Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi sekmedeydi hatirlamiyorum ama ayarlarda onun miktarini ayarlayabiliyoruz. Isterseniz tamamen de kapatabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatciftci2008

çalışsınlar sıpalar :D 80 lira para verdim yan gelip ofiste latte içmesini biliyolar
    eksiklikleri gidersinler 1 hafta beklemeye razıyım

80 liraya nereden aldınız iyiymiş fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

bu arabanın marka model nedir, sürüşü filan çok iyi, göstergelerde tam isteğim gibi.

1967 shelby gt 500

Eleanor diyorsun yani, oyuna yeni başladım, ne zaman alabilirim bu arabayı?

Bi bolumden sonra 100bin crew credits veriyor. Brn onunla aldim. Yanilmiyorsam newyork ilk gecisinden sonra.

• quote:

Online olayına bir türlü giremedim, yeni olduğum için mi giremiyorum, yalnız olduğum için mi ?

lvl 10 dan sonra kardeşim ilk bende baya bi aranmıştım :)
  • teşekkürler.
  • lvl 50 oldum sonunda ama hikaye bitmedi....

daha devam ediyormu? yoksa çok azmı kaldı....

50 lvl olduğum anda allta sanki 20 uplay kredisi daha verdi 80 vardı 100 olmadı gördüğüme eminim...

Vermediki viper'ımızı alalım ya

platinum medal çıktı devam...

bakalım ne olacak ....
  • Oyunu 3-4 gündür aralıklarla oynuyorum. 18-19 Level olmuştun sanırım en son... Keyifli oyun; eksiklikleri zaten yazılmış ama eğer bu oyunun arkasında gerçekten MMO gibi durarlarsa keyifle 1-2 sene oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Sağol hocam güzeldi dağlarda drift yapa yapa gitmek. Bunlar da benden olsun

Bunlar da kendi kendime çektiğim resimler

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Şu CHP olayı gerçek mi ya?

Evet gerçek

• Dün akşam çekindiğimiz resimler bir ara @firatciftci2008 arkadaşımızda yanımıza geldi :)

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Fotolar güzel olmuş melihim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

çalışsınlar sıpalar :D 80 lira para verdim yan gelip ofiste latte içmesini biliyolar

ttnet playstore dan aldım. normalde 90 tl ancak yeni kaydolanlara bir de 10 tl lik hediye çeki veriyor. 80 liraya geliyor oyun...
  • Level 8 oldum ama prosche xfinity görevini geçemiyorum, skill görevleri ile de lvl atlamak çok zor. Oyun ilerlemiyor anlamadım ne yapacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

ttnet playstore dan aldım. normalde 90 tl ancak yeni kaydolanlara bir de 10 tl lik hediye çeki veriyor. 80 liraya geliyor oyun...

Sagol

• oyunun sevmediğim bir yönü, sınıfa göre araba almaya zorlaması. şunu söylemeye çalışıyorum kısaca;

yani, diyelim ben para biriktirerek almak istediğim bir araba var; (diyelim lambo)

ama sırf abidik gubidik görev için, aslında almak istemediğim bir arabayı bana aldıracak. aracı geri satmada yok, aldın patladın.

şimdilik miami deyim, performance sınıfı istiyor, mustang perf olarak zayıf, ama sırf paramı harcamamak biriktirmek için mecburen mustang ile yarışa giriyorum. sonra gelsin bronzlar vs.

mmo gibi düşünerek, bir karakter geliştirme düşüncesi çok iyi, ama mission bunu baltalıyor.
  • oyunu steamden alınca uplay gerekiyor mu yoksa steam üzerinden mi oynuyoruz uplay gerekirse almicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Level 8 oldum ama prosche xfinity görevini geçemiyorum, skill görevleri ile de lvl atlamak çok zor. Oyun ilerlemiyor anlamadım ne yapacağım.

En son sehir icine giriyosun onda,orda kaza yapmaman gerek.Hatta hic kaza yapmasan daha iyi ama asil olay sehir icinde kopuyor.

Metronun oldugu yer var demirli,orda en sagdan gidersen araclar olmaz ama sagdan cikanlara dikkat et.
  • Uplay uzerinden giriyor.Oyunun simgesinden direk acsanda uplay basliyor.
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    logitech gamepad ile oynuyorum ama aracı düz sürmekte çok zorlanıyorum, ve çok kolay spin attırıyorum. İlk defa bir oyunda bu kadar zorlanıyorumki ağır simciyimdir normalde.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.