Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ysni tepesinde foto ile geçen araçlar aslında reel olarak oyuncu bizim gibi.
    Yani sizlerle aynı haritada karşılaşabilicez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 27 lira olayı AC: Unity'nin Season Pass'inin iptal olması ve karşılığında, içlerinde The Crew'un da bulunduğu oyunlardan birinin ücretsiz verilmesi sebebiyle gerçekleşti. Season Pass'i 27 liraya almıştım. O Ubisoft tarafından iptal edildi ve ben de yerine The Crew aldım. Bayağı istisnai bir durum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Ysni tepesinde foto ile geçen araçlar aslında reel olarak oyuncu bizim gibi.
    Yani sizlerle aynı haritada karşılaşabilicez?

crew in de olanlarla zaten hep karşılaşıyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Teşekkür ederim. 27 lira olayı AC: Unity'nin Season Pass'inin iptal olması ve karşılığında, içlerinde The Crew'un da bulunduğu oyunlardan birinin ücretsiz verilmesi sebebiyle gerçekleşti. Season Pass'i 27 liraya almıştım. O Ubisoft tarafından iptal edildi ve ben de yerine The Crew aldım. Bayağı istisnai bir durum yani.

İyimiş hocam valla...
    Bu arada oyunu oynadıktan sonra öngörülerini paylaş buradan hocam, bakalım begenecekmisiniZ.

• arkadaşlar Gürhan arkadaşımın araba leveli 1299 olmuyor, şöyleki:
    2 adet arabası var biri bentley biri mercedes; 2si de circuit
    bütün motor tuning parçaları 50 sadece egzoz 49
    araba levelleri 1281 (2 arabanın leveli de 1281)
    skill görevine gittiğinde +2 impact diyor yani son eksoz parçasını da takınca araba 1283 level olacak bütün parçalar 50 olacak olmasına rağmen
    nerede eksik yapıyoruz?
    arabayı 1299 a tamamlayamıyoruz şu an sıkıntı nedir acaba?

ben 1299 a tamamladım ikimizin aldığı oyun da standart edition gold falan değil bendeki...
  • firatciftci2008 kullanıcısına yanıt
    Haritada bütün skilleri açmışmı ki? çünkü bazen uydu alıcısını açmadan o bölgedeki tüm skiller açılmıyor , 500 skill var , genelde de arabanın sürüş durumuna görede skiller farklılık gösteriyor , mutlaka bir yerlerde daha fazla puan veren skill vardır .Birde bir durum daha var arkadaşlarından biri senin herhangi bir yerde skill puanını geçtiyse , sen tekrar skoru kendi lehine çektiğinde yine artı verebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Haritada bütün skilleri açmışmı ki? çünkü bazen uydu alıcısını açmadan o bölgedeki tüm skiller açılmıyor , 500 skill var , genelde de arabanın sürüş durumuna görede skiller farklılık gösteriyor , mutlaka bir yerlerde daha fazla puan veren skill vardır .Birde bir durum daha var arkadaşlarından biri senin herhangi bir yerde skill puanını geçtiyse , sen tekrar skoru kendi lehine çektiğinde yine artı verebiliyor.

yok yok ondan değilmiş :) hallettik perkleri ayarlamak gerekiyormuş.. max hız acceleration brake handling bunları perkten tamamlayınca araba leveli 1299 oldu teşekkürler :) @freemanmelih bu fikri verdi uyguladık halloldu
    Ben perklerin düzenini halletin diye düşünmüştüm

• Beyler bi faction vs faction 3vs3 yapacak varmı ?
  • Arkadaşlar bu hatayı nasıl düzelteceğiz ?
    The Crew (2014) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Ben perklerin düzenini halletin diye düşünmüştüm

arkadaşın perkler farklı dağıtılmıştı bendekinin aynısını yaptı düzelttik şükür sağolasın handling acceleration top speed brake bunları perklerden fullemek gerekiyormuş
  • arkadaşlar; şu araçları daha kolay yoldan 1250+ level yapmanın yolları nelerdir? vallahi oyundan soğudum şu durum yüzünden.

oyun oynamıyoruz araç geliştirmek için abidik gubidik skill kasıyoruz. ben yarışacaktım, gezecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Beyler bi faction vs faction 3vs3 yapacak varmı ?

rakibi sistem otomatik atıyor şansa denk gelirseniz ancak istediğiniz arkadaş grubuyla fac vs fac yapabilirsiniz... crew vs crew yarışlarının gelmesini bekliyorum ben... hani ismini yazacağınız crew e meydan okuma veya karşınıza bir crew çıkarması gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafayavuz1

Arkadaşlar bu hatayı nasıl düzelteceğiz ?

bu sizinki arada bir -herkeste- meydana gelen server sorunuysa kısa süreli gelip geçici bir durum.. sürekli bu uyarıyı alıyorsanız oyunu ingilizce yapmadığınız takdirde ne olduğunu anlayamayız ki..

• SS programı kapalıydı alel acele telefondan çekip atayım dedim
    achiviements veriyor koca ayağı bulunca
    oyundan çıktım tekrar girdiğimde haritadan yerini atarım
    gerçi sağ alt köşedeki minimap te mahallesi falan yazıyo
    haritada sol üst köşede ormanlık arazinin içinde çıkıyo kocaayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatciftci2008

SS programı kapalıydı alel acele telefondan çekip atayım dedim
    achiviements veriyor koca ayağı bulunca
    oyundan çıktım tekrar girdiğimde haritadan yerini atarım
    gerçi sağ alt köşedeki minimap te mahallesi falan yazıyo
    haritada sol üst köşede ormanlık arazinin içinde çıkıyo kocaayak

İnanmıyordum doğruymuş Discovery channel da halen bunu arıyorlar ekip falan var :D Adamlar ciddi yani :D

• Düne ait resimler,

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

arkadaşlar; şu araçları daha kolay yoldan 1250+ level yapmanın yolları nelerdir? vallahi oyundan soğudum şu durum yüzünden.

oyun oynamıyoruz araç geliştirmek için abidik gubidik skill kasıyoruz. ben yarışacaktım, gezecektim

skill yapıp bütün parçaları 49-50 yapmadan arabayı o seviyeye çıkarmak mümkün değil malesef...
    skillerle tuning parçası vermesi iyi bir şey
    kötü olan ise:
    örneğin bir jump görevindesiniz
    sürekli habala gübele atlayın
    ne zaman level 50 parçayı vereceği muallak
    yani ben böyle gördüm aksi bir durum varsa yapmamız gereken nedir biri söylerse sevnirim :D
    40 kere atlıyorum mesela bir jump skillinden örneğin sırasıyla şu şekilde level sıralamasında parçaları veriyor:
    40-47-41-44-40-42-42-45-46-49-49-43-46-46-41-40-.............-50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatciftci2008 -- 23 Aralık 2014; 9:29:28 >

jump skilleri aslında en rahatı ancak street specler nerdeyse tank gibi zıplamıyor meret. circuit ve performance skill için en kolay specler.

raid için hill climb kasmaktan başka çaren yok gibi.

kısacası sevimli gelmedi bu iş, keşke oyun içi parayla alınabilseydi.
  • Steam üzerinden indirim olur mu ne dersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.