Şimdi Ara

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.424
Cevap
82
Favori
296.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

arkadaşlar vw golf ve yeni kia picanto izlenimlerinizi de bekliyoruz
    özellikle picanto heryerde bu arabadan goruyorum...

Ben Jettayı test ettiğim günlerde Golf te test etmiştim.

Foto çekmediğim için detayları tam hatırlamıyorum.

Ancak, Jetta testi izlenimlerime az biraz daha yalıtım, daha iyi malzeme kalitesi ve işçilik, hb olduğundan dolayı daha küçük bagaj hacmi (yine de ortalama kullanıcı için yeterli) ekleyin.

Alın size Golf testi.

Picantoyu listeye ekledim.

Denk gelirse Golfü de test ederim yeniden.

Ya da ederiz :)

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Konu akıyor

Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Haluk23 arkadaşım VW Jetta'yı da test ettin yeni Ford Focus'u da sen olsan hangisini önerirsin?

Ön koltuk için Focus'u.

Arka koltuklarda tek kişi bile oturacaksa Jettayı.

Ama hep yazdım ve yazmaya devam ediyorum, benzer paralara C-max alınır, binilir.

En rahatı ve ferah olanı o.

Küçük bir aile iseniz Golf te gayet güzel bir araç.

Hacim olarak daha düşük olsa da hb formundan dolayı çok da kullanışlı ve gayet de yeterli bir bagajı var.

Umarım bir fikir verir.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • merakla takip
  • Arkadaslar yeni ford focus 1.6 180 hp ecoboost u test ettim anlatılmaz yaşanır. 190 km hıza çıktım araçta savurma yok mükemmel araç ama tüketim 10.4 lt idi. Acaba mondeo 1.6 160 hp versiyonuda aynı performansı verirmi? Tüketim değeri nasıl olur?

Alfa Romeo Giulietta 1.4 multiair 170 hp

Bugün ankaraya gelmeden artık şu giuliettayı deneyim dedim denemek için 40 km gibi bir yol yaptıktan sonra birmota ulaştım.Antalya havaalanı karşısı ve benimle ilgilenen Kübra hanıma cidden teşekkür hem ilgili davranması hemde test parkurunu fazlasıyla uzatması gerçekten fazlasıyla uzattık hatta bana isterseniz dahada gidebiliriz dedi düzlüğe çıktığımızda ise aracın hakkını artık verebilirsiniz diyerek rahatça basmamada izin verdi gerçekten çok farklı bir test sürüşüydü ankarada hiçbiryerde böle test sürüşü yapmadım yarım saat test sürüşünden sonra birde geniş ve keskin bir viraja sokarak aracı zorlamamı istedi Kübra hanıma cidden çok teşekkürler ve daha sonra fiyat alarak ayrıldım. Gelcek ay euro kuru değişceğinden araçlar biras pahalanıcak 61.700 tl fiyat verdiği araç temmuz ayında 64.000 tl olacak dedi.

İlk önce fotoğraf fazla çekmedim hem bi an önce teste çıkmak için heyecan yaptığımdan hemde foto makinası olmadığından uğraşmadım(Gerçi telefon 8mp ama kaliteli değil).
    Genel olarak aracı görür görmez büyüledim. Tasarım olarak çok başarılı çizgileri tam bir italyan ve arka far tasarımı büyüleyici.
    Dış tasarıma kötü diyebilceğim bir hata yada kusur göremedim.

İç tasarımda yine iç tasarım gibi etkileyici kullanılan plastik kalitesi yumuşak plastik ve iç kaplamalarda bi okadar kaliteli. düğmeler klima kontrolu falan farklı bir havası var ve kullanımları kolay. Ses sistemi bana göre sınıfının en iyilerinden 8 hoparlör ve cidden çok başarılı bir sistem.

Direksiyon bana göre hiç olmamış o iç mekana öle bir direksiyonun spor otomobil havası olan bir araçta ne işi var düğmeleride bi okadar kötü kalitesiz belkide kendi aracımdan sonra öle geliyor ama direksiyon o araca yakışmamış.Bir ikinciside kol dayama hiç olmamış sonradan aksesuarcıda takılmış gibi vitesi 4 ve 6 ya atarken rahatsız oldum ve kaldırdım.son olarak gördüğüm eksik yanıda bagaj biras küçük ama benim için sorun yok yeterli de aileler için biras sıkıntı olabilir.

Gelelim motora son hız olarak 205 e kadar geldi ibre ve cidden kusursuz hızlanıyor araç her devirde güçlü her devirde atak. D.N.A denen sistem harika işliyor. 3. viteste giderken araç normal moddaydı daha sonra hızı sabitlememi istedi ve aracı spor moda aldığında devir yükseldi ben sabit bir şekilde gaza basmama rağmen.O an anlıyorsunuz ki araç bırak beni gideyim diyor.Ses yalıtımı olarak civici beğenmeyenler Giulietta'yıda beğenmeyebilir motor sesi içeri geliyor bu benim için kusur olmadığından olumsuz olarak görmüyorum ama görenler olacaktır mutlaka motor sesi insanı gaza getirmeye yetiyor.Ses yalıtımı biras zayıf kalmış diyebiliriz.Arka taraf diz mesafesi falan dar ben oturduğumda rahat edemedim panaromik tavan birasda olsa insanı rahatlatıyor.Yakıt tüketimi olarak şehir içi 7.8 lt denildi ben parkur süresince 10 lt civarında gezdim tabi sürekli performanslı kullandığımdan kaynaklı ama uzun yolda normal moda almak gerekiyordu belkide bilemedim 6. viteste 2000 devirin biras üstündeyken araç sadece 90 la gidiyodu.

