Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seF[o]

Hantal diyip geçmeyin hardcore modunda sakin sakin takılmak isterseniz yavaş arabalardan güzeli yok vallahi özellikle klasik arabalar süper oluyor

+1

Hardcore modunda oynuyorum. Kontrolde sıkıntı yok. Oyun çok iyi olmasa da idare eder benim gözümde

- olarak

Oyundaki optimizasyon pek iyi sayılmaz. Özellikle Çevre detayları yüksek ile çok yüksek arasında görünüm olarak pek bir fark olmamasına rağmen, neredeyse oyunun performansı yarı yarıya düşüyor...

Oyunda hatalar yüzünden düz yolda giderken bir anda arabanın sağı solu bir taşın üstünden geçmişiz gibi havalanıp araç takla atıyor...

Oyunun sesleri çoooook ama çoook kısık. Bu oyunu beklememin tek sebebi adam gibi motor sesi duymak... Normalde müzik dinlerken sesi yarıya kadar bile yükseltemezken, oyunda sonuna dayamama rağmen sistemi yeterli ses çıkmıyor. Bu ses olayı sinirlerimi bozmaya başladı...

Kısacası acil yama gerekiyor.

-Optimizasyon, basit 1-2 hata ve şu saçma ses olayını düzeltmeleri için acil yama gerekiyor

• 1-2 saattir oyuna dalmışım ilk izlenimlerim iyi, en başta oyuna zengin pi.i olarak başlayıp züğürt uyanmak harikaydı
    grafik meraklısı değilim ama oyunda underground2 grafikleri var ben bir fark göremedim hd olmuş işte
    türk gözüyle oynamak kolay değil range rover toz duman içinde görünce bi acaip oldum, gerçek hayatta olsa köy yoluna bile sokmam o arabayı
  • Bende indirmeye başladım bakalım 1.sini beğenmemiştim inş bu güzeldir
  • hala klüpten ses seda yok.venom açmayacak mısın bi kulüp?bu arada bütün gün iş dolayısıyla oyuna giremiyorum.ne oldu serverların durumu.multiplayer oyunlara hala girilmiyor mu?
  • Oc'li 5850 ile 1440x900, 2x aa'da 25-26 fps alıyorum.Ya optimizasyon rezalet ya da başka bir sorun var.Halbuki diğer oynadığım oyunlarda böyle sorunlar yaşamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oc'li 5850 ile 1440x900, 2x aa'da 25-26 fps alıyorum.Ya optimizasyon rezalet ya da başka bir sorun var.Halbuki diğer oynadığım oyunlarda böyle sorunlar yaşamadım..

very highda bendede durum aynı. ayarları medium/high olarak değiştirince 40-50 kadar çıkıyor fps
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

Bende indirmeye başladım bakalım 1.sini beğenmemiştim inş bu güzeldir

1.yi beğenmedin mi?
  • Konturoller çok kötü gibi geldi bana direksiyonu çok az kaydırsam bile araba dönüyor birde bazen oakdar kötü oluyork araba kendi ekseni etrafında dönmeye başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

Bende indirmeye başladım bakalım 1.sini beğenmemiştim inş bu güzeldir

1.yi beğenmedin mi?

ben her iki oyunu da beğenmedim,çöp falan yorumlarına hayret ediyorum.bi arabadan çıkıp sokakta yürümediğimiz kalmış
  • arkadaslar save gameler nerde , optıonsa ayar cekmem lazım manuel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Konturoller çok kötü gibi geldi bana direksiyonu çok az kaydırsam bile araba dönüyor birde bazen oakdar kötü oluyork araba kendi ekseni etrafında dönmeye başlıyor

direksiyonu cok az kaydırınca dönmesini istemiyosan deadzone ı arttır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oc'li 5850 ile 1440x900, 2x aa'da 25-26 fps alıyorum.Ya optimizasyon rezalet ya da başka bir sorun var.Halbuki diğer oynadığım oyunlarda böyle sorunlar yaşamadım..

very highda bendede durum aynı. ayarları medium/high olarak değiştirince 40-50 kadar çıkıyor fps

O zaman optimizasyon berbat.Hot pursuit'in grafikleri bundan çok daha iyi ama 45-50 fps alıyorum 8x aa ile...
  • uzun zamandır beklediğim bi oyundu ama sevmek için zorluyorum kendimi nedense bi türlü ısınamadım...geniş bi oyun belki zewklide olabilir ama optimizasyon sorunu olması ayrıca grafiklerinde maalesef pekde iyi olmaması sanırım oyunu sevmem konusunda zorlandırıyor..
  • surus bana 1.ye gore cok daha ıyı geldı bılemıyorum , ayrıca dead zonu sıfıra cekın ve gaz fren ı fulleyın kı full hassas oynayasınız
  • arkadaşlar bnde tam ekran olmuo nasıl yapcam??
  • Oyunda şu şarkı süper yaa

Ancient Astronauts - Oblivion feat. Azeem & DJ Zeph
  • Grafiklerden bahsetmişken şöyle bir şey gördüm.Çizgi çizgi kırılmalar sıralı sıralı.Gerçekten çok kötü gözüküyor..Elimizdeki kartlar bundan çok daha iyisini gösterebilecekken bu grafik ayarlarında kasması gerçekten düşündürücü..Misal şu bendeki 5850 gpu'su ps3'de olsa çıkacak oyunların kaltesini düşünemiyorum..Kartlar gerçek güçlerini göstermeden heba olup gidiyor..Yazık gerçekten..

@faysalkaya
    ALT+ENTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 8 Şubat 2011; 20:51:21 >
  • Klavye ile oynayan varsa klavye ayarlarını paylaşabilir mi ?
  • Steamde oyun yayınlandı ilgililenlere duyurulur.

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]
  • 20 adet fotoraf görevini yapan varmı ? Bu arada para 200bin dolar oldu hala karar veremedim alıcağım araba konusunda
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.