Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurtleTut

Kendi zamanlarında kadını bulacağına, kadının çözümü bulduğu zamana gidip direk olarak o çalışmayı oradan niye almıyor da mal gibi kendi zamanlarında yapmaya uğraşıyorlar ?

Diğer arkadaşlarda tonlarca "zaman" sorusu sormuşlar.

Savitar hepsini üfletecek güçte ama orada burada konuşup duruyor o kadar.

Birde o tablet mablet ne ayaktı o zaman, o mısır piramidleri, kazılar, oradan savitarın kutusu falan, piüüüvv...

20 bölüm kezban tribi göstereceklerine şunlara vakit ayırsalar, birazda efektler bir şeyime benzese 7.5 puanlık dizi. Ama şu hali ile 5 puan dahi zor.

Teknolojiyi alıp geçmişe götürüp kullanırsa gelecekte icat edilmesine gerek kalmayacağı için aslında icat edilmemiş olur gelecekten geçmişe getirdiği teknoloji. Paradoks
    Ayriyeten neden bu hale geldiğini açıklamadılar daha. Belki geçen seneki Zoom'un kendini Jay Garrick olarak tanıtması gibi bir olay olabilir. Zamanında gerçek Savitar ile kapışıp öldürmüş veya speedforce'a sıkıştırıp zırhını çalmış gibi bir hikaye vardır belki. Zırhtan çıkınca I'm Savitar demedi zaten I'm the Future Flash dedi.

• valla gelecek geçmiş şimdiki falan hepsi b*ka sardı
  • Reverse Flash iyiymiş aslında diyenler var da Legends of Tomorrow izlemiyorlar heralde onlar
    Malcom Merlyn Damien Darkh ile beraber çalıştılar bu sezonda kötülük üzerine yani

• Future flash olduğunu biliyordum birkaç gün önceden de yazmıştım hatta bakalım bu yüzündeki yara izini ve nasıl savitara dönüştüğünü nasıl anlatacaklar

Bence sezon finalinde böyle bir son yapmaları güzel olur
    Son bölümde future flash iris'i öldürsün central city'i alt üst etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Bruce Wayne -- 3 Mayıs 2017; 23:42:50 >

• Dizinin içine el birliği ile ettiler. Tebrik ederim.

bizim zamanımızdaki barry, 2024 yılına gitti ve savitar'ı durduran barry ile konuştu. Gelecekteki barry ben bilmiyorum, nobel ödüllü dr. kızın yardımıyla durdurdum dedi.
    Savitar, Barry olduğuna göre ve muhtemelen 2024 yılından daha uzak gelecekten geliyor. Yani kendisinin hapsolduğunu bilmesi gerekir. Ayrıca hapsolduğu ise nasıl kurtuldu da geçmişe geldi ? Geçmişe gelmenin her şeyi değiştirdiğini zaten öğrenmişti. Ayrıca geçmişe gidip değişiklik yapan speedsterları zaman wraitleri bulup yakalıyor. Hani nerede onlar ? Savitar'ın kendisi koşucu mu değil mi ? Gördüğümüz barry ama teknoloji ile Flash yani Savitar olmuş. Kendini gücünü mü yükseltiyor o zırh ?

Frost killer, Barry'e sen bırak bu ayakları derken, savitar'ın gerçekte kimin olduğunu görünce hemen, ne yapmamı istiyorsun diyor. Yahu zaten Barry'den nefret ediyorsun niye gelecektekine uyuyorsun ? Hem de hiç muhabbete girmeden...

Ha bir de Savitar'ın rüyalara girme, hayal gördürme gibi güçleri de var.

Bu savitar'ı Evren 93480923740238974 gibi bir şeye bağlayacaklar ve hikayesi de herkesin nefret ettiği bir Barry olacak. Bütün evrenleri dolaşmış ve sadece kendi evreninde ondan nefret edildiğini görünce bütün evrenlerdeki Barry'lerden intikam alacak gibi bir arkaplan hikayesi koyarlarsa, o zaman şapka çıkartır, diziye bir daha tek kelime etmem.

Hatta, Barry ile kezban sevgilisi dizi de herkesin görebileceği açık bir alanda orta yere kakalarını yapsalar ve çekimde olsa dahi diziyi savunurum.

• Knisath kullanıcısına yanıt

bir kaç farklı boyutta birkaç farklı gelecek var uzak gelecektende gelmiş olması mümkün bence sıfır hata...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undisclosed

quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Arkadaşlar savitarım kin olduğunu öğrendim

Yalnız bununla ilgili mantıklı bir açıklama yapıcak olan bir arkadaş varmı acaba..

Barry allenin Kötü yönü(Yani kötü kişiliği)Wally West’in ölümü nedeniyle suçluluk hisseden ve kendisini sorumlu tutan Barry, hikayede 20 yıl öncesine gidip hiç yapmadığı şeyi Düşmanlarını Öldürmeyi karar verir. Zamanda geri giderek Wally’in ölümüne neden olan hata/hataları düzeltmek isteyen Barry için öldürme zamanıydı. Ve sonrada Future flash Yani barry allen Katile dönüşür

Dizide bunumu işliyorlar emin değilim ama büyük ihtimal bunu işliyorlar.

