arkadaşlar ben birnci oyunu çok sevmiştim. ikiyi sabırsızlıkla bekliyordum.
    daha öncede söyledimama kimse dikkate almadı bazı msj hep aynı görevler falan diyor vur vur falan deniliyor 1 için konuşuyor
    hep vur vur degil görevler arkdaşlar hep vursan yine geçersin ama her hit in ayrı bir bonusu var bonuslu şeklini yapmak önemli olan.
    skıll and upgrade olayını kaç arkadaş fark etti bilmiyorum.
    2 nci ve 3 uncü seri silahlar 75.000$ pistol 200.00$ magnum 250.00$ assasins pistol 400.00$ street sweeper 450.00$ tommy gun
    bunları kimler fark etti onuda bilmiyorum. ama bence tam çözümle godfather 1 i bi daha oynayın bence güzel oyun

ama zevkler ve renkler ayrı konu iyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

The Godfather adına leke olan, tamamen gereksiz ve ticari kaygıyla yapılmış bir oyunun 2.'si. Anlamıyorum EA gelmiş geçmiş en iyi film serisini berbat ediyor.

Filmleri izleyen herkes bilir, yahu o filmde ne zaman gördüğünüz sürekli kavga, sürekli aksiyon?

Sinirimi ciddi şekilde bozmaya başladın EA, yeter artık!

Kinimi bi ittiriyim, oyunun sağlam bir aksiyon oyunu olduğunu düşünüyorum. İlk oyun bu konunda beni yanıltmamıştı, ama yine de bir Godfather değil.

evet ilk oyunda hatta bu 2. oyunda da filmin o kasvetli ağır havasını göremiyoruz. Çizgi filmsi grafiklerle devamlı bir aksiyon havasında olması, mafia oyunundaki o hikayemsi havanın olmaması eleştirilecek bir konu.

Fakat bu oyunda bazı yeniliklerden bahsediliyor sanırım multiplayer ı da var oyunun biraz strateji de katmışlar diye söyleniyor. Bence 2. oyunu deneyip tekrar yorumlamalıyız

• bunları yaptıkmı oyun oynarken gerçi havaya yazıyorum ama nede olsa intiba kötü bide şimdi herkes yaptım diyecek ama neyse.

1. her görevin bonusunu aldıkmı
    2. her evdeki kasaları patlattıkmı
    3. bankalarla aranız nasıl:D
    4. skills and upgrades yani ekranın sol üsteki enerjinin altındaki sayı 50 oldumu.
    5. execution styles (infaz sitillerinin hepsini yaptıkmı)
    6. don of nyc (bon of new yrk city) bu seviyeye ulaşmak içim bu saydıklarımın hepsini yapmış olmanız lazım bu seviyeye ulaşınca kurşununuz bitmiyor. ben hala oynuyorum bu oyunu arşivimin degişilmez oyunlarında ve halada pc de kurulu isteyene tam çözüm veririm oyunu tekrar oynayın
    tam çözüm ile bakın ne kadar güzel bir oyun oldugunu göreceksiniz.
    The GodFather

• Bu saydıklarının hepsini yaptım? Ne var ki bunlarda? Bilinen şeyler hepsi, bunlar mı Godfather ruhunu yansıtıyor? Peahh
  • İkinizde ayrı kulvarlarda koşuyorsunuz... Animepiggy Godfather isimli bir oyunun godfather gibi olmasını istemiş En_DiabLO hala oyun kısmında takılmış...

Bence ikinizde haklısınız aksiyon olarak iyiydi oyun ama her zaman söylenir bi müddet sonra hep aynı şeyleri yaptığımızın farkına varıyorduk ve kesinlikle oyunun başında Don'un vurulması ve 1-2 olay harici tamamen Godfather ismi haricinde benzemeyen bir oyundu...

Gel mafia 2 gel....
  • Artık oyunun isminin hatrına idare edicez Ama scarface gibiyse inş değildir yoksa yazık olur
  • patlama efektleri guzel sanirim

The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
    ;x
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)

quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

Resimlerde grafik ayarları ne şekildeydi ? AA var mıydı ?

asaridaki SS'lerin grafik ayarlari
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)

The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
    SS'ler (c)alintidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Nisan 2009; 14:52:14 >

• her neyse arkdaşalr işte oyun geride kalmış şimdi bakalım 2 nasıl oalcak inş güzel bir oyun olur
  • Resimlerde grafik ayarları ne şekildeydi ? AA var mıydı ?
  • o sslrde hiç aa açıkgibi durmuyo birde sürücüden kontrol et bence... ayrıca grefiklerde berbat gözüküyo
  • kimse başlamamış galiba oynamaya

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

birazdan ss leride koyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawice

kimse başlamamış galiba oynamaya

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

birazdan ss leride koyarım

Bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

o sslrde hiç aa açıkgibi durmuyo birde sürücüden kontrol et bence... ayrıca grefiklerde berbat gözüküyo

aynen grafiklerde hiç bir değişim göremedim, ilk oyundaki motor aynı

bu arada bu oyunun motoru tiger woods golf deki motor bilmeyenler olabilir

avantajı optimizasyon olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Nisan 2009; 15:33:17 >
  • Her şeyi geçtim de sürüş fiziğini adam etseler kafi..
    Ne kadar rezildi ya, arcade sınıfına bile girmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 3 Nisan 2009; 15:42:01 >
  • offf be dün akşam görmemişim çıktığını... daha yeni gördüm.. ancak yarine oynayabilirim.

ilk oyun kadar olsa bile, % 100 bitirene kadar kesin oynarım...
  • ilk oyunu bitirmiştim oyunun sonunda benim karakter çok pis bakmış kameraya

The Godfather 2™ (ÇIKTI)
  • kendi karekterimizi yüz olarak falanda modelliyoduk demi ilk oyunda bundada varmı acaba yanı özellik
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.