Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bekledigim gibi barry cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 3 Mayıs 2017; 19:30:20 >
  • Super bir bölümdü..
    I am the Future Flash

Caitlin'i harcamasalar diyordum.O eteği görünce fikrim değişti.Artık killer frost olarak kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 3 Mayıs 2017; 19:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamileite

The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

Beyler şu vücut kimde var cw evreninde ? Saç yapısı , vücut , sarışın olması vs hepsi Oliver queen'i gösteriyor. Tabiki arrow olan değil. Flashpoint tarafından oluşan olabilir başka bir zamandan olabilir.
    Feature Flash olma ihtimalide yüksek tabikide bizim Barry'de bu vücudun yarısı yok. Ronnie'de olabilir bilmiyorum. RF'dede yok Eddiede de olduğunu sanmıyorum. Zoomu oynayan adam çalıştıysa biraz o yapmış olabilir.

Tabi kaptan amerika filmindeki gibi cgi ile Barry'e vücut yapmadılarsa

Şimdi adam ilk speedster. Neden zırh giyiyo ? Niye caitlin'e evladım diyo ? Her ne kadar adamın tipini Oliver'a benzetsemde ben Savitar'ın Jay Garrick olduğunu düşünüyorum.

Speedforce'da çok uzun süre kaldı orda zaten eziyet ve ruhsal işkence çektiğini biliyoruz. Artık dayanamadı gelecekte bir şekilde kurtuldu ve bunları yaptı. Aranızdan biriside ihanet edecek dedi işte oda Jay Garrickin geçmiş hali olabilir.

Tip olarak Oliver teori olarak Jay Garrick çarşamba görüşürüz

Bu nasıl Barry çıktı Allah aşkına? Bunda bu kadar kas mı var? Başka birini kullandılar herhalde bu sahne için.

• 0MG90 kullanıcısına yanıt

Harbi bu nasıl Barry onu bende anlamadım. Örnek verme amaçlı kullanılan bir kişimiydi acaba yoksa biraz saçma oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamileite -- 3 Mayıs 2017; 19:51:40 >

• Benim anlamadığım bu savitar üzüntüden bu hale geldiyse ilk savitar nasıl oldu ?

Barry 2024te de durumları değiştirmişti gelecek değiştiyse bu savitar nasıl hala oluyor ?

2024 barry savitarı tracy yardımıyla hapsettim dedi mantıken savitarın da bunu önceden bilmesi lazım.

Gerçi 2024 barrynin de eskiden geleceğe gelmesi lazımdı bence.

Bu dizideki zaman-mekan kavramı çok saçma geliyor bana bakalım nasıl açıklayacaklar tüm bu olayları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saimertug kullanıcısına yanıt

Justice League'de ki de future flash değilmi ordan bağlantı kurdum
  • quote:

Justice League'de ki de future flash değilmi ordan bağlantı kurdum

Yoo Justice League'deki Flash sadece.
  • Son sahne bölümü kurtardı

Iris-Barry bitti Cecile-Joe başladı

HR bir ara Iris düşün dedi Iris de ne düşünmesi hocam ben sadece gaz vermeye yararım bakışı attı

Savitar'ın Barry çıkması şaşırtmadı ama Barry'nin tahmini güzeldi arada kafayı çalıştırması lazım.

Cisco'nun garip triplerine anlam veremedim vur bir tane düşsün işte hiç kullanmadın sanki gücünü

Üniversite'den koşarak kaçan Caitlin ve onu normal insan hızında kovalayan Barry

Son olarak Killer Frost efektleri güzeldi. Karakteri çizgi romandaki gibi sadece villain değil hero olarak kullansalar diziye güzel şeyler katabilir.

• saimertug kullanıcısına yanıt
    Neden mavi yıldırım çıkartıyor o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Great Danton

savitar madem herşeyi ne zaman olacağını biliyor. barry ve cisco gelmeden 5 dk önce gelip öldüreymiş kadını. ama barry olduğu çıkınca anladık zekasını

Hocam istemsizce kahkaha attım😂😂..

