Bu saatten sonra bu tarz bol dialoglu, bol içerikli oyunları az biraz parayla saf el ile çevireceklerini düşünüyorsanız kafanız uçuk demektir. Sizden para talep eden çeviriler de yapay zeka kullanıyor, kimse 200-300tl ye saf el ile çeviri yapmaz günlerce 7/24 şekilde. Basıyor yapay zekayı, 1 hafta full kontrol çekip düzeltme yapılıyor ve sunuluyor. Witcher 3 dediğiniz oyun çevrildiğinde adam gibi ai yoktu ortada, saf el çevirileri onlar ki zamanına göre güzel para almışlardır stüdyodan zaten, o tarz çeviriler bi zahmet el çevirisi olsun iş direkt onlar. Ama böyle fan çevirileri sizden para talep edenler dahil hepsi yapay zeka kullanıyor core olarak. |
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (18. sayfa)

-
-
Onları bekliyorum bende bakamadım discord kanallarına bir haber ya da bu tarz bir hareket var mi kendilerinden ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sitelerinde remastered için güncellenecek diye bilgi geçmişler
Belki biraz zaman alır ama mutlaka uyarlarlar yamayı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 saattir forumdan story master ın yaması ile oynuyorum şahane yama olmuş.
öyle aylarca yama beklemeye hiç gerek yok o devir bitti, artık 1. günden türkçe oynama devri başladı.
-
-
ElderScrollsTürk orjinal yamayı uyarlamaya çalışıyor şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sagolsın kaptım şimdi birkaç pratik yaptım, çözdüm mantığı eline sağlık
-
Rica ederim.
Bu arada eskiden yazılan rehberler gün yüzüne yeniden çıkmaya başladı..
İşinize yarar diyerek rehberleri buraya eklemek mantıklı.
Deadric Shrine Rehberi
oyungezer online
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Daedric Shrine Rehberihttps://oyungezer.com.tr/haber/the-elder-scrolls-iv-oblivion-remastered-daedric-shrine-rehberiVampirlik
(Bu oyunda vampirlik başa beladır haberiniz olsun)
oyungezer online
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Nedir Bu Vampirlik?https://oyungezer.com.tr/haber/the-elder-scrolls-iv-oblivion-remastered-nedir-bu-vampirlik
-
Oblivion Remastered bir remaster'dan daha fazlası ve "neredeyse kendi kelimesine ihtiyacı var" diyor OG 2006 RPG'sinin arkasındaki eski Bethesda geliştiricisi: "Gelebilecek en yakın şey Oblivion 2.0"
Yani hocam cidden çok büyük bir emek var.. Şöyle hayal edin. Skyrim'in tüm içerikleri ile birlikte son halinin unreal engine ile remestered yapıldığını ancak şuan ki neslin skyrimi hiç oynamadığını, sadece skyrim ismini çok duyduğunu düşünün. Oblivion 20 yıllık bir oyun şuan bu yaşanıyor. En azından bizim nesil için durum bu.. Yani ortada çok büyük bir oyun var ve biz elimize çekirdek almışız izliyoruz. (: Şuan ben bile tek bir görev dahi yapmadım. Atmosferin, müziklerin tadını çıkarıyorum. :)
-
Bilmeyenler için süper olmuş. Bu olay önemli birşey aslında bir çok görev için. Oyun bunu belirtmemiş.
-
-
xboxta var mı arkadaşlar
20 senelik buglar duruyormus oyunda. Keske o tarafa da el atsalarmis grafik kastiklari kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2008 öncesi tüm popüler oyunlar remake yapılmayı hak ediyor. Remake yapılmasa bile bu seviyede remastered yapılabilir.
Düşünsenize tes 1 2 3 te yapılıyor ortalık yıkılır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 25 Nisan 2025; 9:2:12 >
Onun adı remake oluyor.
Kesinlikle.
Son oyunlarımın çoğunu onların yamalarıyla oynadım gayet akıcı, anlaşılır, düzgün.
Valla büyük keyif oldu oyun yüklemeye açıldığı gibi Türkçe yaması da geliyor artık
-
Hocam bug'sız bethesda oyunu düşünülemez, onlar tuzu biberi
-
Başlar başlamaz oblivion kapısı mı olur yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Nisan 2025; 11:0:41 > -
Markete giderken yolda oblivion kapısı gördüm. Artık heryerdeler. Dikkat etmekte fayda varquote:
Orijinalden alıntı: Kage.Başlar başlamaz oblivion kapısı mı olur yav
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X