Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
669
Cevap
25
Favori
20.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu da herhalde skyrim'in ejderi gibi bi sistem, her noktada karşına çıkabiliyor The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} Ama ödül olarak bir şey veriyor mu bilmiyorum girdim temizlicem bi. Ejderha yine ruh falan veriyordu The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Bu da herhalde skyrim'in ejderi gibi bi sistem, her noktada karşına çıkabiliyor  Ama ödül olarak bir şey veriyor mu bilmiyorum girdim temizlicem bi. Ejderha yine ruh falan veriyordu  

Sigil stonelar, zırh geliştirmeleri, kozmetik, kısaca loot veriyorlar. İmkan buldukça tabiki kapat. Güzel ödüller var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Ya şu oyunda ana görev serisini hiç sevmezdim bu yüzden. Oblivion kapısı kapatmak hiç zevk vermiyo ve inanılmaz sıkıcı. Ama onun dışında yan görevler guild ler hepsi birbirinden güzel 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Ya şu oyunda ana görev serisini hiç sevmezdim bu yüzden. Oblivion kapısı kapatmak hiç zevk vermiyo ve inanılmaz sıkıcı. Ama onun dışında yan görevler guild ler hepsi birbirinden güzel 😀
    Bethesda oyunlarındaki keşif hissi ve görev kalitesi başka bir oyunda yok. Bir şekilde oynatıyor kendisini. 20 sene önce adamlar böyle bir oyun yapmış, hala deli gibi oynatıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aynen öyle hocam. Hırsızlar loncasıyla karanlık kardeşlik görev serisinden ayrı oyun çıkar. Kendisine rpg yim diyen oyunlar getir götürünü yapar. Hele bir tablo quest i var ya meşhur. Ne yaratıcı bir quest tir o. Bazen diyorum yeni nesil oyun yapımcıları hayal gücünü kaybetmiş gibi 🙂

• Her yükleme ekranında fatal error hatası veriyor bu hatayı yaşayan var mı?

Valla expertte oynuyorum o kadar uğraştım elime geçen hiçbir şey olmadı, şans tabi loot işi ama soulstone almış oldum sadece. Sigil stone düşmedi, ne işe yarıyor bilmiyorum bayağı duydum adını. Fat exp kasmış oldum içerideki yaratıklar sayesinde.

İçerisi çok büyük, çoğu girdiğimiz yer bomboş anlamsız geliyor. Direkt ana kuleye mi girmemiz lazım? Bi mağara buldum içeride oradan kutular iyi şeyler attı ufak tefek, güzel bi shield aldım. Onun haricinde ana kule hariç girdiğim her yer bomboştu.

Edit: Sigil stone gelmiş üstüme, kapatınca otomatik geliyor herhalde. Enchant vs yapılıyormuş, sigil stone hariç enchant yapma yolu var mı acaba? Mesela bu soul gemler skyrimde enchant için kullanılıyordu ama burda da öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Nisan 2025; 12:19:52 >
  • Oyunda seviye sistemi nasıl eski oyunlardaki gibi mi yoksa yaratık kestikçe exp veriyor mu?

• Oyunda nüfus çok az değil mi ya? Koca koca şehirlere giriyorsun bomboş. Dünyası ölü gibi geldi bana. Oynayan arkadaşlar ne der?

• Kalemistik kullanıcısına yanıt

Remake olmadığı için işte. Eskisi nasılsa aynı mantık çalışıyor.

Zombi oyun.

• sony ve rockstar gamesin yaptığı remasterleri düşününce adamlar şaheser çıkarmış ortaya.

umarım daha fazla bethesda oyununlarının da remaster sürümlerini görürüz.

Skyrimde öyleydi bu daha eski daha kötü ve boş olması normal.

• arkadaşlar 4060ti 16 gb ekran kartım var . dlss açık . yüksek ayarlarda oyunu oynamaya çalışıyorum. İlk açtığımda kapalı mekan olduğu için sanırım oyunu gayet düzgün oynadım ama sonra dışarı çıkınca oyun sapıttı. Şimdi her oyunu açtığım da ayrı bir leşlikle karşılaşıyorum. Sadece bende bu sorun yok heralde çoğu kişide var .Sürekli takılıyor . Tık tık tık . İnsana sinir krizi geçirtir :D

• Bazı mod önerilerim: (aşağıdaki 3. resim path of dawn görevi hakkında spoiler içerebilir.)

nexus mods :: oblivion remastered
    Oblivion Fonts Remastered
    https://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/307?tab=description

Fontu orijinal haline çeviriyor.

nexus mods :: oblivion remastered
    Better HUD
    https://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/13

Hud biraz daha küçülüyor, mana stamina ve health barları orijinal gibi sola çekiliyor, better hud slim versiyonunu tavsiye ederim. Anti stutter engine fixes modunu da denedim fakat bende hiçbir şey fark etmedi. Başka deneyip de sonuç alan var mı? Mod sayfasındaki yorumlarda bayağı iyileşme olduğunu söyleyenler var.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 25 Nisan 2025; 16:55:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin Çıtakyoutube
    TES 4 OBLIVION REMASTERED NASIL OYNANIR? DETAYLI BAŞLANGIÇ REHBERİ
    https://www.youtube.com/watch?v=PtEhS3eg1sU

• dreamboi kullanıcısına yanıt

Hocam oyun çok yeni ve halen daha oyunun nvidia sürücü güncellemesi çıkmadı. Oyunda da bazı hatalar var 2 NPC'nin konuşurken alt yazı görünmemesi ya da orjinal oyunda olan farklı dil dublajlarının yeni çıkan sürümde olmaması..vs. Muhtemelen yakında hem nvidia, hem de oyun ilk güncellemesini alacaktır.

Şimdilik şöyle bir mod var ancak denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 25 Nisan 2025; 20:18:59 >

• Gamepasste var. Steamden alsam mı acaba bilemedim. 2000 saat skyrim 450 saat starfield var The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• undy1ng kullanıcısına yanıt
    Nvidia pek yapmazdı bunu. Clair Obscur da geldi driver yok ortada.

• @Dexter Morgan Hocam asıl steam'e almanız lazımdı. Bence sormanız bile ayıp. @JePinkman Sabırlı olun yakında gelir..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.