TGRT Haber Y.K Başkanının eşinden gazetecilere WhatsApp üzerinden 'Olumsuz haber yapmayın' fırçası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gercekler konusmayinca yok olmaz. Insanlar bunu gunluk hayatta zaten goruyorlar. Sen ekranda pozitif algicilik yap dur, sokakta kimsede huzur yoksa, kimseyi kandiramazsin.
Son cirpinislar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
IŞIKÇILAR islami tarikatının kanalı TGRT’nin patroniçesine bak hele😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aslihan bosuna endiseleniyor. Bu kanali izleyen kitle zaten “ vay be dovlotumuz gelisiyor, cocuklara bile istihdam sagliyor vay be dövlet” diye dusunuyordur.
Bunlara gazeteci denmez ki, bunları yaptığı işi liseli stajyere versen o da yapar
Yine hükümete yakın bir gazete vardı her sabah manşetine emekliye müjde yazıp duruyordu, malum trollerin farklı versiyonları
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik ak kuçu medyası. Boşuna demiyoruz medyada temiz eller operasyonu şart. Beşinci kol faaliyetlerinin odak merkezi diye
Neredeyse her gün haklı çıkaracak gelişme yaşanıyor bu medya adındaki lağım çukurunda.
TGRT eski günlerinde olduğu gibi biraz daha ortada olmaya çalışıyordu.
Son zamanlarda Bengü Türk denilen kanalla Ahaber'i tahtından etmeye çalışıyorlar.
Şu triplere bak
Şöyle bir karının altında çalışmaktansa simit satar onurlu yaşarım.
Eski ve yeni tüm ahraz kuçu'ları konuya davet ediyorum.
Acaba onlara da böyle talimat gidiyor mudur 😂
Bir zamanlar the x-files'in , ninja kaplumbağalar'ın, çocuklar duymasın'ı çıkartan kanalın düştüğü rezil duruma bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 27 Nisan 2025; 10:59:58 >
Hadi bir kişi yaysın bu yazdıklarımı
tamam hemen yayıyorum
-
Ooooooo
Patroniçe çıldırdı
Bunlar görevlerini yapıyorlar, kendilerini düşünüyorlar da, millet ne zaman uyanacak? Ne zaman kendi geleceğini düşünecek?
Saray global ahlaksizca yinr haber yapmis hic utanamda yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşuna mı sürekli mahkemeler bağımsız basın özgür gazeteciler tarafsız baskı Yok diye propaganda yapıyorlar
Gerçek haber yapan gazetecileri neden içeri attıklarını saniyordumuz .
Sonra çıkıp bu haberi yapamayan TV nin gazetecileri içerdeki gazeteciler için onlar gazetecilik habercilik yapmıyordu diye gece gündüz programlar yapıyor.
Bakalım Özkasnak in tarafsız gazetecisi Nedim Şener bu olay üzerinde tek kelime edecek mi.
Aradaki G yi çıkarın, orası da buradan farkı yok..
-
Tgrt zaten gerici kanal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ellikinin yarattığı özgür ortam tanklı ortamları anımsatıyor
-
hayatta olacak en acınası durum da bu tiplerden emir alıp, bir de uygulayanlar. adamın aklı çıkmış hemen. bir insanda para kazanma ve makam hırsı onur ve haysiyetin önüne geçince böyle olduğu için bu tiplere üzülmüyorum da. biraz gururu olan hadi bana eyv diyip istifayı basardı.
yalnız hanımefendinin olmayacak, o kadar mesajının üstüne ben olsam dayanamaz olacak o kadar jeneriğini ya da dinçer çekmezin meşhur o kadaaaaaarrrrr dediği sahneyi atardım
-
Ulkede 15-20 kisinin izledigi bir kanalda yayinlanan haber icin niye bu kadar celallenmis ki?
Ellikinin gördüğü muamele diyemez miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

IŞIKÇILAR islami tarikatının kanalı TGRT’nin patroniçesine bak hele😂
|
Aslihan bosuna endiseleniyor. Bu kanali izleyen kitle zaten “ vay be dovlotumuz gelisiyor, cocuklara bile istihdam sagliyor vay be dövlet” diye dusunuyordur.
|
Aradaki G yi çıkarın, orası da buradan farkı yok.. |
Benzer içerikler
- iran'da araba fiyatları 2025
- erlik kimdir
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- ebu ubeyde hamas yaşıyor mu
- semerşah hangi cemaatin
- sıfır togg fiyatı
- reeder samsun
- market fiyatları karşılaştırma uygulaması tübitak
- togg ortakları
- tf 2000
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X