Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben grafiğe çok takılmıyorum aslında, oynanabilrlik ve hikayenin çok gelişmiş olmasını isterim
  • Oynayan birileri birşeyler yazsın oynanabilirlik hakkında. hadi grafiği geçtik
  • Arkadaşlar oyunu indiriyorum ancak şöyle bir şey dikkatimi çekti xbox bölümünden orda verilen ss ler le pc versiyonu arasında grafik bakımından büyük bir fark olduğu gözüküyo isterseniz bir bakın xbox bölümünden heralde pc yi gine pas geçti ea geçen seferkioyunda da xbox ve pc arasında grafik olarak büyük fark vardıRica edersem pc de oynayan arkadaşlar en yüksek ayarlarda ss koyabilir mi
  • San Andreas'ın grafiklerini almışlar hafiften tıraşlamışlar bize Godfather 2 diye kakalamaya çalışmışlar.. Hadi grafik kısmını es geçelim diyelim yükledim oynamaya başladım baktım araç kullanımında zerre kadar gelişme yok sopaya yön veriyorsunuz sanki.. Adamımız ilk oyunda biraz daha insan gibi hareket ediyordu bunda sanki havada süzülüyormuş gibi.. Tamam konu biraz ilginç RPG öğeleri eklemişler adam alıyorsunuz yanınıza araçtan saldırı yapıyor sizin için vs. vs. Neyse oynayan oynasın ben çok oyunsuz kalırsam belki... Sanmıyorum ama...

Oyananabilirlik mi Godfather I'i hatırlıyormusunuz hah işte aynısının tıpkısı....

Burdan 360 cılara da sesleniyorum DVD'nize yazık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 3 Nisan 2009; 22:38:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arthur20

Arkadaşlar oyunu indiriyorum ancak şöyle bir şey dikkatimi çekti xbox bölümünden orda verilen ss ler le pc versiyonu arasında grafik bakımından büyük bir fark olduğu gözüküyo isterseniz bir bakın xbox bölümünden heralde pc yi gine pas geçti ea geçen seferkioyunda da xbox ve pc arasında grafik olarak büyük fark vardıRica edersem pc de oynayan arkadaşlar en yüksek ayarlarda ss koyabilir mi

Xbox'dan çekilen resim, Dışardan LCD TV nin dışından çekiliyor. LCD TV'lerin Kontrast ve Parlaklık oranları Monitörlere göre yüksektir. Normal yani bu durum.

Bağla PC'yi aynı TV'ye dışardan bir resim çek. PC de oyun içinden alıyoruz resimleri, fark ondan

• yeni kurdum bende 5dk oynadım ve çıktım gta4 den sonra hiç sarmıyor bunlar saints row2 wheelman bunlarda aynı şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Arkadaşlar oyunu indiriyorum ancak şöyle bir şey dikkatimi çekti xbox bölümünden orda verilen ss ler le pc versiyonu arasında grafik bakımından büyük bir fark olduğu gözüküyo isterseniz bir bakın xbox bölümünden heralde pc yi gine pas geçti ea geçen seferkioyunda da xbox ve pc arasında grafik olarak büyük fark vardıRica edersem pc de oynayan arkadaşlar en yüksek ayarlarda ss koyabilir mi

Xbox'dan çekilen resim, Dışardan LCD TV nin dışından çekiliyor. LCD TV'lerin Kontrast ve Parlaklık oranları Monitörlere göre yüksektir. Normal yani bu durum.

Bağla PC'yi aynı TV'ye dışardan bir resim çek. PC de oyun içinden alıyoruz resimleri, fark ondan

Dostum yanlız 1. oyunda da fark vardı dedim yoksa bunda da mı aşırı grafik farkı var.Yanlız diğer oyunlarda ikisine de aynı grafiklerle yapılan oyunlarda dışardan çekilmiş lcd tv lerde bu kadar fark olmuyodu oyüzden dikkatimi çekti.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Dostum yanlız 1. oyunda da fark vardı dedim yoksa bunda da mı aşırı grafik farkı var.Yanlız diğer oyunlarda ikisine de aynı grafiklerle yapılan oyunlarda dışardan çekilmiş lcd tv lerde bu kadar fark olmuyodu oyüzden dikkatimi çekti.

Hangi oyunda çekilirse çekilsin fark olacaktır, emin ol.

• Bu ne biçim grafik ? iyi tamam grafiği pas geçerim demiştimde bu kadarda geçemem yani....

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

SS ler PC'den

patlama efekti dışındakiler berbat adam sanki oyuncak silah tutuyor...
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Baba güzel oyundur.Bu kadar ezmeyin.2 yi daha oynamadım ama güzele benziyor, grafik olarakta fena değil. Mafia 2 yide görcez.

