Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu bende almak istiyorum fakat oynanış nasıl ne kadar araç var Mesela skyline gtr 35 var mı bana yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar oyunu yakın zamanda bende satın alıcam online sever biriyim

yanlız videolardan izledigim kadarıyla oyunun akışı yavaş geldi bana hızlanma olsun son hız olsun sanki bi hantallık var hız yaptıgın belli olmuyor

ve gene izledigim videolarda ve paylaştıgınız fotolarda gördügüm kadarıyla araç seçenegi az sanırım herkez neredeyse aynı aracı almış kemik 3-5 araç var
    şuanki seviyelerinizde. Ve total'de de az araç var listede görünmedigi halde çıkan araçlar varmı acaba ? ve başlangıc araçlarının dışında çogu supersport ve egzotic modeller sanırım
  • aşk üç harfli gerisi yalan

805 HP 1000 NM M5 F10

The Crew (2014) [ANA KONU]

-------------------------------------------------------------------------------

Baston gamerlere bende katılabilirmiyim

• .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    baston gamerlar nedin? beni eklermisin hocam regujohn
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

aşk üç harfli gerisi yalan

805 HP 1000 NM M5 F10

-------------------------------------------------------------------------------

Baston gamerlere bende katılabilirmiyim

tabi hocam nedemek ihtiyarlar klübüne hoşgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: dkkadir

s.a arkadaşlar oyunu yakın zamanda bende satın alıcam online sever biriyim

yanlız videolardan izledigim kadarıyla oyunun akışı yavaş geldi bana hızlanma olsun son hız olsun sanki bi hantallık var hız yaptıgın belli olmuyor

ve gene izledigim videolarda ve paylaştıgınız fotolarda gördügüm kadarıyla araç seçenegi az sanırım herkez neredeyse aynı aracı almış kemik 3-5 araç var
    şuanki seviyelerinizde. Ve total'de de az araç var listede görünmedigi halde çıkan araçlar varmı acaba ? ve başlangıc araçlarının dışında çogu supersport ve egzotic modeller sanırım

Bi lamborghini ile trafiğin arasına gir sürat yaptığını hissedersin hocam

• Dünkü oyunumuza ait resimler geldi taze :)

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    Vsyc fps sabitler. Kapatmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Sonunda aldım la ferrariyi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

Vsyc fps sabitler. Kapatmalısın.

Sabitlendiginde asıl olmaması gerekmiyor mu yırtılmanın.. ben ondan sebep sabitledim. 60'a uyuz oldum ya. Teşekkr ederım yorum ıcın bakacagım
  • Beyler uplay bağlantı koptu sizde de aynı mı şuan uplay i açamıyorum...lan tamda bmw z4 için para biriktirdiydim ki alıcaktım , patladı..
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Twitter sayfasında ; We are aware that some players are unable to access to game due to a Uplay issue. We are looking into it. Thank you for your understanding.

Server ı tekrar bakıma almışlar , ulan bu hafta tüm gün boştum banamı denk geliyor bu bakımlar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

logitech gamepad ile oynuyorum ama aracı düz sürmekte çok zorlanıyorum, ve çok kolay spin attırıyorum. İlk defa bir oyunda bu kadar zorlanıyorumki ağır simciyimdir normalde.

All driving help diye bi seçenek var. Bazı yarışlarda ve yollarda gerçekten kaza yaptırıyor. Bende bu konuda çok şikayetçiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Twitter sayfasında ; We are aware that some players are unable to access to game due to a Uplay issue. We are looking into it. Thank you for your understanding.

Server ı tekrar bakıma almışlar , ulan bu hafta tüm gün boştum banamı denk geliyor bu bakımlar anlamadım.

Aynen hocam bende yıllık izindeydim bu kaçıncı bakım oldu.....
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Bizde şans yok işten çıkıp gelsek oynayamayız izindeykende oynayamayız
  • bir kaç fotoğraf da benden olsun... bu arada fren diskleri ısınınca nar gibi kızarıyor onu düşünmeleri çok hoşuma gitti.. resim olarak upload ettim ;)
    haritada yanıp sönen tüm araba parçalarını gürhanla birlikte bulup gizli arabaların da hepsini açtık bu arada... hotrod tarzım değil fakat sırf achiviements açılsın diye uyduları ve gizli arabaları bitirdik.. bugün de dubaları bitircez inş.. sonra journey yaparız.. arabalar biraz kilometre yapsın
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Dün dikkat ettim ben, dağlık arazinin oralarda geziyordunuz, işim bitmedi yoksa ziyarete gelecektim Araçlar çok güzel bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Dün dikkat ettim ben, dağlık arazinin oralarda geziyordunuz, işim bitmedi yoksa ziyarete gelecektim Araçlar çok güzel bu arada.

abi valla sorma bi başladık gözümüz hiç bişeyi görmedi :)
    forumdan 8-10 kişi aynı yarışa grebilsek ya da herkes aynı anda şehirde konvoy gezebilse ah keşke...
    neyse ümitle bekliyoruz o update leri :)
  • session değiştirme olayı yok olsa herkes toplanabilicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

session değiştirme olayı yok olsa herkes toplanabilicek

Var hafta da 1 :)
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.