|
Bildirim

1 Mobil
|
Çok şükür futbol izlemiyorum. Zengin veya fakirlikle alakası yok bence Futbola verilen paraya yazık. Adamlar milyonları milyonlarca liraya afyonluyor. Dünyanın parasını kazanıyorlar ama yararları yok. Benim şahsi görüşüm bu siz nasıl düşünürsünüz oda sizin görüşünüz.
|
|
5 para etmez hizmetleri ve ligleri izlemeye gerek yok bedava bile olsa zaten bi sürü işle uğraşmaktan vakit kalmıyor eskidendi o maç izleme. iddaacılar olmasa kalanı kimse izlemez zaten
|
|
Aynı doğru kararı Milli Piyango İdaresi'nin kararlarıyla! erişime engellenen siteler için de bekliyoruz.
Migros'un kararıyla Carrefour sitesi erişime engellendi, diye haberler görmemiz yakındır. |
|
Eşşoleşşekler önce düzgün iş yapsınlar düzgün yayın yapılsın 10 fane yere yüzlerce lira istenmesin kimse kaçak yayına yönelmez. Bu şekilde iş yaptıkları sürece iptv almaya devam ederim.
|
|
Hele ki Türkiye ligi. Son 20 senedir adam gibi bir başarı yok, sürekli içerde birbirlerini yiyorlar, bir fanatiklik bir şeyler. Ne için, gidip y.dışının 2. lig takımından fark yiyip dönmek için diyerek ben 20 sene önce bıraktım izlemeyi. Türkiye liginde istersen 30 kere şampiyon ol, formayı baştan aşağı 40 yıldızla donat, gidip ingiltere 2. ligi takımından 6 yiyip döneceksen hiç bir anlamı yok.
Sözde futbolla yatan 90 milyonluk ülkede adam gibi alt yapı tesisleri yok, gençlere yatırım yok. Gidip 30 küsür yaşında eski ünlülere on milyonlarca euro verip 1 senede niye bu oynamıyo ya deyip tazminat verip göndermek var. Ben en son kalede Volkan'ı falan hatırlıyorum, Alex vardı, okacha uche falan vardı, ergün, hakan şükür, ilhan mansız falan vardı. Sonra takip etmedim bir daha. Hiç bir takımın ilk 11'inden 1 kişi sayamam. Gidip Real Madrid'den Arda Güler'i izlerim 40 kat daha iyi. |
|
bu kadar faiş fiyat yapmayın millet ucuz alsın ha sen illada yıllık 4k çekersen millete tabi kaçak izlicekler ilk defa mahkeme güzel bir karar almış kaçağa karşıyım ama fiyat tuzlu olunca mecbur kaçağa yöneliyor insanlar
|
|
bide şu sahte indirim yapan siteleri engelleseler , yok fiyatı yanlış girdik yok stok kalmamış ama siparişe açık pr yapıyoruz havalarında takılan çakallara el atarlarsa azda olsa gelişme var demektir.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 14 Ekim 2025; 13:29:49 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 14 Ekim 2025; 14:8:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bi kanun boşluğundan faydalanıp gene durdururlar |
|