Şimdi Ara

Teyibin ekranindaki saat aküyü bitirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen hafta biraz yuruyum dedim aracimi rve biraktim 4 gun yatti araba. Dün bindigimde aku nerdeyse bitmisti bastim calismadi aku tum bitti. Aracin teyibini kapatinca digital saat kaliyor bu akuyu bitirir mi? Dun gece sarj a taktim akuyu sabah taktim calisti araba. Aku gistergesi yesil yaniyor. Oto elektrikciye sordum beyin merkezi kilit teyibin ekrani da yer aküyü yer dedi. Bizim arkadasinda araci var teyp haric herseyi ayni on gun binmiyor bindigi zamanda tek mars aliyor arac. Benim sorun sizce nedendir biraz uzun oldu mesaj kisaca teyibin bu hali mi akuyu bitiriyor kontaga mi baglatayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde de öyle oldu.Saat acikti ve ara ara yarim kontak yapip
    şarki da dinlerdim.Sanayi de duzeltik.Kontak kapaninca saatte kapanio simdi.Sorun da ortadan kalkti.

• En kisa zamanda bende teyibi kontaga baglatayim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutefe

En kisa zamanda bende teyibi kontaga baglatayim o zaman

Bncede Hocam

• Bugun gittim teyibi kontaga baglattim arac stop edince teyip tamamen kapaniyor. Fakat isin tersi aracimda (calismiyorken) muzik dinleyemiyorum illaki kontak acik kalacak

• mesutefe kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağınıza teybe giden elektrik kablosunun faz ucuna bir tane on-off butonu bağlasaydınız aynı işi görürdü. Kontakla uğraşmanıza gerek kalmazdı.
  • Teyp kapalı olduğu sürece saatin aküyü bitirmesi çok uzun zaman alacaktır. Sizin sorununuz muhtemelen teyp kaynaklı değil, bir yerde elektrik kaçağı var gibi görünüyor. Aracı mutlaka bir oto elektrikçiye gösterin.

Saygılar.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bagaj lambasına bakın yanık kalırsa aküyü bitirir.

• teybe 2 kablo girer... biri elektrik kablosu biride start vermesi için kontaktan gelen kablo...

sizin teybe tek kablo bağlı demekki...
  • dijital saatin küçücük pili bile senelerce dayanırken.bir akünün saati iddare edememesi bana saçma geldi ?
  • Saat akü filan bitirmez. Burada ilk akla gelen akünün eskimiş ve bitiyor olmasıdır. Hava soğudukca akü performansı düşer. Sıcak havada verilen akım ile -15 derecede verilen akım bir olmaz.

• Aku de bir ölçüm yaptırmadınız mı?Saat falan öyle aküyü bitirecek birşey degil,önce aküyü ölçtürüp kontrol ettirin.

• Ufacık ekran aküyü kolay kolay bitirmez. Marş başmadigi halde akü üzerindeki gösterge yeşil yanıyorsa kışa doğru aküyü deflğistirirsiniz. Ayrıca teyp menüsünde (varsa) power save seçeneğini aktif ederseniz saat kaybolur.

• akü ölüm sinyalleri veriyor. yeni akü parasını koyun bi kenara...
  • Apartmanda gemide çalışan bi abi var, adam bi gidiyor 6 ay sonra evine geliyor o süre içinde de araba evin önünde yatıyor, herif 6 ay sonra bile marşa bastığında araba anında çalışırken ben geçen kış 1 hafta kullanmadım arabayı akü boşaldı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatin tek basina akuyu bitirmesi mumkun degil. Akunun omru bitene kadar calisir o saat yine sorun olmaz. Ya akunun degisme zamani gelmis ya da bir yerde kacak var.

• Bu hafta sonu gosterecem arabayi. Aku yesil yaniyor ama olcturecem bakalim ne cikacak sonuc. Yorumlariniz icin hepinize tedekkur ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.