Şimdi Ara

Bakan Şimşek'ten 'öğrencilere vergisiz telefon' açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğrencilere vergisiz telefon düzenlemesi hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, henüz çalışmaların tamamlanmadığını ve herhangi bir detay paylaşamayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar vaadinde bulunmuştu. Seçimin ardından üç ay geçmesine rağmen henüz bu konuda resmi bir adım atılmadı.

Ayrıca Bkz.10.000 TL'ye alınabilecek en iyi 3 telefon - Fiyat/Performans modeller!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar düzenlemesi hakkındaki soruya şu yanıtı verdi:

“Çalışmamız var ama onun detayını veremiyorum. Yasal düzenleme gerektiren konularda tabii ki Meclisin açılması gerekir. İdari karar gerektirenler idari kararla yapılır. Ne zamanlama, ne içerik konusunda kesinleşmemiş konularda değerlendirme yapmayacağım. Genel konuşuyorum. Birden fazla konu var. Dolayısıyla prensip olarak ayaküstü çalışmanın tamamlanmadığı konularda değerlendirme yapmam doğru değil.”

Kaynak:https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/bakan-simsekten-vergisiz-telefon-aciklamasi-6994662

• Yapmayacaklar yapsalar da ya belediye seçiminden önce ya da 5 sene sonraki seçimde yaparlar aklı olan tahmin eder yıl sonuna kadar çıkmaz ise 5 sene bekleyin gençler 5 sene görev süresi var hemen yapacağım demedi ki adam canı isteyince yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detay vermediyse neden haber yapıp tıklatıyorsunuz.

• böyle konu mu olur yaaa.

ayıp...

• O öğrencinin babasında para var mı bakalım indirim yapsan da alacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • modlar haber bulamayınca böyle kalitesizleşiyor forum. önemli olan konu miktarı değil kalitesi.

• Gerçekten forum kalitesiz oldu. Uygulamayı sileceğim sırf bu saçma sapan haberleriniz yüzünden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1999 tlye kadar olan telefonlardan alinmiycak diye okudum

• Neyse ya yerel seçimler yakın. O zaman geldiğinde tekrar seçim vaadi olarak koyarsınız önlerine, nasıl olsa yerler. Yeriz dimi?

• Bunu bir de haber mi yaptiniz ?

• çok da istekli değiller bu konu da o zaman

• Olum bu yusuf durmadan clickbait calisiyor. Vallahi biktim artik

• donanimhaber copluge donustu. bunlar bir de editorum diyordur kendilerine. yazik

• Cep telefonu satarak seçim kazanacaklarını sanıyorlar. İstanbul, Ankara ve İzmir garanti :)

• Iphone 15 in ülkeye girişini bekleniyor olabilir 😬

• Normalde editörü eleştiririm ama haber değeri taşıyor sebebi son zamanlarda çok fazla iddaa atıldı ortaya. Bakan ortaya konuşmuş hala gençler için bir umut anlamı çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakana karsi acilmis bi haberdir insanlar cevap bekledigi acilmis bence sacmalik degil.

• Bu editörü nasıl bloklayabiliriz ? Haberlerini görmek istemiyorum. Ayrıca dh yetkileri nerede, dingonun ahırı mı burası ?_

• Eğer yaş sınırı olmazsa ve indirim tutarı üniversite sınavı+bir yıllık harçtan fazla olursa sınava girerim, bir bölüme yerleşir alırım o indirimi. Olan benim yazdığım bölüme girmeye çalışan öğrencilere olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 22 Ağustos 2023; 15:23:47 >
  • e ben şimdi bu haberden ne öğrenebildim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.