Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1471. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14691470147114721473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle forumda yeniyim, ve benim sorunum şu
    1 yıl önce falan "Skyrim"i steamden aldım ama specail editionla farkını falan hiç bilmiyordum , bilsem bile çok pahalı gelirdi. Neyse oyunu aldım ve abimin yoğun tavsiyesi üzerine başladım .

1 ay boyunca buglı bir şekilde oynadım yani görevde biriyle konusuyorum adam yok falan büyük buglar
    en sonunda sinirlenip sildim

ve yakın bi zamanda internetten crackli speacial edition indirdim(maalesef 115 lira veremedim)
    burda da sıkıntım mod yükleyememek sizden isteğim crackliye nasıl mod yükleyeceğim değil ,
    orjinal normal skyrimi nasıl daha az bugsız ve grafikleri güzel bir şekilde oynayabilirim.

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: suwete

Öncelikle forumda yeniyim, ve benim sorunum şu
    1 yıl önce falan "Skyrim"i steamden aldım ama specail editionla farkını falan hiç bilmiyordum , bilsem bile çok pahalı gelirdi. Neyse oyunu aldım ve abimin yoğun tavsiyesi üzerine başladım .

1 ay boyunca buglı bir şekilde oynadım yani görevde biriyle konusuyorum adam yok falan büyük buglar
    en sonunda sinirlenip sildim

ve yakın bi zamanda internetten crackli speacial edition indirdim(maalesef 115 lira veremedim)
    burda da sıkıntım mod yükleyememek sizden isteğim crackliye nasıl mod yükleyeceğim değil ,
    orjinal normal skyrimi nasıl daha az bugsız ve grafikleri güzel bir şekilde oynayabilirim.

Şimdiden teşekkürler
    Nexusmods sitesindeki tüm zamanların en çok indirilen skyrim modlarını incele. Aradığın cevabı bulursun.

• Daha çok grafik modu var onları kurucam fakat bugları azaltacak mod var mı?
  • suwete kullanıcısına yanıt
    unofficial skyrim legendary edition patch. Kısaca Usleep. İhtiyacın olan mod bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 3 Mart 2020; 21:36:18 >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Yalnız bu dediğim oldrim için special için unoffical skyrim special edition patch çekeceksin. Yalnız unutma ikisi de en son sürüm ister. Aşağısında çalışmaz.
  • Nexus mod manager ile vortexin farkı ne hangisini kullanmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vortex. Nexus mod manager çöp bir program olduğu için yapımcıları vortexi çıkardı. Bana kalırsa direkt mod organizer 2 derim.
    Peki hocam teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna enb mod yüklemeyi bilal'e anlatır gibi anlatan bir video linki paylaşan insan ne güzel insandır..
  • Arkadaşlar 3 aydır 2016 versiyon için indirim bekliyorum ve gına geldi. Üstelik indirimli haliyle bile 2016 olan 60 iken 2011 versiyon 31 lira. 2 kat fark var. Siz Skyrim uzmanları bilirsiniz diye düşünüyorum. 2011 versiyon ile 2016 arasında çok bi fark var mı? Atmosfer manyağıyımdır. Ciddi atmosfer farkı var mı? 2011 al mı yoksa 2016 için indirim bekle mi dersiniz?
  • kesinlikle SE al, LE'de baya Quest Buglar felan var...
  • merhaba arkadaşlar 2 gündür bu oyunla uğraşıyorum kafamı o kadar karıştırdıki ne yapıcagımı şaşırdım.

farkettigim suan sorunsuz olarak special edi. sürümü yüklü (diğerlerinde bug vardı at takla atarak gidiyor en başta) lakin türkçeye çeviremiyorum oyunu nasıl yapabilirim?

ikincisi ise bu mod konusu cok karışık illa yükle dediginiz mod var mı? beynim yandı diyebilirim mod yüklemedende oynanmıyor mu,modlar bug vs mi düzeltiyor aydınlatır ve

yardımcı olursanız sevinirim.
  • ben modsuz oynadım, gerekmez modlamak daha grafik güzelleştirme, veya yük taşıma kapasitelerini artırmak için, satıcıların yeterli parası olması için felan ves. kolaylık sağlamak için kullanıyorlar herhalde...

türkçe yama işin ben bilmem
  • frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    1000lerce saat skyrim+skyrimse oynamış biri olarak modsuz oynamanızı sadece sisteminiz patatesse önerebilirim ki ben bile 840mli eski laptobumda hayvan gibi modlamama rağmen 35-40 fps alabiliyordum special editionda. Aşağıdaki rehberi kullanabilirsiniz. Türkçe yamada linki de var rehberde. Oyuna türkçe yama kuracaksanız USSEP gibi modlarında türkçe yamasını (en son versiyon olmasına dikkat edin) kurmalısınız. Modların türkçe yamalarından önce esas ana oyunun türkçe yamasını kuracaksınız ama bu yama kurulumlarını modların kurulumları bittikten sonra yapın. Yalnız şunu belirteyim hatalı çeviriler var USSEP'te. Nexus'da birisi düzeltip tekrar yayınlayacağını söylemişti. Ayrıca modları indirmek için nexusmods sitesine de abone olmanız gerek. Hesap ayarlarından adult contenti açmayı unutmayın. Bazı modları indiremezsiniz yoksa.

steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: Sadece 36 Modla Skyrimi Güzelleştirin
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1902298152

Önemli uyarı: MO2'de modları kurarken manuel seçin looks good görünüyorsa ok deyip kurun, kırmızı yazı varsa "data" vs gibi bir şey yazar, görürsünüz ona sağ tıklayıp set data directory diyerek looks good yazdığını görün ardından ok deyip kurun.

En önemli uyarı: Oyununuz 1.5.97 sürümü değilse boşa modlayacam diye uğraşmayın.

Birazcık ingilizcen varsa ve detaylı bir rehber istiyorsan Sinitar Gaming'in rehberi var. İçinden seçe seçe kurarsın, yok az mod olsun, fazla detaya gerek yok dersen üsttekini kullanabilirsin.

Bu 840mli eski laptobumdaki modlu oyunum;
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Bu da 1660ti li yeni laptobumdaki oyunum (not eski karakter bu);
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 2 Nisan 2020; 14:36:4 >

5-6 ad uptade kurulumu yaparak türkçe yamayı kurdum şuan oynuyorum önerebileceginiz mod varsa kurabilirim grafikleriniz oyundan bağımsız kaliteli görünüyor baya begendim.

pc özellikleri

r5 3600 işlemci
    rtx 2060 gaming z
    16 ram
  • frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    2 tane rehber söyledim sana onlara bak hangisi hoşuna giderse onu uygula.
  • Special Edition'da Türkçe yamadaki Türkçe karakter sorununu nasıl çözeriz? Arkadaş malum yollardan kurdu oyunu 1.5 küsur bir sürüm rip olarak indirdi. Oyunun kendinde bir sorun yok sadece Türkçe karakterler görünmüyor.
  • Bir düzeltme yapayım. Üstte sinitarın rehberini önermiştim. O rehberi kullanmayın. Hem yapması işkence bir sürü gereksiz mod var hem de çok sorunlu bir rehber.
  • 
Sayfa: önceki 14691470147114721473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.