Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

Eski sorun hala devam etmekte.
    Sadece yolu görüntüleyen kamerada ki ibrede ki hız gerçek hızı tutmuyor
    Bazı araçlarda tutuyor bazılarında farklı oluyor.
    Aynı sorun TDU1'de de vardı.

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

Bildiğim kadarıyla gerçekte kadranın gösterdiği hız, aracın asıl hızından 5-6 km/h daha fazla oluyor. Yani bunu bir bug olarak değil de oyuna eklenen ufak bir detay olarak düşünmek daha mantıklı olacak gibi

Bu arada Steam hala preload bile açmadı

saçma...
    kimisinde tam tutuyor ?
    senin yorumunla tam tutan arabalar bug'lı oluyor

ama şöyle bir özellikte var 370z'te içerdeki ibre mp/h olarak baz alınmış.
    içerde tam 60 olduğunda sağ alttaki bölüm tam 100 oluyor buda güzel bir ayrıntı, hem tam tutuyor hemde aradaki oranda eşit.

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

quote:

arkadaşlar karavanın garajında 2 adet arac var fakat kullanmak istediğimde yani evden çıkmak istediğimde garaj kapısını gösteren bir ekran cıkıyor ve öyle kalıyor neden acaba

ayrıca istediğim zaman online istediğim zaman ise offline oynamak icin ne yapmak gerekiyor hala çözemedim şu işi
  • arkadaşlar oyunda müzik yok mu?ilk yarışı yaptım sonra sürüş okulundayım hiç müzik duymadım ben mi birşey kaçırıyorum?
  • oyunda müzik var.
    araştır bulursun, yardım edilcek bi insan diilsin sen
  • @akt02 oyunu kopya olarak oynuyorsan sorun ilaçtan kaynaklanıyordur. Orjinal oyunda böyle bir sorun yok. İkinci sorunun cevabını da vereyim, istediğin zaman online istediğin zaman offline olamıyorsun. Bunun için iki hesap açman lazım ki bu durum ilk oyunda da böyleydi ve bende ilk oyunu bu şekilde oynamıştım ikinci oyunuda bu şekilde oynuyorum. Bugün offline hesap açtım ve sizede böyle yapmanızı tavsiye ederim çünkü serverlar kapalı olduğunda (bakım vs gibi durumlardan ötürü) oyuna giremiyorsunuz ama offline hesapta böyle bir durum yok. İstediğiniz zaman oyuna girmek serbest.

@Silver_Sky Nfs HP:2010'u oynamanı öneriyorum FF etkisinin kötü olduğu bir oyun arıyorsan TDU2 en son seçenek olacaktır. Direksiyon ayarlarından FF'yi low yaparsan dönüşlerde sorun yaşamazsın ama hıgh da bırakırsan dönüşlerde direksiyon çok ağır kalacaktır. Vibration ise zevkine göre ister yüksekde ister alçak da kalsın. Ben Vibration ı sağa doğru yaklaştırıp FF'yi low yapıyorum ve istediğim sonucu bu şekilde alabiliyorum. Kullandığın direksiyonunda bu konuda etkisi büyük tabi ama en önemlisi doğru ayarı yapabilmek

• Arkadaşlar oyunu kurarken service pack 3 istiyor,kuramadım..Need For Speed Hot Pursuit 'i son özelliklerde oynuyorum ve muhtemelen TDU2 yi de kaldırır diye düşüyorum.Acaba windows 7 kursam sorun ortadan kalkarmı acaba?veya Service Pack 3 e yükseltebilirmiyim?Xp Service Pack 2 kullanıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar oyun benim gamepadi tanımıyor.detect device da zaten görmüyor fakat elle de değiştiremiyorum.internette de araştırdım bulamadım aynı sorunu yaşayan varmı?
  • @ksk_mehmet '1' e basarak radyoyu açabilirsin.

@smh4293 Google'dan Service Pack 3 diye aratıp hdd e indir SP3'ü daha sonra da kurulum işlemini yap. TDU2 çalışabilmek için Win XP SP3'e ihtiyaç duyuyor ama yok ben zaten Win7 kuracaktım diyorsan hiç uğraşma Win7'i kur.
  • %91 indi, dünden beri pc açık, 1 saat 30 dakka sonra oyunu kurup oynayabilcem, bakalım nasıl bir oyun yapmışlar
  • Beyler yarışlar zor hakikaten, en küçük hatada yetişilmesi kolay değil ve time triallarda arayı kapatması zor. 2. c4 champion shipe mustangle girecekseniz upgrade yapmadan zorlanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

@akt02 oyunu kopya olarak oynuyorsan sorun ilaçtan kaynaklanıyordur. Orjinal oyunda böyle bir sorun yok. İkinci sorunun cevabını da vereyim, istediğin zaman online istediğin zaman offline olamıyorsun. Bunun için iki hesap açman lazım ki bu durum ilk oyunda da böyleydi ve bende ilk oyunu bu şekilde oynamıştım ikinci oyunuda bu şekilde oynuyorum. Bugün offline hesap açtım ve sizede böyle yapmanızı tavsiye ederim çünkü serverlar kapalı olduğunda (bakım vs gibi durumlardan ötürü) oyuna giremiyorsunuz ama offline hesapta böyle bir durum yok. İstediğiniz zaman oyuna girmek serbest.

