Bugün küçük patron aradı ve iş yerine yakın bir yerde maddi hasarlı trafik kazası gerçekleştirdiğini yardımımıza ihtiyacı olduğunu söyleyince apar topar arabama 2 arkadaşı daha alıp yola çıktık. 3 km mesafedeki kaza yerine geldik. Patronun arabasına kavşakta Ford Puma çarpmış ve araçta ön sağ taraftan 100.000 TL' lik hasar görünüyordu. Ben de aracımı biraz ileri parkedip dörtlüleri açık bıraktım. Patron trafik ekibi ve kaskodan çekici çağırdı. Onların gelmesi, formaliteler vs derken 2 saat aynı yerde arabanın dörtlüleri yanıp durdu. Herkes dağıltı ben de arkadaşlarla arabaya binip kontak açtım ve ekran bu halde geldi marş almadı: ![]() Bir iki deneme daha sonra karar verdik akü bitik. Yürüyerek iş yerine dönüp öğlen yemeğine çıktık. Ardından arkadaşın aracını alıp önce evden akü takviye kablosunu aldık ardından aracın başına geldik: ![]() Tek marşta sorunsuz çalıştı ama 2 saat dörtlüleri açık kalması haftada sadece 2 defa ve 3 km' lik yolda çalışan dizel arabanın 7 yaşındaki aküsünü nasıl bitirebildi şaşırdım... ![]() |