Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel olmuş resimler , eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

jump skilleri aslında en rahatı ancak street specler nerdeyse tank gibi zıplamıyor meret. circuit ve performance skill için en kolay specler.

raid için hill climb kasmaktan başka çaren yok gibi.

kısacası sevimli gelmedi bu iş, keşke oyun içi parayla alınabilseydi.

Oyun içi parayla alınabiliyor zaten örnek aracınız P miami gidin performans dükkanını girin sağda ki seçeneğe tıklayın orada platium parçalar oyun içi para ile satılabiliyor indirimsiz 11 parça 440 000 bulur 1 araç için ama perkleri verirseniz 220 000 bucks a bir aracı mal edebilirsiniz
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    hocam ciddi misin? ben de bakmıştım bi ara yalnız abuk sabuk parçalar vardı. vallahi öyleyse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

jump skilleri aslında en rahatı ancak street specler nerdeyse tank gibi zıplamıyor meret. circuit ve performance skill için en kolay specler.

raid için hill climb kasmaktan başka çaren yok gibi.

kısacası sevimli gelmedi bu iş, keşke oyun içi parayla alınabilseydi.

evet raid arabaları çok ağır, oturaklı ve ağır olmasından mütevellit ben scramble görevlerini yapıyorum; hani şu dijital kapılara çarpıp kırdığımız... biraz zaman alıyor ama olsun başka çare yok... puanıma göre parça verse anlicam da platinum patlattıktan sonra skill de ha WR kırdınız ha limitten platinum kırdınız farkı olmuyor sanırım :)
  • oyun kaç gb yazarmısınız ?

steamden indirince kaç gb ?

internet hızıma kota geldi de o yüzden soruyorum.
  • Steam için 14 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kablolar takilfi yarin baglanti gelir 1 gunde iner cuma akşamı biraz lvl alayim cumartesi gecesi sabahlariz:)) @bozcaadalı @.:Romeo_Redline:. @HyperXCrossfire

• arkadaşlar oyunu an ıtıbarıyle aldım su an ınıyor ıkı arkadaş bırlıkte aldık ts adresımız var buyrun gelın hep beraber oynayalım hatta bır grupta kurabılırız

195.244.39.114:2014

arkadaşlar bu arada ts gelmeden bana bi haber edersenız ıyı olur cunku bf4 clanımız ıcın ts baska arkadaslarda oluyor surekı yabancılık cekmeyın
  • Amerikalıların bulamadığı koca ayak bulup ti alıp koymuş ubisoft

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: JindaR

Bugün kablolar takilfi yarin baglanti gelir 1 gunde iner cuma akşamı biraz lvl alayim cumartesi gecesi sabahlariz:)) @bozcaadalı @.:Romeo_Redline:. @HyperXCrossfire

Tabikide .
  • Arkadaşlar merhaba skillerden araba parcalarını nasıl level 50 yapıyorsunuz. ozellıkle jump skillerde rekor ustune rekor yapmama ragmen maksımum level 48 oluyor rekor kırıyorum level 41-42 lık parcalar gelıyor. Bunun bır puf noktası var mıdır?

Tesekkur ederim.
  • quote:

Bugün kablolar takilfi yarin baglanti gelir 1 gunde iner cuma akşamı biraz lvl alayim cumartesi gecesi sabahlariz:)) @bozcaadalı @.:Romeo_Redline:. @HyperXCrossfire

Sen yoksun diye girmiyorum ne zamandir Zr6 ya para birikti almak lazim
  • quote:

ttnette büyük gelişme var desene
  • Beyler crewimize 22 yaş üstü skype si olan mikrofonu olan arkadaş aranıyor eğer tek başina oynayan varsa crewiimize katılabilir sadece 1 kişilik yerimiz mevcuttur
  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    Güldürme beni ne gelişmesi:) sijayet etmedigim yer kalmadi kavga etmedigim adam kalmadi 4440375 de :) ttnet ayni benim azmimin zaferi bu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kernell

Arkadaşlar merhaba skillerden araba parcalarını nasıl level 50 yapıyorsunuz. ozellıkle jump skillerde rekor ustune rekor yapmama ragmen maksımum level 48 oluyor rekor kırıyorum level 41-42 lık parcalar gelıyor. Bunun bır puf noktası var mıdır?

Tesekkur ederim.

10 mesaj üstte cevabı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH
    Oyun içi parayla alınabiliyor zaten örnek aracınız P miami gidin performans dükkanını girin sağda ki seçeneğe tıklayın orada platium parçalar oyun içi para ile satılabiliyor indirimsiz 11 parça 440 000 bulur 1 araç için ama perkleri verirseniz 220 000 bucks a bir aracı mal edebilirsiniz

abi bahsettiğin şeyi bulamadım ben?
    hatta mevcut arabamda artık raid tükkanında hiç bir parça çıkmıyor araba 1200 küsür level..bazı parçaları platinyum değil, 1-2 tane lvl 50 var sadece.. hidden buggy açtığım zaman tamam; daha önceden skillerden topladığım parçaları görebiliyorum raid dükkanında, resimlerde gösterdiğim gibi sürekli kullandığım raid arabamda hiç bir parçayı göremiyorum. sadece HQ da görebiliyorum parçaları raid dükkanında yok... perkleri hiç bir indirime vermedim, her birine birer perk versem sorun çözülür mü acaba (parça indirimi perklerine), sıkıntı yine perk ile kaynaklı mı :D:D

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Bahsettiğin sorun benim bir arkadaşımda da vardı bunun sebebi şunlardan biri olabilir raid ile bir aracı kendin kasarak platium parçaların hepsine ulaştığında açılıyor olabilir (yani bir aracı baştan sona uğraşmak gerekli 11 parça için ayrı ayrı veya perklerde modifiye indirimlerini full leyince olabilir, veya seanson pass alanlara açıktır, birde acaba lvl için bazı parçaları send to garage diyoruz acaba onu deyince satış da açılmış mı oluyor ??? Aklıma başka bir şey gelmiyor benimde .... @firatciftci2008

Bugün ait gezi notlarımız

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 25 Aralık 2014; 0:48:29 >

• Ya şu otobüse hasar verme görevini geçemedim bir türlü kafayı yicem yokmudur çözümü, polisler resmen dibimde bitiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Arabanı biraz daha güçlendirdikten sonra deneyenilirsin , yada leveli yüksek birisiyle co-op olarak geçebilirsin.Bilseydim dün akşam damlardım yanına , 15 saniyede geçerdik :)

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.