Yarbay
25 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 120 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba emektar aerocool kasamın pc power tuşu lehim yerinden koptu geçici olarak lehim ile tamir ettim bana resimdeki 5.25 porta takılacak açma ve kapama tuşu olan panelden lazım, hatta eskiden nos tuşlu açma kapama tuşları olan ön panel vardı, bulamadım ben onu, şöyle iyi duran bir ön panel arıyorum, bilgisi olan var ise sevinirim.

Pazar günü şaşmaz da bir hırsızlık videosu görüntülerinde ekdeki resimlerdeki araç kameraya takılmış ve punto ile sanayiden kaçmıştır ilgili araç resimleri ektedir,

Benim düşüncem golf 7 sizinde görüşlerinizi rica ediyorum birde, önerebileceğiniz bir program var mı ? kamere görüntüleri çok net değil netleştirmek için önerebileceğiniz program var mı?

Merhaba;

Sistemde bir türlü çözemediğim (pek çok yol denememe rağmen)oyun oynar iken ses dahil birden pc kilitleniyor boşta iken pek yaptığını görmedim oyunun ortasında oyun komple kilitleniyor herhangi bir mavi ekran hatası almıyorum, BlueScreenView de hata görünmüyor, hatalar olay görüntüleyicisi içinde mevcut bu hataları yorumlayacak ve yardımcı olacak bilgili bir arkadaş veya arkadaşlar arıyorum, konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Olay görüntüleyici son 2 gün günlük datalarını ekledim.

Sistem win10 pro sistem imzamdaki sistem ile aynı.

https://yadi.sk/d/7eBDE_Ios4bco data burada.

https://yadi.sk/d/TvC5OCM1s4cHV Son 4 gün hataları burada.
Contagion STEAM CD-KEY GLOBAL - (Steam) Oyunları verilecektir !!!

Hataları göremeyenler içim başlangıç ve devamında gelen 4 hata

Selam arkadaşlar,

Bf4 Premium- The Crew vb Sürekli arayış içerisindeyim beraber online oyun deneyimimizi artırmak için arkadaşlar arıyorum, Ts 3 sunucum mevcut, yaş olarak 23+ üstü olması iyi olur Pm atmanız yeterli.

İsmim: Melih, yaş 26

İyi forumlar,

Selam Beyler,

Sizlerle bu konuda ZOTAC GeForce GTX 980 Ti AMP! Extreme (ZT-90505-10P) ekran kartı incelemesini paylaşacağım. (Ön incelemedir, detaylar ilerleyen günlerde eklenecektir.)

İnceleme 3 ana başlıktan oluşacaktır ;

- 980ti ailesindeki yeri

- Ürün içeriği ve görselleri

- Dış kaynak 2K oyun testleri Eklenecek

980ti ailesinin en hızlı frekans aralığına sahip kartı (1253/1355) 1 Haziran 2015 Tarihinde duyuruldu, computex taiwan ile göreceğe çıktı, kart rakiplerine nazaran daha büyük ve kasvetli tasarımı dikkat çekmişti Zotac bu ürün gamında yenilikçi fan tasarımı ile daha verimli hava yalıtımı ve baykuş benzeri gözleri ile ekran kartını renklendirmiş. 980ti modelleri arasında fabrikasyon mhz değeri en yüksek olan kart, bu farkı da fps olarak test ve oyunlarda gösteriyor.Sözü fazla uzatmadan görsellere geçelim.

Kartın genel özelliklerine bakar isek...

KUTU İÇERİĞİ

Kutu içeriğinde bizleri ;

-Kullanım Kılavuzu
-2 adet 8-pinlik PCI-E güç kabloları
-1 adet DVI-VGA dönüştürücü
-1 adet Driver cd
-1 Adet de ZOTAC GeForce GTX 980 Ti AMP! Extreme

ZOTAC GeForce GTX 980 Ti AMP! Extreme (ZT-90505-10P) Resimleri

Kasa içinde 2,5 slot yer kaplayan Zotac Amp Extreme (kartın ölçüleri Uzunluk : 328.2 mm, Yükseklik : 133.1 mm Genişlik 2,5 slots)

Test Sistemi...

