Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jakoß

bu oyunun ömrü çok kısa , hele Project cars denedikten sonra bu oyunu sadece haritanın büyüklüğü için oynarım . oyun kalitesini aynaların boş yere koyulduğundan belli ediyor . yani oyunda bir çok küçük detay oyunu 3 hafta sonra kenara attıracak belli oldu

bari mod desteği falan gelsede insanlar kendi çabalarıyla birşeyler eklese

Ben sizin fikrinize katılmıyorum hocam. Oyun getçekten harika ozellikle senaryo modu film gibi resmen.
    Oyunun eksiklerinden biri ise, araç sesleri çok net gelmiyor.Umarım patch ile düzelir.
    Oyun oldukça bağlayıcı bence.
    Ayrıca ubisoft ac unity kaosunu , farcry 4 ve the crew ile düzeltmeyi başardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 10 Aralık 2014; 20:14:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    AC Unity'i düzeltmiş olsalar da tarih Watch Dogs'ı unutmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Watch Dogs a noldu ? Ciktiginda 1-2 bolum oynadim sonra bakmadim yuzune,eksigi cokdu ama multide mi sorun oldu.
  • Hocam hani balonu ağzınla şişirirken havası fazla gelince ağzınızdan fırlayıp uçup gider ya. Havası bitince de yere çakılır. Aynen öyle oldu (: Neresinden tutsanız elinizde kalıyor, 5 dolara key satıyorlar alan yok. Çıkış fiyatını hatırlayın bir de. Bir kaç aylık oyun şunun şurasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 10 Aralık 2014; 21:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Ac unity e sağlam patch gelene kadar oyunu kurmayacagım zaten.
    the crew ve frcry 4 bayağı çok vakitgeçirecek gibi görünüyor.
    Zaten ocak ayında gtav in pc ye gelmesiyle de oyuna epey doyacagız gibi:)
    Mesela grav ps4 de 2-3 saat kadar oynadım araba sürüş dinamiği çok iyi değildi ancak senaryo ve araç içi radyolarda çalan parçalar muhteşem.
    The crew de de en cok araçların orjınal motor sesini duymayı çok istiyorum.umarım patch ile düzeltirler.araç modellemeleri ise tek kelime ile "perfect" laf ettirmem.

• Bu da benim makine. Oyunda başka araç kullanacağımı sanmıyorum.

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 10 Aralık 2014; 21:52:06 >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    hocam oyuna kötü demiyorum sadece çok eksiği var . bahsettiğim ufak tefek küçük detaylar oyuna eklense idi dahada zevkli olurdu . yani şu hali benim için beta dan farksız ama oynarken eğleniyorum

dediğim gibi birde mod desteği olduğunu düşünün böyle bir oyunun . böyle bir haritada tır sürmek isterdim mesala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 10 Aralık 2014; 22:38:10 >
  • crew ı ilk denediğimde benimde aklıma bu gelmişti. ets2 leş grafikleriyle cansız çevresiyle piksel ağaçlarıyla bomboş yollarıyla bile eğlendiriyo. eğer bu mapte bu grafiklerde aynı oyun olsaydı düşünmeden 180 tl verirdim. çünkü crewda bana zevk veren tek şey mapte dolaşmak oldu. tır simülatörlerinde de yaptığımız şey bi malı başka bir yere götürmek yani sürekli mapi dolaşmak. iki oyunun birleşimi bişey olursa heralde steamde en popülerden inmez hiç.
  • Bence cok hizli yargiliyorsunuz oyunu. oyunun ortalama puani 7 incelemeler yayinlanmaya basladi. Demek ki beklentileri karsiladi oyun. Daha cikali 1 ay olmadi. Oyuna gelecek ek paketler olsun guncellemeler olsun bence yetrri kadar keyifli olacaktir. Benim icin tdudan sonra bu acligi kapaticak bir oyun olsu.

• Arkadaşlar oyunu alıp da beğenmeyen varsa ArcheAge hesabımla takas edebiliriz. 50 level premiumlu artı 3 ay daha premium alacak para artı 3 tarla 1 ev traktör vs vs yani ayların emeği hazır bi şekilde bekliyor.
  • Beyler oynarken böyle çok hızlı donuslerımde ekran bi garip oluyor takılma gibi ama takılma değil ekran da yırtılma oluyor gibi neden böyle?? ultrada oynuyorum ekran kartım msi gtx 970 gerçi high yaptım yine aynı vsyn mi ne onu açıyımmı kapatıyımmı ondanmı anlamadım
  • Sadece araba icinde oynarken oluyor

• Şu oyun kötü mevzusu herkes için farklıdır , herkezin zevki , keyif aldığı şeyler farklıdır beyler , kimisi hala sensible soccer oynamaktan keyif alırken , kimisi milyon dolarlık oyunları beğenmez . Bu oyun ile alakalı benim şahsi fikrimde gerçekten güzel bir yapım olmuş , Uzun dönem detroit ve chicago da zamanım geçti , Oyuna başlalınca direk kaldığım evi buldum , o derece iyi tasarlanmış , emek verilmiş.Saygı duymak lazım , story bölümüde ilgi çekici geldi bana.Tavsiye ederim .

• kutillo hocamla birlikte 1-2 saat beraber oynadık.

The Crew (2014) [ANA KONU]

bunak gamerleri bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

kutillo hocamla birlikte 1-2 saat beraber oynadık.

bunak gamerleri bekleriz.

Aynen bekleriz güzel bir 2 saatti baston gamerlar Bu arada güzel resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 11 Aralık 2014; 0:09:51 >

• Beğendim oyunuda şu sorun canımı sıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Şu CHP olayı gerçek mi ya?

Evet gerçek

ulusal haberlere çıktı :D
    partiden henüz açıklama gelmemiş
    dğnyaca ünlü satış rekorları kıran oyunda parti bayrağı görüldü.... diye başladı habere, oyun içi gameplay görüntüyle bayrağın yanına kadar gidip gösteriyolar haberlerde :D
    şu an web haberlerinde de görebilirsiniz...
    eğer ubisoft chp ile anlaşmadıysa google resim arşivinden chp logosunu öylesine denk getirip oraya monte etmiş olabilir.. ya da ubisoft ta chp li bir Türk vardır? :)))

• rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Katılabilirim. Crew arıyordum zaten kendime (:
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Uplayden ekle kardeş, rubenmartin24 veya kutillo. Davet atarız ama yarın akşam artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam. Tamamdır haberleşiriz. :)
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.