Şimdi Ara

TFF'ye mahkeme şoku!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Bugün 01:25 Pazar
    Bir grup futbolsever, Türk Ceza Yasası'nın Görevi Kötüye Kullanma Suçu Çerçevesinde, Futbol Federasyonu yönetimini savcılığa şikayet etme kararı aldı.


    Sonunda bu da oldu, bir grup futbolsever, Türk Ceza Yasası'nın Görevi Kötüye Kullanma Suçu Çerçevesinde, Futbol Federasyonu yönetimini savcılığa şikayet etme kararı aldı.

    Aralarında değerli hukuk adamlarının da bulunduğu (adı bizde saklı) bir grup futbolsever Mehmet Ali Aydınlar ve ekibini, şike-teşvik soruşturması ve topluma mal olmuş kişilere futbolun içindeki kişilerce edilen küfürlere 'kayıtsız' kalması suçlamasıyla mahkemeye verecek.


    http://www.internetspor.com/spor/super-lig/federasyona-mahkeme-soku-110078-p1.html



    _____________________________
    Hây'dan gelen Hû'ya Gider!!....




  • Düşünene de yapana da helal olsun. Sonuç alınacağına ihtimal vermiyorum ancak bu tür hareketler sergilenmekte olan rezilliğe milletin rıza göstermediğini belirten net bir tavırdır.
    _____________________________
  • kesinlikle yapılması gereken bir hamle
    _____________________________
  • verilecek karar, ya takipsizlik ya da yetkisizlik olur
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.