Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • savitar madem herşeyi ne zaman olacağını biliyor. barry ve cisco gelmeden 5 dk önce gelip öldüreymiş kadını. ama barry olduğu çıkınca anladık zekasını

• iris öldüğü için flash future flasha dönüşmüyormu çrde? Burda future flash iken iris i öldürüyor ne oldu anlamadim ve flashin yaralari iyileşmiyormu yüzü niye yarali savitarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 3 Mayıs 2017; 15:43:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savitar spoiler
    Evet feature flash olduğunu düşünmüyordum fakat öyle çıtkı. Ama son sahne gelmeden dizinin ortasında anladım feature flash olduğunu. Cisco'nun sanki ordaymış gibi falan demesinden belliydi. O zaman ilk speedster Barry oluyorsa Reverse Flash nasıl oluyor ? Birde şimdi Justice League'deki flashta feature flash diye biliyorum. O niye kötü değil o zaman ?
    Kafamda deli sorular

• evet kritik detayda bu niye yüzünde yara ve izler var?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamileite

Savitar spoiler
    Evet feature flash olduğunu düşünmüyordum fakat öyle çıtkı. Ama son sahne gelmeden dizinin ortasında anladım feature flash olduğunu. Cisco'nun sanki ordaymış gibi falan demesinden belliydi. O zaman ilk speedster Barry oluyorsa Reverse Flash nasıl oluyor ? Birde şimdi Justice League'deki flashta feature flash diye biliyorum. O niye kötü değil o zaman ?
    Kafamda deli sorular

Future* Flash. Dizideki Reverse Flash(Eobard Thawne) 22. yüzyıldan bir bilim adamı zaten, gelecekten yani. Justice League olayını nereden çıkardın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 3 Mayıs 2017; 16:37:2 >

• savitarı yavaşlata yavaşlata kamplumbağaya çevirdiler yalnız.. ilk diziye girdiği bölüm barry bile takip etmek zorlanıyordu onun hareketlerini. şimdi aynı hızda gibi hissettiriyorlar , gerçi ilk gösterdikleri gibi olsa durdurma şansları olmayacaktı o da ayrı konu
  • bayağıdır izlemiyorum ama ilk geldiğinde tahmin edilen çıkmış yine çok şaşırtmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

iris öldüğü için flash future flasha dönüşmüyormu çrde? Burda future flash iken iris i öldürüyor ne oldu anlamadim ve flashin yaralari iyileşmiyormu yüzü niye yarali savitarın

Barry çr de Wally ölünce sapıtıyor diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

bence savitar
    şu diğer dünyadan gelip kendini speedforce ta feda eden barry nın babası kılıklı flash .. kendini feda etti ama orada çok kaldığından kin beslemeye başlamıştır pişman olup

üstteki mesajlarda bir arkadaş
    kendisidir
    demiş ama bence o değil. onun dediğinden yola çıktım bende

Gelecekteki Flash Savitar. Neyse, “A war is coming, Captain Hunter, and at some point you’re going to be called back to Central City to fight it, so you need to know that — while you and your team have been in the temporal zone — I made a choice that affected the timeline. As you know, whenever you alter the past, those changes affect the present and get compounded in the future. When you return, you will be in a new timeline I created, where everyone’s past and everyone’s future has been affected, including yours. When you come back, don’t trust anything or anyone, not even me.”

Güzel yakalamışsın hocam Barry'nin bu mesajı LoT da etkiledi mi olayları,LoT'u takip etmediğim için soruyorum

• http://www.theflashfantr.com/the-future-flash/
  • yanlış davranışlarını tahmin edemediğinden yetişemiyordu... artık o sorun bitti...