• quote:

Neden mavi yıldırım çıkartıyor o zaman

Mavi yıldırım daha hızlı olduğuna işaret. Resmi olarak mavi yıldırım şu anda sadece wally west te var.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam saol
  • mamileite kullanıcısına yanıt

gelecekteki Barry daha kaslı daha uzun süreden beri koşuyor... ne olacaktı ya çiroz filan mı olacak sandınız?
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Niye herkes tersliyor anlamadımda , gelecekteki Barry'i gördük gayette günümüzdekiyle aynı. Bende o saçmalıktan bahsediyorum zaten daha kaslı olması gerekirken aynısı çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

ulan tam dizi güzel gidiyor dedik iris hiç konuşmuyor dedik diğer kezban çıktı karşımıza ne cecileymiş arkadaş. cecile-joe muhabbeti hariç güzel bir bölümdü savitarın future flash olmasına sevindim nedense . umarım sezon sonunda öldürtmezler koskoca hız tanrısını. bu arada tracy çok güzel karı be

Doktor house da oynuyordu o kız

• mamileite kullanıcısına yanıt

yeterli süreleri yok dublörde kullanmamışlar kas efektide... ilk bölümdeki Barry ve şimdiki Barry aynı değil... adam kaslandı ama o savitar kostümü takviyeli bir yapıda ondan fark ediyordur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 3 Mayıs 2017; 21:5:48 >
  • Guzel bolum.Ancak deginmem gereken bir kac sey var.Sanirim reverse flash pek de kotu birisi degil.Savitarin reversiyse eger kotu degil.Cunku 1.sezon da eobard barrye senin su anki halinle degil gelecekteki halinle sorunum var demisti.Benm dusuncem bu savitar 2050 kusur den legends of tommorowa bir mesaj geliyordu hatirlarsaniz.Bana bile guvenmeyin zaman cizgisi degisti diyordu.Buyuk ihtimalle savitar ordaki barry.Yada su zaman kalintisi olan 2.sezondan kalan barry.Bakalm gorecez ama yazin buraya bu dizi toparlayacaktir

• Ha bu arada bir de mavi yildirim cikartiyor diye sormuslar.O hizli olmasindan degil cw de isler oyle islemior.O sadece cizgi romanlarda gecior.Wallynin beyaz simsegi en hizlisi oyle kirmiziya kadar duserek gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Arkadaşlar savitarım kin olduğunu öğrendim

Yalnız bununla ilgili mantıklı bir açıklama yapıcak olan bir arkadaş varmı acaba..

Barry allenin Kötü yönü(Yani kötü kişiliği)Wally West’in ölümü nedeniyle suçluluk hisseden ve kendisini sorumlu tutan Barry, hikayede 20 yıl öncesine gidip hiç yapmadığı şeyi Düşmanlarını Öldürmeyi karar verir. Zamanda geri giderek Wally’in ölümüne neden olan hata/hataları düzeltmek isteyen Barry için öldürme zamanıydı. Ve sonrada Future flash Yani barry allen Katile dönüşür

Dizide bunumu işliyorlar emin değilim ama büyük ihtimal bunu işliyorlar.

Reverse flash ne demişti
    gelecekteki senden nefret ediyorum

Buda demek oluyor ki gelecekteki barry katile dönüşüyor yani wally westin ölümü yüzünden bu hale geldi

yani reverse flash bu yüzdenmi geçmişe gidip barrynin çocuk halini öldürmek istiyor

• Kendi zamanlarında kadını bulacağına, kadının çözümü bulduğu zamana gidip direk olarak o çalışmayı oradan niye almıyor da mal gibi kendi zamanlarında yapmaya uğraşıyorlar ?

Diğer arkadaşlarda tonlarca "zaman" sorusu sormuşlar.

Savitar hepsini üfletecek güçte ama orada burada konuşup duruyor o kadar.

Birde o tablet mablet ne ayaktı o zaman, o mısır piramidleri, kazılar, oradan savitarın kutusu falan, piüüüvv...

20 bölüm kezban tribi göstereceklerine şunlara vakit ayırsalar, birazda efektler bir şeyime benzese 7.5 puanlık dizi. Ama şu hali ile 5 puan dahi zor.
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.