Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1472. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14701471147214731474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, The Elder Scrolls V: Skyrim'i (2011) bilgisayarım kaldırır mı?

Sistem Özelliklerim:
    Windows 8.1 Single Language
    İntel Core i5-4210m
    Nvidia Geforce Gt840m 2 GB
    8 GB DDR3 RAM
    1 TB Harddisk
    1366x768 15.6 inch 720p HD Monitör

Oyunu vanilla versiyon olarak, hiçbir mod kurmadan 1366x768 720p çözünürlük ayarlarında oynamak istiyorum. High'da en az 30 FPS'e kadar oynatmazsa vazgeçerim sıkıntı yok :)
  • SkyUI modunu oyun içindeki mod yükleme kısmından yükleyemiyor muyuz yani. İlerde gelecekmi beklemelimiyim? Yoksa vortex gibi uygulamalarla yüklemelimiyim sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombiee38

SkyUI modunu oyun içindeki mod yükleme kısmından yükleyemiyor muyuz yani. İlerde gelecekmi beklemelimiyim? Yoksa vortex gibi uygulamalarla yüklemelimiyim sizce.
    Vortex'i tavsiye etmiyorum ben onun yerine Mod Manager 2 kullan. Skyrim SE nexus'una gir en yüksek oylanan modlardan seç kur.
  • grafik olarak hangi modu yüklemeliyim sistemim çok iyi değil 4 gb ramim var?
  • Kendi çapımda YouTube'da modlama rehberleri yayınlıyorum ayrıca kendi sitemde Mod Listelerim var merak eden varsa bakabilir.

YouTube Kanalım

Mod Listeleri Paylaştığım Sitem
  • swichte başladım skyrime ilk 10 saatlik deneyimim çok iyi.
  • benim gibi rpg'ci için skyrim witcher 3 öncesi kral oyunudur... türü arasında
    umarım SE'dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 10 Mayıs 2020; 2:14:20 >
  • Arkadaşlar special edition sahibiyim. 55 lvl karakterim var. Pc ye format attım ama tekrar modlarımı yükleyemiyorum kafayı yiyeceğim yardıma ihtiyacım var.

Kullandığım 2 tane mod var zaten. Unoffical patch ve türkçesi. Birde skyui ve türkçe yaması.

Oyunun genel türkçe yamasını oyun içi modlardan yüklüyorum. Bir kaç mod daha var oyun içinden yüklediğim.

Format attıktan sonra ne yaparsam yapayım skyui modunu yükleyemedim. Monitore yumruk atacağım artık =)

Vortex kullanıyorum. Bana salağa anlatır gibi adım adım anlatcak birisi var mı ? Skse (se olanı) falan kopyaladım hep skyrim klasorune. Temiz skyrim klasorum var tekrar indirdim vs ne yaptıysam beceremedim. Lütfen yardım =)
  • Yok arkadaşlar hala yapamadım. Skyui ne yaparsam yapayım olmuyor. Yemin ederim monitoru assağıya atacağım ya. Youtube'dan hem turkce hem yabancı izlemedigim video kalmadı YAPAMIYORUM
  • skse e de yüklü. skse den açıyorum oyunu direk. her eklenti çalışıyor sadece skyui çalışmıyor. şaka gibi.. :'( çok alıştım ona onsuz oynayamıyorum :'(
  • yaptım ama nasıl yaptım hiç bir fikrim yok. yardım için teşekkürler beyler .

• Oyunu full+full dlc dahil bitirdim.En son adada ki evimde zirh setlerimi diziyordum

Oynarken de bi ton bug ile karsilastim.Oyle boyle bug yok oyunda bug fest bunun yaninda az kalir.Gorev yaptigin halde gormeyen motor mu dersin, gorev aldigin halde haritada gozukmeyen gorevi almamis gibi davranmak mi dersin..

Oyunun en uyuz oldugum noktasi cleared gozuken magaralar 10 dk sonra tekrar dusmanla doluyordu.En son sildim oyunu

Oyun motoruyla alakali bir sey soyleyemiyorum.Morrowind’in motorunu allayip pullayip onumuze verdiler.2011 de goze batmiyordu ama her baktigimda gozlerim kaniyor

Bethesda’nin acilinden bi oyun motoru yazmasi gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LE mi SE mi? SE de buglar ''LE'ye göre'' neredeyse yok denilecek kadar...
  • İnanır mısın oyunun mod desteğini gerekçe göstererek bunu savunanlar var.
    -----------------------------
    Akif vanilla için de modlu içinde her türlü SE. Yalnız şu var vanilla oynayacaksan bile USSEP ve SKYUI'yi mutlaka kur. Bu iki mod farz derecesinde zorunludur skyrim için.
  • Yok ben soru olarak sormadım DeepestSea'ye sordum hangisini oynadığını eğer LE ise evet anlarım, oynanacak gibi değil di... Ben LE oynayıp bitirmiş ve sonra SE oynayıp bitirmiş birisi olarak söyledim onu.

Hele ki ilk LE bitirişimde oyunun başında heryeri gezmiş keşfetmiş gibi birşeydim görevleri yapmadan... hepsini bitiridim sona bıraktığım şu Vampir DLC'si vardı...
    Kaleyi bulamamıştım... sonunda araya araya buldum görev aldım. Vampirellayla volkihar şatosuna gittim birde baktım kapısı açılmıyor... meğer bug varmış adayı önceden keşfedersen o lanet kapı açılmıyormuş... sonra kaç saat uğraştım, şu hareket senin bu hareket benim o kapıdan glitch, patch, console ves. lerle girmeye... kafayı yiyecektim!

Her kim almayı düşünüyorsa SE alsın!

• Ilk ciktiginda almistim.2011’miydi neydi.Se den kastin special edition ise benimki duz idi

Ama keyifli oyundu yalan soyleyemem.Fps modunda bow’da tekde alamadigim dusman yoktu 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler merhabalar. Uzun zaman sonra oyuna tekrar başlamak istedim. Yalnız şöyle bir kararsızlığım var;
    Mage oynamak istiyorum ama magesi nasıldır? Şu anda büyüleri 5 metre kadar bir mesafeye atabiliyorum. İleride şöyle 20-30 metre mesafeye büyü atabilecek miyim? Dragonlarla çatışması nasıl olur? Dragonların elemental resisti var ama yine de uzaktan vura vura öldürmek mümkün olur mu?

Melee oynarsak nasıl olur? Herhalde dragona gidip kafadan vurmak biraz ütopik olur. Sizce nasıl bir class ile nasıl bir oynayış izlemeliyim?
  • Şunu ben çekmiştim yıllar önce.

• 
Sayfa: önceki 14701471147214731474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.