Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (546. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Oyunda Araçların Hasar Alma Durumu Var Mı?
    Yok Galiba, Değil Mi?
  • Oyunda hasar alma var fakat sadece çarptığımız yoldaki arabalar hasar alıyor.Bizim arabamız hasar almıyor.

-Arkadaşlar sizde kokpit kamerasına alınca arabanın göstergeleri çalışıyor mu?Bahsettiğim normal hız göstergeleri değil örn mustangtaki dijital göstergeler ya da enzoda dijital göstergeler gibi
  • Hım..Aslında Bizim Aracımızın Da Hasar Alması İyi Olurdu Fakat Sanırsam Firmalar İzin Vermiyor..
    Hangi Firma Araçlarının Sanal Bile Olsa Hasar Almasını İster Ki?
  • Olaya o açıyla bakmaÖrn:Race Driver Grid arabaların hasar modellemeleri harika ve çoğu ünlü araba markalarının arabaları var.Yani olay araba firmalarının isteyip istememesi değil.Oyunu yapan firmanın hasar modellemesini eklememesi ile alakalı.Oyun zaten ertelenmişti.Eğer hasar modellemesinide koysalardı oyun daha yeni çıkardı heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Olaya o açıyla bakmaÖrn:Race Driver Grid arabaların hasar modellemeleri harika ve çoğu ünlü araba markalarının arabaları var.Yani olay araba firmalarının isteyip istememesi değil.Oyunu yapan firmanın hasar modellemesini eklememesi ile alakalı.Oyun zaten ertelenmişti.Eğer hasar modellemesinide koysalardı oyun daha yeni çıkardı heralde

Hayır olay firmanın isteyip istememesi.Race Driver girddekiler pist arabası. Onları zaten hasar modellemesi yapsalar birşey olmaz. Pist arabasını millet gerçek yarışlardada parçalanmış görüyor. Zaten pist arabaları normal arabalar gibide değil.Birebir orjinali değilki. Ve TDU daki arabalara bakarsan hepsi lüks ve classic arabalardan oluşuyor.Bu arabaların üreticileri bu arabaları parçalanmış görmek istemez, çünkü burda bin,milyon dolarlık arabalardan bahsediyoruz. Yoksa atari hasar modellemesi koymayacak kadar aciz bir firma değil.O kadar upraşıp her arabaya mükemmel bir kokpit tasarımı yapan firma basit bir hasar modellemesi mi koymayacak oyuna. Siz TDU tarzındaki yarış oyunlarında hasar modellemesi zor görürsünüz. Hasar modellemesi anca pist oyunlarında ve lisansız arabaların olduğu sokak yarışlarında olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Oyunda hasar alma var fakat sadece çarptığımız yoldaki arabalar hasar alıyor.Bizim arabamız hasar almıyor.

-Arkadaşlar sizde kokpit kamerasına alınca arabanın göstergeleri çalışıyor mu?Bahsettiğim normal hız göstergeleri değil örn mustangtaki dijital göstergeler ya da enzoda dijital göstergeler gibi

kokpıt kamerasından dijital göstergeler çalışmıyor sadece analog hız ve devir göstergeleri çalışıyor
  • ya arkadaslar bu oyuna yeni araba , spoiler falan yüklüyormusuz galiba,link ve nasıl aktif hale getircemizi biri söyleyebilir mi (indirdiğimiz klasörleri nereye atcaz falan )...
  • Her modun içinde yükleme talimatları vardır hocam, tdu-central 'dan modları bulabilirsin...
  • çok güzel bir oyun... daha bugün başladım. yalnız polis neden gelip yakalamıyor nfs lerdeki gibi.öyle tutuklama falan yokmu.
    azcık psikopatımda,karbon daki arabanın üsüne yatırıp kelepçeleme sahneleri veya undercoverdaki polis tekmesi olsa iyi olurdu.
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

• adaya, alamanyadan kaçak getirmişler...
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylanwober -- 26 Nisan 2009; 0:48:07 >
  • beyler oyun için olan tdu modding tool adlı programın kullanılışı hakkında bilgisi olan var mı? indirdim programı ancak kullanmayı beceremedim açıkçası. toyota avensis gibi arabaları alabiliyoruz oyuna diğerleriyle değiştirerek ama bazıları ancak bu programla oluyor sanırım.
  • arkadaslar arabaları yüklediğim zaman,kokpit camerasına alınca bişey gözükmüyor ( hummer,limuzin de falan )..herkestede bu şekilde mi acaba?
  • Arkadaşlar kokpit kamerasında enzo veya mustangtaki dijital göstergeler sizde çalışıyor mu?

mokko merak etme herkeste bu şekilde
  • dijital göstergeler calısmaz sadece analog hız ,devır gostergelerı calısır
  • Nihayet indirdim bea

Şimdi bu oyunda mutlaka bilmem/indirmem gereken bilgi patch yama hile taktik tavsiye var mı?
  • valla arkadaşım bana kalırsa kur oyna ama istersen çeşitli araba yamanalrı yukarda arkadaşların koydugu ss ler yamalar var ama
    bence gerek yok yinede sen bilirsin.
    resmi patch 1.66 var iki araç eklendi Audi RS4 ve Nissan Skyline R34 ve birazda edit yapıldı tabi onuda burdan indire bilirsin.
    http://www.gamershell.com/download_20182.shtml
  • Arkadaşlar ben oyunu bir arkadaşımla karşılıklı online oynamak istiyorum.Oyunun kendi sunuculara girmeden lan game gibi oynamak istiyorum.

Hamachi veya başka bir yöntemle bunu yapabilirmiyiz yoksa orijinalmi almalıyız.sanırım gamespy üyeliği varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

valla arkadaşım bana kalırsa kur oyna ama istersen çeşitli araba yamanalrı yukarda arkadaşların koydugu ss ler yamalar var ama
    resmi patch 1.66 var iki araç eklendi Audi RS4 ve Nissan Skyline R34 ve birazda edit yapıldı tabi onuda burdan indire bilirsin.

Teşekkürler.Oyunu kurdum fena değil zevkli keşke aracın motor sesi canavar gibi çıksaydı gerçi bende ilk araba audi var belki onun sesi öyledir sadece süpürge gibi sesi var yaw

• ya ben güzel araba yamaları buluyorum fakat yükledimlerinden %90 ı çalışmıyor oyuna girip o aracı seçtiğimde direk oyundan atıyor ve ya oyun kendi içimde rest atıyor .
    bu konuya ilişkin bilgisi olan var mı =?
    acaba yama falan mı var ayrıca ?
    2 tane modlu aracım var Rs 4 yerine M3(e92) ve Farboud Yerinde Carrera Gt
  • quote:

Orjinalden alıntı: behlulnuman

quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

valla arkadaşım bana kalırsa kur oyna ama istersen çeşitli araba yamanalrı yukarda arkadaşların koydugu ss ler yamalar var ama

Teşekkürler.Oyunu kurdum fena değil zevkli keşke aracın motor sesi canavar gibi çıksaydı gerçi bende ilk araba audi var belki onun sesi öyledir sadece süpürge gibi sesi var yaw

motor seslendirmeleri bence iyi R34 sesi de öyle mesela bi saleen twin turbo da sc [supercarhger) sesi falan baya net geliyor tubo araba
    yoku oyunda sanırım yada bi enzonun atmosferic basınclı motorunun sesi ses ayarlarıyla biraz oyna müzigin sesini kıs araç sesini artır
    farkı göreceksin oyun zevkliden öte bence süper bir oyun

• 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.