Yüzbaşı
11 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 88 (Bu ay: 0)
Gönderileri

MediaMarkt'ın internet sitesinden 06.10.2020 tarihinde Apple EarPods 3.5 mm kulaklık siparişi verdim. Kulaklık 07.10.2020 tarihinde yani siparişin üzerinden 24 saat bile geçmeden elime ulaştı. Ürünü "Kolay Gelsin" isminde adını ilk defa duyduğum bir kargo firması getirdi. Kovid-19 nedeniyle imza vs alınmadığı için ürünü getiren personel ismimi söyledi ve ürünü verip gitti. O sırada kahvaltı yaptığım için ürünü açamadım. Ürünü aldıktan yaklaşık 15 dakika sonra açtım ve karşılaştığım manzara gerçekten inanılır gibi değildi. Ürünün yarısından fazlası kopuktu (Yani kulaklık kısmı komple yok) ve ürün sarımsı bir renge sahipti. (Muhtemelen kullanılmış bir ürün). Hemen MediaMarkt'ı aradım. Bana yardımcı olamayacaklarını ve kargo şirketi ile irtibata geçip tutanak tutmamı istediler. Daha sonra kargo şirketini aradım, onlar da bana MediaMarkt ile iletişime geçmemi söylediler. İki defa iki firmayla da yaptığım görüşme sonucu tamamen ortada mağdur bir şekilde kaldım ve tutanak tutma imkanım sıfıra indi. Şimdi ben ne yapacağımı bilememekle beraber 280 TL verip aldığım kulaklığın bozuk değil de tamamen kullanılmış ve kopuk gelmesi yüreğime oturdu.

Dostlar sizden ricam beni yönlendirmeniz. Ne yapabilirim? Tüketici hakim heyeti bana yardımcı olur mu? Tutanak tutmadan parama geri alabilir, ya da yeni bir ürün talep edebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Kotaların kalkmasından sonra ve Türknet ceo'su beyfendinin Mesut Çevik ile yaptığı keyifli sohbetten sonra geçtiğim, arkadaşlarıma ve çevreme geçmeleri için tavsiye ettiğim Türknet son 3 aydır kabusum haline dönüştü. Günlük abartısız ortalama 6 ila 8 kez internetim kopuyor.(Tabi benim gördüğüm) Bu bazen 5 dakikada 3 kez olurken bazen ise yarım saatte bir yada 1 saatte bir oluyor. Kopmanın haricinde lost da var. Bir oyuna giriyorum, sanırsın slayt izliyorum. 20 30 40 50 seviyelerinde lost gördüm. Pinge katlanılıyor da lost gerçekten çekilmiyor. Arkadaşlarım discord'da sesimin megatrona benzediğini söylemeye başladı. Az önce 4.destek kaydımı bırakmama rağmen daha şu ana kadar herhangi bir Türknet müşteri temsilcisi ile konuşabilme fırsatını yakalayamadım. 3 defa destek kaydı bıraktım, hepsinde de arızanız giderilmiştir ibaresini görüyorum. Ne arızam giderildi, ne de herhangi bir Türknet yetkilisi beni arayıp bilgilendirmedi ve ya bir mesaj dahi atmadılar. Neden böyle bir politika izlediklerine dair bir fikrim yok. Ya nasılsa sesimiz duyuldu, bu gider diğeri gelir mantığı bir işleyişleri var, ya da herkese yetişemiyorlar ve müşteri azaltmaya çalışıyorlar.

Organik takibe takip 90K twitter hesabı satılıktır.

Kullanıcı Adı : PM

Hesap Suspend Yedi mi ? : Hayır

Takipçiler Organik mi ? : Evet , 0 bot 1 yıldır el ile kasılmıştır.

Ortalama Fav: 400-600 civarıdır.

Hesap kız hesabıdır.

Fiyat : 350 TL

Takip: 90K Takip Edilen : 74K

Kimlik kısmı kapalıdır.

Hesabın açılış tarihi 2014'dür fakat son 1 senedir takibe takip olarak kasılmıştır.

merhaba arkadaşlar. amd nin 6100 fx işlemcisini ve msi ' in 7641 anakartını kullanıyorum ve overclock yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum . Nasıl yapabilirim ?
Merhaba arkadaşlar. Tek başına zevki çıkmıyor bf 3 den 4 e yeni geçtim çokta iyi oynamıyorum. Beraber sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde vakit geçirebileceğim , oyun oynayabileceğim kişiler arıyorum. Ulaşmak isteyenler origin id : mamileite1907
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 302
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 1.979 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 860 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.