Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzeeeel
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Arabanı biraz daha güçlendirdikten sonra deneyenilirsin , yada leveli yüksek birisiyle co-op olarak geçebilirsin.Bilseydim dün akşam damlardım yanına , 15 saniyede geçerdik :)

aynen ya birdahakine oyuna daldıgımda seni görürsem co-op geçelim :) teşekkürler.
  • parçaları açmadan tuner dan almak yok. illaki skill kasarak parçaları kazanacaksın.

ancak aynı spec olmak koşuluyla 2. aracında, ilk aracında kazandığın platinum parçaları 2. aracın için parayla alabilirsin.
  • Bugünkü gezimize ait resimler

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Beyler en yüksek günlük salary kaç acaba sınır var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyun gerçektende olmuş mu.Kimisi hemen sıkıldım diyor.Almaya değer mi..
  • Genel anlamda polisler aşırı güçlü hocam, bana da ilk yaparken baya zor gelmişti. Arabayı geliştirdikçe halloluyor sorun.
    @busterr Günlük salaryden kastınız oyuna girerken verdiği para mı? Bana kaç gündür vermez oldu parayı.

Ben de birkaç resim atayım
    The Crew (2014) [ANA KONU]

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 26 Aralık 2014; 0:52:53 >

• Evet o para. Oyunun senaryosunu yeni bitirdim de yeni arabalar almak istiyorum zamanla, günlük salarym şuan 1500 mü ne birkaç co-op görevine denk gelip yapmıştım oradan geldi galiba, PVP'den de kazanılıyor galiba. Kaç oluyor acaba en çok?
  • busterr kullanıcısına yanıt
    O günlük parayı en son 1800 olarak verdi bana, sonra da vermedi. Eğer para kazanmak isterseniz pvp oynayın, gerekli perkleri de basarsanız en iyi 18k veriyor yarış başı.
  • Kimse direksiyon kullanmıyor mu? logitech ayarlarını biri paylaşsa sevabına
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

Kimse direksiyon kullanmıyor mu? logitech ayarlarını biri paylaşsa sevabına

Şu an işteyim akşam paylaşırım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

Allah senden çok razı olsun başı kıçı bir tarafa gidiyor arabanın. deli oldum
  • quote:

quote:

quote:

Benim ayarların son hali bu :) Ayrıca takıldığın bir yer olursa @antking sorabilirsin o daha bilgili benden :)

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Düne ait resimler Bu arada zoe oyun bittikten sonra ilk defa benimle konuştu Bu şekilde gidemezsin Amerika neyine yetmiyor Ne istedin de vermedik gibi
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 27 Aralık 2014; 12:22:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim ayarların son hali bu :) Ayrıca takıldığın bir yer olursa @antking sorabilirsin o daha bilgili benden :)

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

deneyeyim bakayım. masaüstün yakıyor

• Oyunu playstoredan alırsam format hdd değiştirme gibi durumlarda tekrar indirebilirmiyiz yoksa tekkullanımlık mı?

• istedigin zaman tekrar tekrar hesabın üzerinden indirebilirsin
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    istedigin zaman tekrar tekrar hesabın üzerinden indirebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkkadir

istedigin zaman tekrar tekrar hesabın üzerinden indirebilir

Teşekkür ederim keyde sıkıntı olmaz dimi mesela laptopdan indirip masaüstüne dosyaları kopyalasam olur mu ?

• The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.