Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

Orijinalden alıntı: antking

session değiştirme olayı yok olsa herkes toplanabilicek

Var hafta da 1 :)

faction değil dediğim :D istediğimiz sunucuya geçme olayı
  • Oyunda ilginç bir şey dikkatimi çekti. Focus RS var. Full Stok kullanırken turbo basınç sesini duyuyorum ve iç kamerada da orta konsolda yer alan turbo basınç göstergesinin hareket ettiğini görüyorum. Aracı Street yapınca turboyu söküyor. Sesi kesiliyor ve konsoldaki göstergesi de çalışmıyor. Turbo basmıyor yani. Sebep ?
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Bende all drving helpte oynuyorum ama araçlar sanki 500 kg'mış gibi gidiyor yolda, sürüş dinamiklerini gerçekten beğenmedim. Halbuki driver sf gibi yapsalar yeterdi. Gamepad ayarlarını da çok kurcaladım ama fayda etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Oyunda ilginç bir şey dikkatimi çekti. Focus RS var. Full Stok kullanırken turbo basınç sesini duyuyorum ve iç kamerada da orta konsolda yer alan turbo basınç göstergesinin hareket ettiğini görüyorum. Aracı Street yapınca turboyu söküyor. Sesi kesiliyor ve konsoldaki göstergesi de çalışmıyor. Turbo basmıyor yani. Sebep ?

sanayide bi ustaya gösterin? detroit küçük sanayide var bi tane meşhur.. adı jason muydu neydi...
    şaka bi yana güzel ve ince bi ayrıntı yakalamışsınız vallahi...

• melih abi senin dediğin faction... o mühim değil.. sonuçta burda diyelim 30 kişi var hepsi aynı faction a geçse bile aynı haritada oynayamıyor...
    8 tane ortaya karışık adam geliyor.. geçen gördüm 5 kişiydik aynı pvp ye aynı anda girdik, buna rağmen aynı odaya atmadı bizleri...
  • arkadaşlar leveli 50 yaptım ama bu skill challenge lar cok zorluyo. 41-50 arası parçadan genelde 43-44 lvl çıkıyo. bunun için extra bir ayar yada tips gibi birşey var mı bildiğiniz ?
  • oyun ilk gün yamasından sonra hiç güncellendi mi? Uplay de steam gibi otomatik güncelliyor değil mi?
  • uplay id : EvilMiyu yaşım 23 okuldan fırsat buldukça oynuyorum benide ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 11 Aralık 2014; 17:23:22 >
  • Bmw z4 ümden gelen ince turbo sesi beni çıldırtıyor ya...

The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 11 Aralık 2014; 20:36:50 >

• Her gün elim playstore a gidiyor alıp almamakta kararsizim. :-) Fifa ve Fm yi almasam kesin alırdım.

• Bi m5 power koyayım inceden
  • patron benide alsanıza takıma, aynı yaşlardayız.

ID: gharmanbasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Bende all drving helpte oynuyorum ama araçlar sanki 500 kg'mış gibi gidiyor yolda, sürüş dinamiklerini gerçekten beğenmedim. Halbuki driver sf gibi yapsalar yeterdi. Gamepad ayarlarını da çok kurcaladım ama fayda etmedi.

Az önce logitech G27 ile kullandım. Çok fark ediyor. Siz direksiyon kullanıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uure5pect

arkadaşlar leveli 50 yaptım ama bu skill challenge lar cok zorluyo. 41-50 arası parçadan genelde 43-44 lvl çıkıyo. bunun için extra bir ayar yada tips gibi birşey var mı bildiğiniz ?

Ben hepsini platinium yapmadan bırakmıyorum. Yarı buçukbırakmamanı öneririm.
  • Bazı yerlerde GPS simgesi (anten veya araba simgesi çıkıyor) sesli uyarı veriyor, bu ne anlama geliyor?
    Veyarışlardan kazanılan araç parçalarını aracıma uygulayım mı (ilk aracım, ilerde değiştirmek istiyorum).
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Bende dfgt vardı vakitsizlikten sattım, crewide logitech rumblepad ile oynamaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

aşk üç harfli gerisi yalan

805 HP 1000 NM M5 F10

-------------------------------------------------------------------------------

Baston gamerlere bende katılabilirmiyim

tabi hocam nedemek ihtiyarlar klübüne hoşgeldin

baston gamerlara benide alırmısınız :)) uplay ıd CGRATS

• http://forum.donanimhaber.com/m_100398786/tm.htm böyle bi sorun yaşayan varmı. (sadece araba içi kamerasinda)

özellikle bende ledtvde oynadıgım ıcın senı etıketledım hocam acaba tvdenmı dıye. diger oyunlarda bi prob yasamadım cnku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 12 Aralık 2014; 0:06:24 >
  • bir kaç görsel
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• şimdi arkadaşlar senaryo bitti dedim pvp'ye giriyim dedim kendim olarak yarışayım dedim milletin arabaları hep 1200 üstünde sevileri benimkiler 900- 700 arası...

Rezil olduk ama en az verdiği 16 bin civarı onun için pvp oynamak istiyorum...

Tamam Skill Challenge'ları bitir arabanı yükselt diyeceksiniz... onunda anladım hatta bronz aldığını altın veya platiunm yaparsan yükseliyor...

Soru 1: bu eksi veren parçaları karagaha yolluyoruzya onlar başka araba içinmi? yada başka tür içinmi kullanılıyor?

Soru :2 mesala x arabam 900lvl de o arabadan memnun kalmadım başka bir araba alıp (aynı kategorıye sahip) kazandığım parçaları ona ücretsiz takabiliyormuyum? (sadece performans olanları) diğerleri zaten para ile?

Soru :3 mesala perf kategoriden bir araba ile skill yaparken dirt kategorısindeki kazanacağım parçalar aynımı yoksa yoksa hangi kategorinin arabası ile yarışırken o skill'lermi çıkıyor?

Teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.