Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Arkadaşlar savitarım kin olduğunu öğrendim

Yalnız bununla ilgili mantıklı bir açıklama yapıcak olan bir arkadaş varmı acaba..

Barry allenin Kötü yönü(Yani kötü kişiliği)Wally West’in ölümü nedeniyle suçluluk hisseden ve kendisini sorumlu tutan Barry, hikayede 20 yıl öncesine gidip hiç yapmadığı şeyi Düşmanlarını Öldürmeyi karar verir. Zamanda geri giderek Wally’in ölümüne neden olan hata/hataları düzeltmek isteyen Barry için öldürme zamanıydı. Ve sonrada Future flash Yani barry allen Katile dönüşür

Dizide bunumu işliyorlar emin değilim ama büyük ihtimal bunu işliyorlar.

Reverse flash ne demişti
    gelecekteki senden nefret ediyorum

Buda demek oluyor ki gelecekteki barry katile dönüşüyor yani wally westin ölümü yüzünden bu hale geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 3 Mayıs 2017; 11:50:44 >

• ben dedim size inanmadınız sonunuda yazayım mı? Barry sapıtınca neler oluyor görün...
  • Altyazı bulabilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahaha Savitar
    I'm the future Flash diyip duruyordu zaten vay vay vay bakalım nasıl olacak şimdi ya nasıl yok edecekler, Savitar'ı durdurmaya çalışsalar Flash da durmuş olmayacak mı şimdi

Flash'a hep güvendim ben, bakın ne oldu şimdi en hızlı o olmuş tanrı olmuş. Bu Flash bir şey yapamaz diyenler utansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 3 Mayıs 2017; 12:36:47 >

• neyse en azından 2-3 bölüm
    barry nin hızlı halini izleriz. arabayı bile geçemeyen barry sıkmıştı
  • Birşeyi anlamadım
    caitlin neden bunu görür görmez hemen emrine girdi, neden hiç sorgulamadı sen barry sin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes Savitar'ın kimliğinin açığa çıkmasına odaklanmış ama H. R. ile ilgili olan sahnelere kimse dikkat etmemiş gibi gözüküyor. 3x04'ün 37. dakikasındaki sahnede Earth-19'dan gelen H. R.'ın sesi, Zoom'un sesi ile aynı. Bugünkü bölümde de her "Zoom" kelimesi geçtiğinde dizide bi panik havası oluştu. Ben en başından beri E-19 H. R.'a güvenmiyorum. Bence bu karakterin Zoom ile bir ilgisi var.
  • RaishadaNepulada kullanıcısına yanıt

H R Zoom muydu değil mi dersen soyadı zor söylenen bir şeydi... ama olabilir...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    HR diye bahsettiğim kişi E-19 Harrison Wells. Sizin bahsettiğiniz kişi Hunter Zolomon sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaishadaNepulada

Herkes Savitar'ın kimliğinin açığa çıkmasına odaklanmış ama H. R. ile ilgili olan sahnelere kimse dikkat etmemiş gibi gözüküyor. 3x04'ün 37. dakikasındaki sahnede Earth-19'dan gelen H. R.'ın sesi, Zoom'un sesi ile aynı. Bugünkü bölümde de her "Zoom" kelimesi geçtiğinde dizide bi panik havası oluştu. Ben en başından beri E-19 H. R.'a güvenmiyorum. Bence bu karakterin Zoom ile bir ilgisi var.

o da Professor zoom olabilir belki zoom ile professor zoom ayrı speedster Normalde eddie thawne ama diziyi çok değiştirdikleri için H.R'nin Eğer bir sırrı varsa o da budur bence Professor zoom olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 3 Mayıs 2017; 14:23:41 >

• I am the future,Flash bir virgül yüzünden haftalarca bekledik
    bakalım nasıl bağlayıp toparayacaklar bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floki1903 -- 3 Mayıs 2017; 14:35:57 >
  • RaishadaNepulada kullanıcısına yanıt

evet o kişiyi Zoom yerine geçmek için öldürmüştü ya... adam ben senin gelecekteki dönüştüğün adamdan nefret ediyorum demişti bu zamandaki Barry'ye hayran olmuştu... bu detay çizgi romandada var çizgi seridede bence daha hikayede detay var... diziyi beğenmeyenler ne yapılırsa beğenmez...
  • Evvet Savitar'ın kim olduğunu öğrendik sonunda

Kesinlikle en mantıklı açıklama oldu Savitar'ın Future Barry çıkması.Senaristler aslında sezon boyu I'm the future Flash diyerek spoiler'ı vermişler de biz net farkedememişiz.

Bu arada Grant Gustin'nin kalan 3 bölümde villain performansını çok merak ediyorum
  • Türkçe altyazılı bir link verebilecek olan var mı?Daha çevrilmemiş çoğu sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

bence savitar
    şu diğer dünyadan gelip kendini speedforce ta feda eden barry nın babası kılıklı flash .. kendini feda etti ama orada çok kaldığından kin beslemeye başlamıştır pişman olup

üstteki mesajlarda bir arkadaş
    kendisidir
    demiş ama bence o değil. onun dediğinden yola çıktım bende

The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti Gelecekteki Flash Savitar. Neyse, “A war is coming, Captain Hunter, and at some point you’re going to be called back to Central City to fight it, so you need to know that — while you and your team have been in the temporal zone — I made a choice that affected the timeline. As you know, whenever you alter the past, those changes affect the present and get compounded in the future. When you return, you will be in a new timeline I created, where everyone’s past and everyone’s future has been affected, including yours. When you come back, don’t trust anything or anyone, not even me.”

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

googleca:
    "Bir savaş geliyor, Yüzbaşı Avcı ve bir noktada kendisiyle savaşmak için Orta Şeria'ya geri çağrılmanız gerekecek, bu yüzden bunu bilmelisin - siz siz ve ekibiniz geçici bölgeye girerken - Zaman çizelgesini etkileyen seçim. Bildiğiniz gibi, geçmişi her değiştirirsen, bu değişiklikler günümüzü etkiler ve gelecekte karmaşıklaşır. Döndüğünüzde, yarattığım yeni bir zaman çizelgesinde, herkesin geçtiği ve herkesinizin geleceği sizinkiler de dahil olmak üzere etkilenmiş durumda. Geri döndüğünüzde, bana ya da hiçbir şeye güvenmeyin. "
    ne diyor bunlar bi şey anlamadım... Future Barry konusu...

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    dizipub da var hocam oradan izledim ben
  • Dizinin iyice içine ettiler yahu

Yemişim savitari ver mehteri verrrr

• tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Geri döndüğümde bana veya kimseye güvenmeyin, özellikle bana. Diyor.
  • 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.