Anakart : Gigabyte Z68X UD5
İşlemci : İntel 2700K
Ram : Kingston hyperX 1600Mhz 2X8
Power : High Power 750 Walt
Hard Disk : Corsair Force GT 120gb

Gpu Z/ Cpu Z

1920/1080p Oyun testleri eklenmeye devam edecektir. 3D mark test sonuçları

Fire Strike Extreme Test sonucu

Fire Strike Sonucu

Battlefield 4 Ultra 1080p (110-170 fps arası

Project Cars 1080p (60-140 fps arası)

Grand Theft Auto 5 1080p FULL + FULL (Çimlerde 40-90 Arası)

Ryse Of Rome 100/130 Fps Arası

2K Oyun Testleri NoT:Monitörüm 2K olmadığından yurt dışından alınan bilgidir.

Battlefield 4

Far Cry 4

Grand Theft Auto V

Hitman Absolution

Middle Earth Shadow Of Mordor

The Witcher 3

Ekran kartı sıcaklığı

Yurt Dışındaki Overclock Potansiyeli, Not Henüz ben denemedim daha. (eklenecek.)

Bonus Erdi ÖZÜAĞ 8 haziran 2015 Tarihli Video İncelemesi @fx57

Tech Of Tomorrow İncelemesi
İnternette gezer iken gördüm, bilginiz olsun beyler...

***Video***
Benim şuan aklıma gelen tane :)

1-Pc Watch Dogs (ön sipariş ile alıp, zorla bitirdiğim oyun)

2-Pc GTA 4 (ön sipariş ile alıp 1 kez bile online giremediğim oyun (ama olsun gta 4 :D )

3- 14 000 TL BMW E30 3.18is ara motor olduğu ve piyasada pek bulunmadığından parçalarının düz 3.20-3.18 bile 4 kat daha pahalı olduğunu anladığımda, yere çok yakın olduğundan yola bakmaktan arabaya bile ısınamadığım bir araç oldu-en son da karter patlatınca beni çok yormuştu :((( satarken de ....)

4-Çektiğim kredi aylık 480 lira 2 yıl daha var siz siz olun çok ama çok zor durumda kalmadıkça kredi çekmeyin BİTMİYOR................

Sizin de yorumlarınızı alalım beyler @levo90 @antking
Arkadaşlar konuda da bahsettiğim gibi 150 TL limit BF4 ve Cs için aradığım özellikler lazer,dpi yüksek olsun, birde program atayabiliyim 1 tıklama ile 3 atış falan yardımlarınızı rica ederim .
Kasa modifikasyonlarını görünce paylaşmak istedim fazla bir resim yok ama isteyen olursa eklerim serviste çalıştığım için fırında castrol maviye boyatmaya çalıştım Strike X St alınca arkadışıma satmıştım geçen gün formata geldi ben de bir hatıra fotografı aldım
Arkadaşlar hükümet az tepkiye az bir indirimle cevap verdi, bu geceden itibaren 13 kuruş indirim olucak

http://sozcu.com.tr/benzinde-indirim-2.html

https://www.facebook.com/events/254008101388089/

15-19 Ekim arası benzin ve mazot almıcak türk milleti sende alma tepkini göster

Hakkında
İlgi Alanları: OeM - Games
Forum İmzası:
//Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate///
FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH///
///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi...///
Forum İkinci El İmzası:
//Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate///
FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH///
///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi...///
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
BMW
Otomobil
Ford
Operatör
Vodafone
Steam
FreeMaNMeliH
TV
TV
LOL
Twitch
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.692
İkinci El Bölümü Mesajları: 91
Konularının görüntülenme sayısı: 8.377 (Bu ay: 536)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.079 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.