Fiyatına göre bence çok üst düzey bir araç şu an için bu fiyatlarda bir araç alıcak olsam Giulietta seçeneklerim arasında mutlaka olurdu ankarada servis sıkıntısı çekmeyeceğimi sölediler koç'un disbiritörlüğüne girdikten sonra yedek parça olarak sıkıntımız kalmadı dedi ne kadar doğru artık orasını bilemem. Benim için güzel bir test oldu araç harika motor harika.
    Görkem başkan saygılar ankaraya gelince bi buluşma ayarlıyalım tekrar

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 27 Haziran 2011; 18:58:33 >

• Vayyyy Sağolasın Anıl kaptan...İlk önce oraya kadar zahmet eden VTEC'ine sonra senin eline koluna sağlık...

Çok hoş araba yahu...Biraz burun kısmı eleştrilere açık ama iç-dış olarak gerçekten mükemmel bir otomobil...Ben en çok sürüş modlarına hasta oldum..İtalyanların otomobil anlayışı tamamen zevk almak üzerine kurulu.Havaları çok farklı.Yol tutuşunu da beğendiysen bir sorun yok

Ben de tatile gideceğim. Ama 10 günden fazla var daha. Ayarlarız bir buluşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Haluk23 arkadaşım VW Jetta'yı da test ettin yeni Ford Focus'u da sen olsan hangisini önerirsin?

Ön koltuk için Focus'u.

Arka koltuklarda tek kişi bile oturacaksa Jettayı.

Ama hep yazdım ve yazmaya devam ediyorum, benzer paralara C-max alınır, binilir.

En rahatı ve ferah olanı o.

Küçük bir aile iseniz Golf te gayet güzel bir araç.

Hacim olarak daha düşük olsa da hb formundan dolayı çok da kullanışlı ve gayet de yeterli bir bagajı var.

Umarım bir fikir verir.

Şuanki aracım ford focus 2008 ghia ve ilk aracım da bu. Alırsam sedan alırım Golf bana küçük geliyor dışarıdan. Ama yeni Focusta hoşuma gitmiyor değil neyse yıl sonunu bekleyip görelim 2012 almak istiyorum aracı çünkü.

• Golf'ün arkası yeni Focus HB ve Sedan dan daha geniş diz mesafesi olarak. İkisinide inceledim aynı sürüş pozisyonlarında.

Ayrıca sebebini anlamadığım şekilde Focus'un bagaj zemini çok yüksek. Derinlik vs.. çok iyi ama neden o kadar yüksek o bagaj anlayamadım baya kıstlıyor. Özellikle sedanda saçma geldi.

Test yapan abilerim, yaşıtlarım size de artık yeterin durun yavaşlayın biraz demek istiyorum. Yemin ederim her açışımda hangi arabada hangi sayfada olduğumu unutup gözüme çarpanlara bakıyorum ancak. Ya bir de maşallah o kadar çok şeyi karşılaştırıyor, göz önünde bulunduruyorsunuz ki yarın Mazda bayisine gidip Opel C-Max 1.6 HDI DSG alıp çıkıcam.

• Test yapan arkadaşlara çok teşekkürler.
    Mümkünse SKODA YETİ testi de yaparmısınız?

Sağolun varolun arkadaşlar.

Dün ve bugün yazı yazmaktan detaylı okuyamadım.

Hatta son 3 gündür paylaşılan hiçbir test izlenimini okuyamadım Lancer ve C-max 180 bg dahil.

Biraz da ben okuyayım :)

Coşkuncum bahsettiğin modeli çıkartmadım.

Gidip bunu alacağım diye Fiat Multipla vermesinler sakın !

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bkz.sağdaki araç
    Jülyet'in bu rengini hiç görmemiştim,gerçekten harika görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bkz.sağdaki araç
    Jülyet'in bu rengini hiç görmemiştim,gerçekten harika görünüyor

bu araca yakismicak renk yok heralde gri giu test araci olan ama beyazdan gozumu alamadim showroomdada kirmizisi vardi.giu antalyada epey tutmus arac cok satilanda cok koca ankarada bayi bile yok.

• seat ibiza sc 1.2 tsi testi de yaparsanız çok sevinirim, topik çok faydalı olmuş elinize emeğinize sağlık

• Haluk üstadım passat 1.6 tdi ile mondeo 1.6 tdci kıyaslama yapıcaktın. Sabırsızlıkla bekliyorum.
    SAYGILAR

• Hocam ellerinize sağlık gerçekten severek okuyorum incelemelerinizi emeğinize sağlık
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.