Reverse flash ne demişti
    gelecekteki senden nefret ediyorum

Buda demek oluyor ki gelecekteki barry katile dönüşüyor yani wally westin ölümü yüzünden bu hale geldi

yani reverse flash bu yüzdenmi geçmişe gidip barrynin çocuk halini öldürmek istiyor

Aynen öyle şimdi her şey daha netleşti reverse flashın neden barryi öldürmek istediği Gelecekteki barry wally westin ölümünü hazırlayan bütün hataları ortadan kaldırcam diye tamamen katile dönüştü

• Ya arkadaşlar bekleyip görelim çok fazla beynimizi yakmaya gerek yok
    savitar gelecekteki Barry ve bunların hepsini yaşamış,kendine bu adı takmış,artık o geldigi gelecekte (baya bir uzak gelecek olmalı) kafayı sıyıracak bir olay yaşıyor ve geçmişe dönüp düzelmeye çalışıyor iris ı öldürme dahil,işte burada önemli olan ne olduda bu hale geldi ama bu senaristlerin bunu bize yedirebileceklerini sanmıyorum o kapasite yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurhasgul1903 U kullanıcısına yanıt

irisi öldürmüş gibi göstermiş aslında öldürmemiş... adam hala aşıktı...
  • hiç bir bölümünü kaçırmazdım eskiden ama 2. sezonda bıraktım cidden baydı. Ya allahım bi buz silahı olan adamla flashı madara ettiler böyle saçmalık olabilir mi?
  • Nedeni basit aslında

• saimertug kullanıcısına yanıt

Aynen ben gelecekteki Flash'ım dedi Savitar'ım demedi. Belki asıl Savitar yaşıyor olabilir ama 1 sezon daha uzatacaklarını sanmam. Dediğiniz gibi büyük ihtimalle öldürmüştür onu. Neden Iris'i öldürmek istiyor onu anlamadım. Anladık Wally öldü de sevdiğin kadını neden öldürüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Nedeni basit aslında

cevap bu olursa senaristler çok kurtlar vadisi izlemiş demektir orada da yıllar önce bir bölümde ersoy ulubey kendi oğlunu öldürüyordu başkası öldüremesin diye

edit: espirisine paylaşılmış birşey ama gerçekte çıkabilir sizin attığınız olay , bekliyorum bu senaristlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 4 Mayıs 2017; 10:7:34 >

• kardeş sevici sapık flash kendini öldürsün dizide bitsin. bağımlılık yaptı nefret ede ede izliyorum flasha kötü birşey oldukça seviniyorum.
  • waltran kullanıcısına yanıt
    iskele babası joe'ya ne demeli şimdi bir de onun ve sevgilisinin draması çıktı başımıza
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Undisclosed

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Arkadaşlar savitarım kin olduğunu öğrendim

Yalnız bununla ilgili mantıklı bir açıklama yapıcak olan bir arkadaş varmı acaba..

Barry allenin Kötü yönü(Yani kötü kişiliği)Wally West’in ölümü nedeniyle suçluluk hisseden ve kendisini sorumlu tutan Barry, hikayede 20 yıl öncesine gidip hiç yapmadığı şeyi Düşmanlarını Öldürmeyi karar verir. Zamanda geri giderek Wally’in ölümüne neden olan hata/hataları düzeltmek isteyen Barry için öldürme zamanıydı. Ve sonrada Future flash Yani barry allen Katile dönüşür

Dizide bunumu işliyorlar emin değilim ama büyük ihtimal bunu işliyorlar.

Reverse flash ne demişti
    gelecekteki senden nefret ediyorum

Buda demek oluyor ki gelecekteki barry katile dönüşüyor yani wally westin ölümü yüzünden bu hale geldi

yani reverse flash bu yüzdenmi geçmişe gidip barrynin çocuk halini öldürmek istiyor

Aynen öyle şimdi her şey daha netleşti reverse flashın neden barryi öldürmek istediği Gelecekteki barry wally westin ölümünü hazırlayan bütün hataları ortadan kaldırcam diye tamamen katile dönüştü

yanlız şöyle birşeyde var çocukluk halini öldürmeye gittiğinde reverse flash barryde onu durdurmaya çalışırken üstünde kırmızı kıyafeti vardı.O zırhı yoktu üstünde yani madem gelecekten geldi ikiside

• waltran kullanıcısına yanıt

ne saçmalıyorsun Iris kardeşi mi saçmalama... troll müsün nesin? Iris düşmanlarıda iyice mala sardı...
  • Hele şükür digiturk'e yeni sezon geldi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wally west öldüğü zaman future flash a dönüsüyorya barry,wally i kim nasil öldürüyor ve iris nasil sakat kaliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 5 Mayıs 2017; 5:41:0 >
  • 21.bölüm ne zaman yayınlanır?
  • 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.