ya ben güzel araba yamaları buluyorum fakat yükledimlerinden %90 ı çalışmıyor oyuna girip o aracı seçtiğimde direk oyundan atıyor ve ya oyun kendi içimde rest atıyor . bu konuya ilişkin bilgisi olan var mı =? acaba yama falan mı var ayrıca ? 2 tane modlu aracım var Rs 4 yerine M3(e92) ve Farboud Yerinde Carrera Gt
yukarda arkadaşın koydugu ss elrde m3 e92 ile oynadıgını görüyoruz muhtemelen senin yamada bir sorun vardır arkadaşdan pm ile iste o yamayı yada yamanın kurulunda bir hata yapmışsındır anlatımı varsa tekrar uygula
oyunda adanın üstünde küçük bir ada daha var,oraya gitmenin bir yolu varmış,youtube da arayın bulursunuz,ayrıca havaalanı uçak pistine arabayla girilebiliyor fakat sadece bir yolu var...
Bu oyunu Momo ile oynayan var mı acaba optimizasyonu nasıl ?
quote:
Orjinalden alıntı: En_DiabLO
quote:
Orjinalden alıntı: TheHandOfGod
ya ben güzel araba yamaları buluyorum fakat yükledimlerinden %90 ı çalışmıyor oyuna girip o aracı seçtiğimde direk oyundan atıyor ve ya oyun kendi içimde rest atıyor . bu konuya ilişkin bilgisi olan var mı =? acaba yama falan mı var ayrıca ? 2 tane modlu aracım var Rs 4 yerine M3(e92) ve Farboud Yerinde Carrera Gt
yukarda arkadaşın koydugu ss elrde m3 e92 ile oynadıgını görüyoruz muhtemelen senin yamada bir sorun vardır arkadaşdan pm ile iste o yamayı yada yamanın kurulunda bir hata yapmışsındır anlatımı varsa tekrar uygula
yok zaten bendede çalışanlar Rs 4 yerine M3(e92) ve Farboud Yerinde Carrera Gt bu 2 araç diğerleri arızalı
lp560 indirdim black series cls 55 amg indirdimm en son yine çalışmadı
arkadaşlar oyunu online modda oynamak için önce gamespy id almamız gerekiyor değil mi? onu aldım oyunda profil açtım ama girmiyor.failed connection.please check your network status diyor. nasıl halledebileceğimi bilen var mı?
oyunun orjinalmi?
arkadaşlar yeni vista kurdum ses kartının sürücülerini çektim kurdum film müzik klip ve diğer oyunlarda hiçbir sorun yok fakat test driveda ses sadece açılıştaki videoda ses çıkıyor oyunda ise ses çıkmıyor bilen varmıdır acaba neden ?
quote:
Orjinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
oyunun orjinalmi?
evet orijinal.
bu oyunun 2incisi ne zaman çıkacak arkadaşlar birde orjinal oyunu nereden alabilirim ??? şimdiden tşk ederim cevap verecek arkadaşlara
quote:
Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
bu oyunun 2incisi ne zaman çıkacak arkadaşlar birde orjinal oyunu nereden alabilirim ??? şimdiden tşk ederim cevap verecek arkadaşlara
ikincisi şuan yapım aşamasında henüz bir tarih verilmedi ama bu yıl içersinde çıkar gibime geliyor inş da çıkar orjinal alma olayına gelince net üzerinden bulabilirsin ben D&R ve TEKNOSA gibi satan yerleri takip ediyorum ama yok şuanda stoklarda
Selam arkadaşlar, benimde oyunda nickim Karaelci, görürseniz bi korna çalın bana da :)
quote:
Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire
Nasıl olmuş beylerTürkiyeden hawai de hiç çekilmiyo yol çok uzun.
direksiyon ile oynayan varsa optimizasyonu nasıl söyleyebilir mi?
Traffic klasörünün ismini değiştiriyorum trafiği kapamak için ama oyuna girdiğimde "The connection was lost" şeklinde uyarı veriyor ve OK dediğimde oyun kapanıyor. Çözümü olan var mı acaba?