Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (545. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 Tane radyo klasörü açtım diyelim içlerine en fazla kaç tane şarkı atabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dslrman

Sağol, dün buldum orayı.Haritada açmadığım nadir yerlerden birinde çıktı.
    Haritanın sağ altlarında bir yerdeydi dediğin gibi.

haritanın tamamını açarsan sana bir ev veriyor hemde baya pahallı olanlardan bence her yeri aç
  • quote:

Bugün Corvette aldım.Vites geçişleri yavaş ancak şaşırtıcı derecede tutunuyor yola.
    SLR ise hakimiyeti zor bir araç.
    Birde modifiye edildikten sonra kim bilir nasıl zor olacaktır kullanılışı.
    Pagani Zonda' ya hayran kaldım ben.Galeriye gittim almak için, 4 paganiden 3'ünü satıyorlar ama asıl almak istediğimi satmıyorlar
    Mercedes' in modifiye yeri hala kilitli, nedendir acaba ?

Corvette yol tutuşundan dolayı önerdim sende yol tutuşu iyi demişsin zaten
    SLR biraz alıştıktan sonra hakimiyeti saglarsın biraz beceri meselesi
    Pagani geç Enzo ya gel

belli bir aşamaya gelmen lazım sonra açılır

• Yahu mercedes modifiye kısmı çoktan açıkmış
    Ben DTM modelini modifiye edeceğim diye uğraşıyorken bana hep red cevabını verince kapalı sanmıştım.Sonra başka bir modeli modifiye edince anladım.
    Enzo ile 600km ye yakın yol kat ettim ve 3 numaralı modifiye var üzerinde.385-390 arası gördüm, deli gibi gidiyor.
    Elimde 5 ev var ve yaklaşık 20-25 araç ve 4-5 motosiklet
    Oyun haritasının neredeyse tamamını açtım, yalnız oyunda %48 deyim daha.
    Ve otostopçular ile modellerin görevlerini halletmeme rağmen yüzde değişmiyor.

Ayrıca araba görevlerini ve kargo görevlerini tamamladığımda, bazı prototip araçların açıldığını belirtti.
    Fakat mesela Chrysler ve Ford' a gittiğimde, bu araçların hala satılmadığını gösteriyor

Ve radyo klasörü konusunda sinir oldum ve en sonunda oyuna girmeden winamp'ı açıyorum ve oyuna öyle giriyorum

• arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yeni bir bilgisayar aldım yeni çıkan oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum. dün de test drıve unlımıted oyununu aldım tahminimden çok güzel bir oyun yalnız oynarken görüntü donuyor ve reset yapmak zorunda kalıyorum acaba ne yapabilirim. lütfen yardım edin bu güzel oyundan beni mahrum etmeyin.
  • quote:

Yahu mercedes modifiye kısmı çoktan açıkmış
    Ben DTM modelini modifiye edeceğim diye uğraşıyorken bana hep red cevabını verince kapalı sanmıştım.Sonra başka bir modeli modifiye edince anladım.
    Enzo ile 600km ye yakın yol kat ettim ve 3 numaralı modifiye var üzerinde.385-390 arası gördüm, deli gibi gidiyor.
    Elimde 5 ev var ve yaklaşık 20-25 araç ve 4-5 motosiklet
    Oyun haritasının neredeyse tamamını açtım, yalnız oyunda %48 deyim daha.
    Ve otostopçular ile modellerin görevlerini halletmeme rağmen yüzde değişmiyor.

Ayrıca araba görevlerini ve kargo görevlerini tamamladığımda, bazı prototip araçların açıldığını belirtti.
    Fakat mesela Chrysler ve Ford' a gittiğimde, bu araçların hala satılmadığını gösteriyor

Ve radyo klasörü konusunda sinir oldum ve en sonunda oyuna girmeden winamp'ı açıyorum ve oyuna öyle giriyorum

O görevlerin tamamını yaptığında prototip araçları hediye veriyor zaten...

