Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savitar'ın herkesin ismini bilmesi normal, adam gelecekten geliyor zaten. Üstelik sonlarını bile söyledi hepsinin. Ama Flash takımından biri olacağını düşünüyorum ben de, malum, yüzünü görmüş olan ayrı bir psikolojiye giriyor; Joe yıkılmıştı.
  • Savitar hr wally julian olamaz cunku barry onu gelecekte speedforcea kilitliyor ama son bolumde 2024te hepsi goruluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fire stormu savitar yapacak kadar delirmediler heralde ronnie değildir Hız sürücülerinden biri Ya jay garrick(Gerçek olanı) ya Zoom yada Professor zoom(Eddie Thawne) ki Killer frost Zoom ve jay Garrickten korkar ikisinden biri mavi hızı olduğu için Future Barry allen de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 29 Nisan 2017; 21:17:20 >
  • savitar olayı baya karıştı açıkcası.

benim tahminimde
    Barry Allen'ın gelecekteki hali çıkacak bence çünkü ekiple alakalı herşeyi biliyor. Bi de Caitlin çok şaşırdı görünce. Tabi Eobard Thawne falan da olabilir yada Harrison Wells'ın gerçek hali. Evladım falan dedi çünkü, şaşırtmak için de repliklere tuzak atmışta olabilirler
  • The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

Beyler şu vücut kimde var cw evreninde ? Saç yapısı , vücut , sarışın olması vs hepsi Oliver queen'i gösteriyor. Tabiki arrow olan değil. Flashpoint tarafından oluşan olabilir başka bir zamandan olabilir.
    Feature Flash olma ihtimalide yüksek tabikide bizim Barry'de bu vücudun yarısı yok. Ronnie'de olabilir bilmiyorum. RF'dede yok Eddiede de olduğunu sanmıyorum. Zoomu oynayan adam çalıştıysa biraz o yapmış olabilir.

Tabi kaptan amerika filmindeki gibi cgi ile Barry'e vücut yapmadılarsa

Şimdi adam ilk speedster. Neden zırh giyiyo ? Niye caitlin'e evladım diyo ? Her ne kadar adamın tipini Oliver'a benzetsemde ben Savitar'ın Jay Garrick olduğunu düşünüyorum.

Speedforce'da çok uzun süre kaldı orda zaten eziyet ve ruhsal işkence çektiğini biliyoruz. Artık dayanamadı gelecekte bir şekilde kurtuldu ve bunları yaptı. Aranızdan biriside ihanet edecek dedi işte oda Jay Garrickin geçmiş hali olabilir.

Tip olarak Oliver teori olarak Jay Garrick çarşamba görüşürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: mamileite

The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

Beyler şu vücut kimde var cw evreninde ? Saç yapısı , vücut , sarışın olması vs hepsi Oliver queen'i gösteriyor. Tabiki arrow olan değil. Flashpoint tarafından oluşan olabilir başka bir zamandan olabilir.
    Feature Flash olma ihtimalide yüksek tabikide bizim Barry'de bu vücudun yarısı yok. Ronnie'de olabilir bilmiyorum. RF'dede yok Eddiede de olduğunu sanmıyorum. Zoomu oynayan adam çalıştıysa biraz o yapmış olabilir.

Şimdi adam ilk speedster. Neden zırh giyiyo ? Niye caitlin'e evladım diyo ? Her ne kadar adamın tipini Oliver'a benzetsemde ben Savitar'ın Jay Garrick olduğunu düşünüyorum.

Speedforce'da çok uzun süre kaldı orda zaten eziyet ve ruhsal işkence çektiğini biliyoruz. Artık dayanamadı gelecekte bir şekilde kurtuldu ve bunları yaptı. Aranızdan biriside ihanet edecek dedi işte oda Jay Garrickin geçmiş hali olabilir.

Savitar'ın evladım demesi onun yaşça büyük olmasından değil adam kendini tanrı olarak gördüğü için herkese öyle hitap ediyor

• Savitar
    Jay Garrick rez alayım şuraya
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Tamamda adam ilk speedster değil mi. Bence yaşça da büyük dostum. Rez al sen Jay Garrick :)

• Ilk speedster olayindan Jay cikabilir ama sanki Kill frost onu gorur gormez "evet efendim" moduna girmezdi diye dusunuyorum.

Ayrica kiyafet isinden de bir sey cikabilir. Yani savitarin icindeki kisi speedster degil ama insan+kiyafet olunca savitar oluyor olabilir.

Bu arada gelecekti Barry gene gecmisi degistiren flash oldu. Madem gecmisi degistireceksin git bastan degistir.

• 3.sezon
    1.bölüm'den

Thawne: İşler tekrar olması gerektiği gibi, en azından benim için. Senin için ise... sanırım bekleyip görmen gerekecek.
    Bary: O ne demek?
    Thawne: Yakında görüşürüz, Flash

yok canım.
  • 3x20 promosunda Barry Savitar'a ''I know who you are'' falan diyor neyse belli olacak kim olduğu bu bölüm inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamileite

Kafa şekli ve saç şekli Eddie thawne olduğunu gösteriyor kulaklarıda öyle karşılaştırın :)

Ayrıca rick cosnett(Eddie Thawne) spor olarak Kas çalışmış buda dahada güçlendiriyor zaten demişti flasha geri dönmek istiyorum diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 2 Mayıs 2017; 5:25:11 >

• bakalım savitar
    eddie
    çıkarsa nasıl bağlayacaklar olayı. bu adam
    nasıl speedster oldu
    sorusunun cevabını verebilecekler mi
  • Arkadaşlar Savitar tabii ki de

John Cena

çıkacak
  • yarın sabah bölümü indirip savitar kimmiş bakacağım. dizide başka merak ettiğim bir şey yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar savitar
    Dobby'miş

Şaka Şaka :D

Gelecekten gelen Barry'miş Savitar tam olarak Future Flash yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krumbatu -- 3 Mayıs 2017; 4:7:52 >

• Beyler Savitar'ın kim olduğunu spoiler yedim buraya atayım ama siz bölümü izleyene kadar bakmayın

Savitar is Barry Allen himself from a different time.
  • Arkadaşlar savitarım kin olduğunu öğrendim

Yalnız bununla ilgili mantıklı bir açıklama yapıcak olan bir arkadaş varmı acaba..
  • daha izlemedim ama bu bölümde belli olmuş sanırım savitar ın kim olduğu. ben 1 hafta daha bekletirler diyordum neyse şimdi biri çıkar spoiler butonu kullanmadan yazar kim olduğunu, en iyisi akşam izleyene kadar konuya uğramamak .. heyecanı kaçmasın
  • 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.