Bildirim
The Crew (2014) [ANA KONU] (106. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
ya beyler logitech GT ile oynamaya çalışıyorum ama ne mümkün. aracı yolda tutamıyorum, bir sağa sola savuruluyor. Yabancı forumlarda aynı sorunu yaşayanlar var ama kimse cevap alamamış. Logi gt ile oynayanlar ayarlarını paylaşa bilirse sevinirim . -
Logitech Gt ile bir türlü oynayamadım. Araç sürekli yalpa yapıyor. Yolda tutmak mümkün değil :( logitech gt ile oynayanlar ayarlarını paylaşabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotifoti -- 22 Aralık 2014; 0:55:56 > -
Oyunu Play store dan aldım az önce yükleme bitmeden kariyer modu bir yere kadar oyunu açmama izin verdi. Şuan indirme %92 de onu bekliyorum. level 3 oldum daha yeni.
ilk 4 araçtan en iyi sürüş dinamiği Mustang teydi onu aldım test sürüşlerinden sonra.
bu arada takım nasıl ne zaman oluşturuluyor.
Hayatımda ilk defa bir bilgisayar oyununa bu kadar para bayıldım. bari hakkını verelim bu sefer. -
Abi bi oyun bu kadar aytıntılı olabilir ya adamlar etsnin yarış versiyonunu yapmış sanki
Ama açacak değil açamayacak pc bile yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Biri de gitmiş imzamı şikayet etmiş, ne boş adamlar var şu forumda -
-
arkadaşlar uplay hesabımı satıyorum crew gold edition ile birlikte 95 tl, almak isteyen ulaşsın. -
elinize sağlık beyler. Video edit programı güzel bir tane bulursam. uzunca bir video çekmek istiyorum -
:D şimdi mi söylenir.
Daha dün aldım normal versiyonlu oyunu
Oyun gayet başarılıymış.
Harita tamamen açılınca mı online moda geçiyor oyun? -
şansızlık hocam , vallahi bilmiyorum, oyunu oynayıp çözecek kadar oynayamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nohackmove
:D şimdi mi söylenir.
Daha dün aldım normal versiyonlu oyunu
Oyun gayet başarılıymış.
Harita tamamen açılınca mı online moda geçiyor oyun?
oyun zaten hep online :) pvp ve faction görevleri level 20 den sonra açılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
quote:
Orijinalden alıntı: EmreDFace
Sırıtacak bir durum yok ortada crew i bende 60 saatin üzerinde oynamışımdır , mevzu o değilde 15 yıllık oyun hayatında bu oyundan daha iyi dinemiklerde oyun görmediysen pek oyun oynamamışın diye anlarım ben , o kadar övme oyunu zamanla dahada güzelleşecek, özellikle çoklu oynanış hala oturmadı.
Al bi troll daha, sordugun soru adam gibi olsa adam gibi cvp alırdın.
Senin oynamdıgın kadar ekstra oyun oynamışlığım vardır . Bu oyunun grafiklerine kötü diyorsan senin sisteminde sıkıntı vardır.
Drive club için bile sadece o oyun için ps4 alıp sattım kafadan sallamıyorum gözümemi inanıcam sana mı
İlk defa bana troll diyen birini gördüm şu forumda.Dostum emin ol , şu sarfettiğin cümleleri bana kuracağını bilseydim seninle muhattap olmazdım.Sadece gereksiz ve yanlış bilgilendirmeleri sevmiyorum.O kadar süre oyun oynamışsın da bu karara varman bana abest geldi , ki ben oyun grafikleri ile ilgili kötü birşey söylemedim ki ?
Neyse , ben sana iyi oyunlar diliyorum.
-
oyun iyi ama mükemmel mi tartışılır.
1. bana göre modifiye yetersiz. hele bazı araçlarda sıfıra yakın. z4 e dirt spec yükleyin dediğimi anlarsınız.
2. faction görevleri iyi hoş, pvp ler hala sıkıntılı oyuncu bulamama en büyük problemi.
3. oyunun grafikleri yeterli ama efsane değil sonuçta. doğru dürüst yağış yok oyunda.
4. şu araçlarda level kasma olayı cidden bi süre sonra bayıyor. yeni araç almaya tırsıyor insan.
5. sesler rezalet, şarkı seçimleri de. bir türlü istenen o motor sesini alamadım. biraz lambo da o hissiyatı vermişler.
6. oyuncuyu oyunda tutmak en büyük marifet. burası çok sıkıntılı. 1 ay sonra bu başlığın durumu nolur bilinmez.
7. the crew dediler ama bunu ön plana çıkarak bir mod yok. -
kocaayağın resmini sen çekmedin mi kemal? sadece fatihte mi var resim? -
Bana gorukmediki namıssiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 22 Aralık 2014; 15:38:35 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X