Yüzbaşı
08 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba, ben bu yaz work and travel ile ABD'nin Ocean City eyaletinde bir pizzacı da çalışacam bu bölgeye daha önceden gitmiş ya da fikri olan varsa yardımcı olabilirmi?
Arkadaşlar biliyorsunuz benzin fiyatları aldı başını gidiyor. Ben de arabamın çok yakmasından ötürü uzun süreli kırmızı ışıklarda beklerken kontağı kapatıyorum. Sizce bu yanlış bir hareketmi yoksa çok az da olsa yakıt tasarrufuna etkisi olurmu?
Herkese selam bugün başıma gelen bir olayı anlatacam.
Facebook'a girdim bir yakınım kendisine amca derim,bana selam naber şeklinde mesajlar attı bende normal bir şekilde cevapladım.Sonrasında benden numaramı istedi verdim numaramı faturalımı diye sordu bende evet dedim.Sana birazdan mesaj gelecek bu mesajı EVET diye cevapla çok acil dedi ben de pek sallamadım .

1 dakika sonra mesaj geldi mesaj şu şekilde :
''ZONG ile 65 TL ye FACEBOOK Credits almak için bu mesajı EVET yazıp cevapla . Eger bu işlem size ait degilse onay vermeyiniz.''
Bende çaktım ortada bir dolandırıcılık işlerinin döndügünü cevap vermedim. Google'dan baya bir araştırdım bu tuzaga düşen çok insan var.

AMAN SİZ OLUN BÖYLE MESAJLARA CEVAP VERMEYİN!!!
Herkese selamlar arkadaşlar. İskenderun'da makina müh. elektrik-elektronik vs. bilgisi olan varsa paylaşabilirmi nasıldır İskenderun ?
Evimde fiber internet var ve 20 mbps olarak kullanıyorum hız testi yaptığımda gayet 20mbps hızı görüyorum yalnız torrent 'den birşey indirmeye kalksam max hız 130 150 kbps olduğunu görüyorum sorun ne olabilir?
Merhabalar faturalı vodafone hattımı iptal ettirmek istiyorum bunu yalnızca vodafone cep merkezlerinde mi yapabiliyorum yoksa 542 i arayıp ordan iptal ettirme şansım varmı?
Arkadaşlar soru şöyle:

Öz indiksiyon katsayısı 10(üzeri -2)H olan bir bobinin uçlarına zamanlar değişim denklemi sin100t olan alternatif gerilim uygulanıyor buna göre bobinin indüktansı(XL ) kaç ohm dur?
Evimde superonline fiber internet var yalnız cumartesi günü başka bir eve taşınacaz taşınmadan önce internet telefon falan naklini yaptırim dedim superonline müşteri hizmetlerini aradım nakil için 100 tl para istediler bende biraz bekletme kararı aldım . Sizce bu para normalmi?
Varmı kullanan
Bildiğimiz üzere kuzey yarım kürede bulunan lavabolardaki su akışı sağa doğru dönerek girdap şeklinde boşalır; güney yarım kürede ise sola dönerek boşalır bilim adamları bunu dünyanın dönüşünden falan ispatlamışlar detaylı açıklamalar internette var . Ancak benim evde sular yaklaşık 1 1,5 aydır sola dönerek boşalıyor . İyice emin olmadan konu açmak istemedim birde siz denermisiniz?
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 751
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 220.594 (Bu ay: 703)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.