• quote:

Bugün Corvette aldım.Vites geçişleri yavaş ancak şaşırtıcı derecede tutunuyor yola.
    SLR ise hakimiyeti zor bir araç.
    Birde modifiye edildikten sonra kim bilir nasıl zor olacaktır kullanılışı.
    Pagani Zonda' ya hayran kaldım ben.Galeriye gittim almak için, 4 paganiden 3'ünü satıyorlar ama asıl almak istediğimi satmıyorlar
    Mercedes' in modifiye yeri hala kilitli, nedendir acaba ?

slr aslında zor değil fazla ama arabada fren diye birşey yok sanki...mofiyede etkilemiyor ..ama corvettin vites geçişleri çok hızlı ve tutuşuda gerçekten harika..
    skyline
    enzo
    corvette
  • TDU yu kurdum, 1.66a yı kurdum, megapack i kurdum, bitmiş oyun save i attım, oyunda m tuşu ile gps e girince "Network Connection was lost" hatası verip masaüstüne geri dönüyor, bu oyunun singleplayer ini, offline oynamak icin ne yapılması gerekiyor, eski mesajları okudum, bir çözüm bulamadım, bu sorunun çözümü hakkında yardım edebileceklere şimdiden teşekkürler...
  • kontrollerden m tuşuna atanan göreve kontrol et belki save eden arkadaş orya online account baglanma tuşu yapmıştır sende map ekle
  • TEST DRIVE UNLIMITED MAGA PACK Satın aldım birazdan umarım değer :D
  • beyler oyunu oynamak daha nasip olmadı yazın inş.Youtube da fln baktımda hummer ı hiç kokpit kamerasıyla süren yok.Olan biri zahmet olmazsa kokpit kamerasından bir ss koyabilir mi çok merak ediyorum.Teşekkürler.
  • ya ben oyunu yükledim bi yerden bi ilaç indirmiştim oyun başlıyo ilk yarışa geliyo bomboş ekran onu düzeltmek için ama şimdi o ilacı bir daha bulamadım link verebilirmisiniz Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Orjinalden alıntı: nv gece

Arkadaşlar ilk arabamı aldım ilk yarış yerine gidiyorum single player seçiyorum öyle mal müzik eşliğinde takılıp kalıyor daral gelmeye başladı artık birde zırt pırt new profile de cd key soruyo nedendir

Oyunda eksik bir dosya var.
    http://testdrivetr.com/Downloads/TestDriveUnlimitedv1.0ProperWorkingFixedexeAll.rar
    bunu indir ve içindeki ige klasörünü C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk klasörünün içine yapıştırmalısınız.
    Sonra aç oyunu, aynı yere geldiğinde yarışın açıldığını göreceksin.

yardım edin yaa buna tıklıyorum ama olmuyor yardım edin test drive ım geldi yardım edin

• P4 3.0gHz
    POV 7300GT(128Bit) 512MB
    1.25GB RAM
    bu oyunu oynarken kasıyor sorun nerede
  • Arkadaşlar oyuna girerken videolar bittiğinde veya videoları direk geçtiğimde hata veriyor. Önceden oynuyordum böyle bir sorun olmamıştı format attım tekrar yükledim bu sorun var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Arkadaşlar oyuna girerken videolar bittiğinde veya videoları direk geçtiğimde hata veriyor. Önceden oynuyordum böyle bir sorun olmamıştı format attım tekrar yükledim bu sorun var..

Bilen yokmu ?
  • merhaba arkadaşlar,

online profil oluşturdum. ama baglanmaya çalısırken login failed yazıyor. sebebi nedir acaba?
  • meraba arkadaşlar bu oyunu ilk kez demin kurup baktım. izlediğim pc versyonu videolardaki görüntülerden daha kötü çıktı bende, graphic details ı high yapmama rağmen oda zaten sadece ağaçları felan çevreyi detaylandırdı bu arada kullandığım ekran kartı radeon 9800 pro. Şunu merak ediyorum yeni bir ekran kartı ve ram alıcam acaba bu oyun grafikleri ,iyi bir ekran kartı ile çok daha iyi olurmu?
  • Kesinlikle daha iyi olur.
  •  Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

• 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.