@Silver_Sky Nfs HP:2010'u oynamanı öneriyorum FF etkisinin kötü olduğu bir oyun arıyorsan TDU2 en son seçenek olacaktır. Direksiyon ayarlarından FF'yi low yaparsan dönüşlerde sorun yaşamazsın ama hıgh da bırakırsan dönüşlerde direksiyon çok ağır kalacaktır. Vibration ise zevkine göre ister yüksekde ister alçak da kalsın. Ben Vibration ı sağa doğru yaklaştırıp FF'yi low yapıyorum ve istediğim sonucu bu şekilde alabiliyorum. Kullandığın direksiyonunda bu konuda etkisi büyük tabi ama en önemlisi doğru ayarı yapabilmek

orjinal oyunu oynuyorum ve online kısımda bu sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akt02 -- 8 Şubat 2011; 18:37:34 >

• quote:

quote:

@akt02 oyunu kopya olarak oynuyorsan sorun ilaçtan kaynaklanıyordur. Orjinal oyunda böyle bir sorun yok. İkinci sorunun cevabını da vereyim, istediğin zaman online istediğin zaman offline olamıyorsun. Bunun için iki hesap açman lazım ki bu durum ilk oyunda da böyleydi ve bende ilk oyunu bu şekilde oynamıştım ikinci oyunuda bu şekilde oynuyorum. Bugün offline hesap açtım ve sizede böyle yapmanızı tavsiye ederim çünkü serverlar kapalı olduğunda (bakım vs gibi durumlardan ötürü) oyuna giremiyorsunuz ama offline hesapta böyle bir durum yok. İstediğiniz zaman oyuna girmek serbest.

O zaman yazılımsal bir sorun olabilir belki sisteminizle ilgili? Yani sürücülerin güncel olmasını kontrol edin veya pc nizin ısı durumunu kontrol edin, aşırı ısıdan dolayı böyle garip bir sorun yaşıyor olabilirsin. Bu arada tam makina kilitleniyor mu yoksa alt+tab ile Windows'a dönebiliyor musunuz?

• beyler şu an oyuna giremiyorum. accont oluşturmuştum.böyle bir accounttunuz yok diyor.load yapmıyor yani.new game diyince oyuna sokmuyor.bu nasıl iş ya.hem orjinal alıyoz anlamadım gitti.

valla bıktım böyle saçmalıklarla uğraşmaktan ya.valla bir daha hiç bişey alıcam yetti artık ya.

oyuna giremeyen var mı benim gibi.
  • xbox360 gamepadle oynuyorum oldukca ıyı ılk oyuna gore yarıs sıstemını pek sevmedım veya alısamadım galıba grafıklerde gayet ıyı ılk oyuna gore bu arada kıyafet degısımı ıcın ılk oyunda otostop cekenler vardı bunda bı magaza bulamadım daha o ısı nasıl halledıyoruz acaba bu yarıs sıstemındekı gruplarda 6 yarısı da kazanmak mı gerekıyo
  • quote:

O oyunu direksiyonla oynamayı düşünmedim bile . Farklı ayarları denedim elbette ama sonuç pek değişmedi.

• quote:

quote:

quote:

O zaman yazılımsal bir sorun olabilir belki sisteminizle ilgili? Yani sürücülerin güncel olmasını kontrol edin veya pc nizin ısı durumunu kontrol edin, aşırı ısıdan dolayı böyle garip bir sorun yaşıyor olabilirsin. Bu arada tam makina kilitleniyor mu yoksa alt+tab ile Windows'a dönebiliyor musunuz?

online modda garajdan cıkmaya calısırken oyunda ağaclar vs hersey oynuyor yani donma gibi bir problem yok sadece beklediğim halde garaj kapısı acılıpta araba cıkmıyor ve sadece online modda bu problem var

• quote:

Orijinalden alıntı: joker00

beğendiğimiz şarkıları atıp radyoda dinleyebiliyomuyuz????

yok mu bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker00 -- 8 Şubat 2011; 18:50:53 >
  • quote:

quote:

yok mu bilen?

hayır dinleyemiyoruz
  • quote:

@smh4293 Google'dan Service Pack 3 diye aratıp hdd e indir SP3'ü daha sonra da kurulum işlemini yap. TDU2 çalışabilmek için Win XP SP3'e ihtiyaç duyuyor ama yok ben zaten Win7 kuracaktım diyorsan hiç uğraşma Win7'i kur.

indirdim kurdum service pack 3 ü ama bu seferde runtıme error diye bi hata verdi oyunun setupuna tıkladığımda? dvd leri bilgisayara atıp öyle kurcam eğer yine olmazsa windows 7 yi kurcam
  • quote:

quote:

yok mu bilen?

Beni en çok yaralayan şey ne yazikki yok.Unuttular herhalde bu özelliği koymayı
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.