Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (548. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: msw

direksiyon ile oynayan varsa optimizasyonu nasıl söyleyebilir mi?

Ben MOMO ile oynuyorum gayet güzel oynanış.Force Feedback 1. seviye daha yüksek yaparsan saçmalıyo bence alakasız tepkiler veriyo oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SZKR

quote:

Orjinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

traffıc klasörunu komple silersen trafikten kurtulursun

Malesef işe yaramıyor, komple sildim ve girdiğimde yine aynı hatayı verdi;
    The connection was lost...

sanırım onlıne oynamaya calıstıgın ıcın boyle bı hata verıyor kendıne yenı bır profıl ac bırde oyle dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

quote:

Ben MOMO ile oynuyorum gayet güzel oynanış.Force Feedback 1. seviye daha yüksek yaparsan saçmalıyo bence alakasız tepkiler veriyo oyun

teşekkür ederim deniycem
  • Ya arkadaşlar mega pack yüklüyken trafiği kapatamıyoruz gibi birşey mi var?

trafik klasörünü kaldırdığımda ya da adını değiştirdiğimde oyuna girince "The connection was lost" şeklinde bir uyarı veriyor ve OK dediğimde oyun kapanıyor.

Birileri yardım etsin lütfen :s
  • adalara nasıl giderim arkadaşlar ?
  • oyundakı radyoya muzık atılıyomus ve dınlenebılınıyomus nasıl kuruluyo ve nasıl acabılıyoruz?

• quote:

bugün LOGITECH MOMO racing force feedback direksiyon aldım ..2-3 oynamada biraz bocaladım ancak şuan 4-4luk ayarlarıda yaptım...resmen gerçek araba sürüyorum havası veriyor.inanılmaz bir heyecan ve zevk veriyor gerçekten...herkese tavsiye ederim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

quote:

bugün LOGITECH MOMO racing force feedback direksiyon aldım ..2-3 oynamada biraz bocaladım ancak şuan 4-4luk ayarlarıda yaptım...resmen gerçek araba sürüyorum havası veriyor.inanılmaz bir heyecan ve zevk veriyor gerçekten...herkese tavsiye ederim ...

Bir de logitech G25 le oyna, momo hiçbir şeymiş diyeceksin. Bende de momo vardı onu sattım g25 aldım. Arada oynanabilirlik açısından inanılmaz derece fark var. Şimdi çok daha zevkli oynuyorum TDU'yu.

• quote:

oyundakı radyoya muzık atılıyomus ve dınlenebılınıyomus nasıl kuruluyo ve nasıl acabılıyoruz?
    "Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Radio" bu klasöre istediğin mp3 'ü atıp ve oyunda radyoyu açman yeterli.

Yahu arkadaşlar benim şu sorunada bi çare bulsaydık

Mega Pack ve 1.66A yüklü halde trafiği kapatamıyorum. Kapadığımda "The connection was lost" uyarısı çıkıyor ve OK dediğimde oyun kapanıyor?
  • Aynı sorun bendede oldu bi ara silip tekrar yüklemek zorunda kaldım...
  • dedıgını yaptım dedıgın dosyaları acıp ıcıne bıtane sarkı attım,oyuna gırdım tek tek bakdım sarkılara ama benım sarkı yokdu dınlıyemedım.
    quote:

quote:

oyundakı radyoya muzık atılıyomus ve dınlenebılınıyomus nasıl kuruluyo ve nasıl acabılıyoruz?
    "Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Radio" bu klasöre istediğin mp3 'ü atıp ve oyunda radyoyu açman yeterli.