Mafia 2 hem hikaye hemde grafik olarak bu oyunu katlar indirmeye değmeyecek bir oyun görünen köy kılavuz istemez

Bunlar ss'ler
    http://media.pc.ign.com/media/957/957839/imgs_1.html

Bunlarda hd videolar
    http://www.videogamer.com/videos/mafia_ii_extended_trailer.html
    http://www.videogamer.com/videos/mafia_ii_sinner_trailer.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Nisan 2009; 1:05:02 >

• Grafikler rezalet olmuş yanlız!
  • Bu oyunu Mafia ile kıyaslayan zihniyetten şüphelenmek lazım. Mafia gibi sağlam oyun az çıkar. Oyunlardan beklentilerinizi düşük tutmadığınız sürece her yeni çıkan oyuna berbat oyun, değmez vb. demeye devam edersiniz.
  • Mafia 2 ile karşılaştırmayacağızda hangi oyun ile karşılaştıracağız ben göz zevkime hitap etmeyen ve oynanış olarak basit kalan oyunlardan zevk alamam tam aksine oyunlardan beklentilerimiz yüksek olmalı bende tam aksini düşünen zihniyetlerden şüphe duyarım 5 yıl öncesi olsa hadi neyse diyeceğim piyasaya bakıyoruz 300-1000tl'lık ekran kartları mevcut böyle oyunlar içinmi alınıyor bu kartlar ve directx api'si shader model 3,4 diye boşuna destek veriyor o zaman yaparsın grafikleri sağlam sistemi iyi olan full ayarlarda oynar iyi olmayan kısar oynar bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Nisan 2009; 11:06:01 >
  • Yapacaksan adam gibi oyun yap yada hiç yapma.Teknoloji geriye doğru ilerliyor galiba.Playstation 2 grafiğinde oyun çıkarıyorlar hayla,insan biraz utanır yada sadece ps2 ye çıkarır.VaLoUr aynen tüm dediklerine katılıyorum.
  • iyikide buranın yorumlarına ve ss lere bakmışım az kaldı indiriyordum iyiki varsın dh ea iyice ....tı 5 yıldır dead space ten başka numarasını görmedim nfs lerin hiçbirini kurmadım bilmiyorum belki iyidir
  • Oyunlardan beklentilerimiz yüksek olacaksa o zaman biz hiç oyun oynamayalım. Nasılsa bütün oyunlar berbat bizim için. Hey Allah'ım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Oyunlardan beklentilerimiz yüksek olacaksa o zaman biz hiç oyun oynamayalım. Nasılsa bütün oyunlar berbat bizim için. Hey Allah'ım...

bak işte burda yerden göge kadar haklısın.

tdu unun haritası küçük diyenide gördük.
    crysis in grafiklerini begenmiyenide gördük.

yaz olur kış deriz bunaldık kış olur yaz olsun donduk. ADEM OGLUNA YARANILMIYOR..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

San Andreas'ın grafiklerini almışlar hafiften tıraşlamışlar bize Godfather 2 diye kakalamaya çalışmışlar.. Hadi grafik kısmını es geçelim diyelim yükledim oynamaya başladım baktım araç kullanımında zerre kadar gelişme yok sopaya yön veriyorsunuz sanki.. Adamımız ilk oyunda biraz daha insan gibi hareket ediyordu bunda sanki havada süzülüyormuş gibi.. Tamam konu biraz ilginç RPG öğeleri eklemişler adam alıyorsunuz yanınıza araçtan saldırı yapıyor sizin için vs. vs. Neyse oynayan oynasın ben çok oyunsuz kalırsam belki... Sanmıyorum ama...

Oyananabilirlik mi Godfather I'i hatırlıyormusunuz hah işte aynısının tıpkısı....
    Burdan 360 cılara da sesleniyorum DVD'nize yazık....

Böyle oyunları toplatıp üzerinden silindir geçirmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 4 Nisan 2009; 10:02:31 >

• Oyun Kavramını Daha Oturtamadılar Heralde,Adamın Elindeki Oyuncak Diyen Olmuş.Gercek Mi Olacaktı. Alıcaktın Sağa Sola SIka SIka İlerliyicektin
  • Düşünüyorum bu oyunla hangi oyunu kıyaslayayım diye.. Mafia ile kıyaslamak yanlış ise o zaman Just cause olurmu ne dersiniz ?

Yapmayın yav bu oyunu Mafia ile kıyaslayacaz tabi ne ile kıyaslayacaz...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.