• Lan arkadaş şu Cecile draması yerine Barry Allen nasıl Future Flash haline gelmiş onu anlatsaydınız ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Lan arkadaş şu Cecile draması yerine Barry Allen nasıl Future Flash haline gelmiş onu anlatsaydınız ya.

valla sırf o dramlar yüzünden atlaya atlaya geçiyorum dakikaları
  • zoom'dan sonra iyice boka sardı... savitar'da sıvadı artık. sanki başka düşman bulamadılar ne mal gibi diziye döndü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

quote:

quote:

quote:

bence savitar
    şu diğer dünyadan gelip kendini speedforce ta feda eden barry nın babası kılıklı flash .. kendini feda etti ama orada çok kaldığından kin beslemeye başlamıştır pişman olup

üstteki mesajlarda bir arkadaş
    kendisidir
    demiş ama bence o değil. onun dediğinden yola çıktım bende

Gelecekteki Flash Savitar. Neyse, “A war is coming, Captain Hunter, and at some point you’re going to be called back to Central City to fight it, so you need to know that — while you and your team have been in the temporal zone — I made a choice that affected the timeline. As you know, whenever you alter the past, those changes affect the present and get compounded in the future. When you return, you will be in a new timeline I created, where everyone’s past and everyone’s future has been affected, including yours. When you come back, don’t trust anything or anyone, not even me.”

Güzel yakalamışsın hocam Barry'nin bu mesajı LoT da etkiledi mi olayları,LoT'u takip etmediğim için soruyorum

Etkiledi dostum.

• Kusura bakmayın ama bu West ailesinin alayı mal. Joe'yu da adam bilirdim ondan da bir cacık olmaz. Dizinin yarısı bunların dramasıyla geçiyor.

Bence Barry Allen gelecekte Iris ile evlendi. Sonra Iris'in kezbanlıklarına dayanamadı ve eblendiğine pişman oldu. Daha sonra yanlışını düzeltmek için geçmişe gitti, tanınmamak için kostüm giydi. Iris'i öldüremeden Barry Allen onu speedforce'a gönderdi. Alın size teori. Bakın Iris koca Flash'i ne hale getirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Kusura bakmayın ama bu West ailesinin alayı mal. Joe'yu da adam bilirdim ondan da bir cacık olmaz. Dizinin yarısı bunların dramasıyla geçiyor.

Bence Barry Allen gelecekte Iris ile evlendi. Sonra Iris'in kezbanlıklarına dayanamadı ve eblendiğine pişman oldu. Daha sonra yanlışını düzeltmek için geçmişe gitti, tanınmamak için kostüm giydi. Iris'i öldüremeden Barry Allen onu speedforce'a gönderdi. Alın size teori. Bakın Iris koca Flash'i ne hale getirmiş.

ahahaha

• ulan tam dizi güzel gidiyor dedik iris hiç konuşmuyor dedik diğer kezban çıktı karşımıza ne cecileymiş arkadaş. cecile-joe muhabbeti hariç güzel bir bölümdü savitarın future flash olmasına sevindim nedense . umarım sezon sonunda öldürtmezler koskoca hız tanrısını. bu arada tracy çok güzel karı be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladies and gentlemen -- 3 Mayıs 2017; 18:46:29 >
  • quote:

savitarı yavaşlata yavaşlata kamplumbağaya çevirdiler yalnız.. ilk diziye girdiği bölüm barry bile takip etmek zorlanıyordu onun hareketlerini. şimdi aynı hızda gibi hissettiriyorlar , gerçi ilk gösterdikleri gibi olsa durdurma şansları olmayacaktı o da ayrı konu

Aynen.Bir de bana sanki boyunu falan kısaltmışlar gibi geldi.
  • Now's who the villain, Flash! Now who's the villain!

Bu arada
    Savitar Barry ise Eobard Thawne Reverse Savitar mı oluyor?

Bunu açıklamaları lazım yalnız çok saçma oldu.
    Ben gelecek Flash'ım derken yalan söylemiyormuş
    Yüzü falanda bir garip duruyor. Hiç değilse saçma sapan biri çıkmadı.

• 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.