Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
669
Cevap
25
Favori
20.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

70'lik Starfield 42 dolar ise bunun daha ucuz olması gerekir Bethesda oyunu olduğu için ama bakalım. Tüm cevaplar gelecek.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

70'lik Doom: The Dark Ages de bize 50, onu unutmayın. :)

• Neyse gta ve mario çıkmadan çıkışını yapsında onlara özenmesinler. (:

• Gerçek ise 70 dolar. 42 dolar olur umarım.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

Umarım öyle olur. İşin ilginç olan tarafı fanlar zorlasa bile neredeyse hiç sızıntı olmuyor. Bethesda herkese ultimatom verdi anlaşılan. Bir diğer nokta da bethesda'nın çok sessiz kalması. Sanki oyunun başarısına göre hareket edecekler gibi duruyor. Oyuncular beğenmezse "zaten biz yapmadık", beğenirlerse de "sizler için çalıştık" diyecekler The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 22 Nisan 2025; 1:8:2 >
  • Nerelerdesiniz, son 4 saat The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

Heyecanla bekliyoruz. Hızlıca bir yapay zeka çevirisi ile dalmak lazım. Bir de şöyle elden geçirilmiş havayı kesmediğimiz vuruş hissi düzgün bir oynanış sunarsa değme keyfimize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Yarım saat tanıtım yarım saat sonrası da çıkış umuyorum. Çeviriye gerek kalmadan dil desteği ile gelirse büyük sürpriz olur.

• Tlou2 yi hızlıca bitirmek lazım. Bu oyun bugün gelirse ben buna başlarsam başka oyun görmez gözüm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Keşke Türkçe gelse ama hiç sanmıyorum. Bu arada ben de halen tlou2 yi bitiremedim oynuyorum. Ancak oblivion gelirse hepsini bir kenara bırakırım 😄

• Kcd2'yi oynamaya devam ediyorum. Bethesda'nın da açılışı şu video ile yapmasını umuyorum hala.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}ElderScrollsIGNyoutube
    Getting ready for Skyrim? Get a blast of nostalgia from the intro cinematic to Bethesda's last Elder Scroll game, Oblivion. Oh the hours we've poured into this game...
    https://www.youtube.com/watch?v=JGhlg4JqvQw
  • Bu arada oyunla ilgili kısa bir anı paylaşayım. Oyun ilk hapishane sahnesinden sonra açık dünyaya bırakıyor ya o anki ruh hali bambaşka olmuştu bende. Diğer oyunlarda kabak gibi haritada şuraya buraya git derken bu oyun seni devasa bir yere bırakıyor ve ne yaparsan yap diyor adeta. 2006 yılında çok daha büyük etkisi vardı tabi bu durumun. İster git odunculuk yap, ister keşif yap, ister yan görev yap, ister ana görev yap ister boş boş gez. 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 22 Nisan 2025; 14:41:27 >
  • Ben %100 bitirmelik bir oynanış için 50-60 saat bekliyordum ama bunu sorduğumda güldüler. 50-60 saat sadece ana göreve harcarsın, %100 bitireceksen 150 saati bulur belki daha fazla denilmişti. Açıkcası 2025 grafiği, elder scrolls loreu bir oyunda bu derece content, gerçekten adamı başından kaldırmaz. Umarım bu akşam çıkar, oynayacak oyun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 22 Nisan 2025; 14:47:2 >
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Bence de tam tersi çok oyun var. Tlou var, Mandragora var, perşembe Clair Obscur var. Bir de bu gelecek muhtemelen.

An itibari Ile yeni zelanda kullanicilari, gamepasste oblivion remasteri oynanilabilir olarak gormeye baslamis. %100 olarak geliyor yayindan sonra diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Dün de çıktı bu haber ama fake dediler. Şu an tekrar mı çıktı aynı haberler mi acaba?

• Dun takip etmemistim dedigin dogru olabilir yorumlarda fake diyen de vardi, inanan da. Galiba fake The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Tes serisinde görevleri yapmak, oyun sonunu görmek değil zaten amaç. O dünyada yaşamak.. Skyrim de böyleydi morrowind'de böyleydi. Hatta fallout aklınıza ne gelirse.. Bu yüzden yıllar geçse bile hala oynanabiliyor bu tür oyunlar çünkü bethesda oyunlarında herkes kendisine göre bir uğraş bulabiliyor. Bu yüzden saatlerin çok bir önemi kalmıyor. Hatta şuan düşündüm Tes:Blades (mobil) bile bu amacın ufak bir kısmına hizmet ediyor. Benim oynadığım kadarıyla amaç kaleyi,şehri inşaa etmekti. (Hala da silmemişim telefonda durduğunu fark ettim.) Tes6 da böyle olacaktır yani esas amaç bir yaşam similasyonu yaratmak. O fantastik dünya da yaşamak, o nefesi aldırmak. Bethesdanın ben bu amacına her zaman saygı duydum ki obsidan ile arasında ki farklardan biri de budur. Obisidan iyi hikaye yazmaya çalışır, bethesda ise bir bütün olarak iyi dünya yaratmaya çalışır.. Oblivion bir remastered bile olsa nefes almak için bence yeterli olacaktır.

• Sanırım Oblivion ayrıca şu ''mikro ödeme'' belasının ilk örneklerinden birini barındırıyordu. The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

360 dönemi parayla at zırhı satıyordu bethesda The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Bu oyunu adim adim kesfetmek icin sabirsizlaniyorum. Bitsin diye degil de evreninde kaybolmak icin oynanacak bir oyun. Umarim Turkce gelir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.