Mega Pack ve 1.66A yüklü halde trafiği kapatamıyorum. Kapadığımda "The connection was lost" uyarısı çıkıyor ve OK dediğimde oyun kapanıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

dedıgını yaptım dedıgın dosyaları acıp ıcıne bıtane sarkı attım,oyuna gırdım tek tek bakdım sarkılara ama benım sarkı yokdu dınlıyemedım.
    quote:

quote:

Yanlışınız var bahsettiğiniz dizin oyunun kendi radyo istasyonlarının bulunduğu yerdir. Kendi müziklerinizin oyun esnasında çalmasını istiyorsanız C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Belgelerim\Test Drive Unlimited\savegame\kullanıcı adınız\Radio dizinine girmeniz ve buraya bir klasör açmanız gerekir. Bir kaç tane klasör de açabilirsiniz örneğin rock, yabancı, türkçe vs vs gibi. Açtığınız klasöre istediğiniz müzikleri kopyalayabilirsiniz. Yanlız attığınız müzik sayısına dikkat ediniz aşırıya kaçtığınız takdirde oyundan atılma gibi bir problem yaşayabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

http://img25.imageshack.us/img25/9495/20090112163445.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/5508/20090129022909.jpg

http://img23.imageshack.us/img23/6513/20090402203651.jpg

Resimler çok güzel olmuş elinize sağlık

@ULUSOY adalar derken sanırım bulunduğumuz adanın sağ alt kısmında bulunan küçük adacıktan bahsediyorsunuz. Bunun ile ilgili gizli adaya geçiş videosunu Youtube'dan izleyebilirsiniz. Hatta ben linki vereyimhttp://www.youtube.com/watch?v=cNmr53Giuow

@SZKR ben mega araç paketi kuruluyken trafiği kapatmayı hiç denemedim ama eğer hata aldıysanız @Pir arkadaşımızın söylediği gibi oyunu tekrar silip kurmayı deneyebilirsiniz.

• DEDIKLERINI DENICEM SIMDI.INS OLUR
    quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

dedıgını yaptım dedıgın dosyaları acıp ıcıne bıtane sarkı attım,oyuna gırdım tek tek bakdım sarkılara ama benım sarkı yokdu dınlıyemedım.
    quote:

quote:

Yanlışınız var bahsettiğiniz dizin oyunun kendi radyo istasyonlarının bulunduğu yerdir. Kendi müziklerinizin oyun esnasında çalmasını istiyorsanız C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Belgelerim\Test Drive Unlimited\savegame\kullanıcı adınız\Radio dizinine girmeniz ve buraya bir klasör açmanız gerekir. Bir kaç tane klasör de açabilirsiniz örneğin rock, yabancı, türkçe vs vs gibi. Açtığınız klasöre istediğiniz müzikleri kopyalayabilirsiniz. Yanlız attığınız müzik sayısına dikkat ediniz aşırıya kaçtığınız takdirde oyundan atılma gibi bir problem yaşayabilirsiniz.

• KULLANICI ADINIZDAN SONRAKI SEKMEDE 'player save,player save2'var.ve bu sekmelerın ıcındede dedıgın gıbı radıo sekmesı yok.
  • quote:

KULLANICI ADINIZDAN SONRAKI SEKMEDE 'player save,player save2'var.ve bu sekmelerın ıcındede dedıgın gıbı radıo sekmesı yok.

bi üstündeki cevabı iyi oku
  • tamam bende bı usttek cewaptan bahsedıyorum,belgelerım,tdu,savegame,kullanıcı adı ma sonrasında playersave ve playersave2 var radıo yok.
    quote:

quote:

KULLANICI ADINIZDAN SONRAKI SEKMEDE 'player save,player save2'var.ve bu sekmelerın ıcındede dedıgın gıbı radıo sekmesı yok.

• quote:

tamam bende bı usttek cewaptan bahsedıyorum,belgelerım,tdu,savegame,kullanıcı adı ma sonrasında playersave ve playersave2 var radıo yok.
    quote:

quote:

C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Belgelerim\Test Drive Unlimited\savegame\kullanıcı adınız\Radio dizinini yoksa oraya Radio diye klasör oluştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 5 Mayıs 2009; 18:33:53 >

• Oyunu tekrar'dan daha düzgün bir şekilde oynayacağım.

Keşke oyunda, BMW ve HONDA da olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 5 Mayıs 2009; 19:16:27 >
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.