Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drelanteS

Hot pursuit beni 1 saat de sıktı ama TDU2 yi 30 saat dir oyunuyorum banamısın demiyor.ama grafik olarak daha iyi hotpursuit

katılıyorum iç kamerası yeter tdu2 nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oc'li 5850 ile 1440x900, 2x aa'da 25-26 fps alıyorum.Ya optimizasyon rezalet ya da başka bir sorun var.Halbuki diğer oynadığım oyunlarda böyle sorunlar yaşamadım..

Paneldeki sistemle yapılabilecek en iyi ayarlar + Nvidia panelden 32xAA ile stabil 60fps ile oynuyorum frame düşüşü olmadan. Ya Ati kartlarla ilgili bir sorun var ya da işlemci ile çünkü Havok gibi fizik motorları işlemciye yük bindirir, işte Pyhsx diye bas bas bağırırken bundan bahsediyoruz, yük işlemciye değil daha fazla hesap gücüne sahip gpu'ya yüklüyor fizik hesaplamalarını. Bu gibi oyunlarda da işlemci yük altında kalıyor.

İşlemcim q8300 oc'li 3.3 ghz.Şimdi bu yeterli gelmiyor mu bu oyuna..

Q serisi artık eskidi orası ayrı konu. Bahsettiğim şey fizik motorunun işlemciye yüklenmesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: ultimate82

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

arkadaşalr oyun güzelmi ? hot pursuit kadar iyimi ?

hot pursuit o kadar iyimi ?

hot pursuit çook güzel oyun daha yeni bittiği için sorayım dedim belki bunuda oynarım diye ama önce gameplay videosu izlemem lazım

aslında bu oyundan ne beklediğinle alakalı bir durum bu... benim düşüncem şu yönde açıkçası nfs serisinin son oyunlarını çok seven birisi tdu2 oyununu beğenmez... tdu2 oyununu çok seven biriside nfs nin son oyunlarını beğenmez... enazından benim durumum bu :)

• nvidia panelden 16X AA ile oynuyorum.oyunda da 8X AA açık ayarlar very high çözünürlük full hd
    nvidia kartlarda daha iyi bir frame alınabiliyor gibi geldi.ati nin yeni driverlarıyla sorun da çözülebilir.

frame güzel ancak oyuna optimizasyon için gene de bir yama şart.ufak tefek hatalarda yok değil.bunlarda düzeltilirse bişeye benziyecek.
  • Kimse cevaplamadı ama ben yazayım Haritada dolaşırken telefon geliyor ve off road lisansı alıyorsunuz. Off road okulunun oralarda hurda araba buldum ve + 25 point verdi. İşte Resim :

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar orjinal almadım oyunu yükleme esnasınsa serial number istiyor nerden bulacağım yardım edin
    Sorun çözüldü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buko59 -- 8 Şubat 2011; 21:55:43 >
  • suvlar

• sizede sık sık anlık kasmalar oluyor mu? araba hızla giderken kasma başladığında araba aynen devam ediyor ama, yani kasma geçtiğinde bi ağaca çarpmış olarak buluyorum kendimi
  • neden fpsti detaydı gölgeydi aa ydı çözünürlüktü bu kadar kasıyosunuz ki.ben oyuna daldıktan sonra sonra havaya gireyim grafiği önemsemiyorum bile en azından benim için böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandits18

b4 için range rover
    a7 Alfa Romeo brera
    a6 nissan 370z
    c4 mustang

başkasından şaşmayın yoksa zorlanırsınız beyler.

Katılıyorum arkadaşa A7 de alfa romeo yerine golf almıştım. Çok zorlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

haritayı gezerken bi anda ekranın solunda puzzle parçası üstünde araba resmi olan uyarı yanıp sönmeye başladı ne anlama geliyor acaba ?

Bu arada oyunu alt-tab yapıp winamp veya herhangi bir media oynatıcısından hazırladığınız listeyi açıp oyuna dönün radyoyu kapatın böylece custom müzik sorunu halloluyor

hurda araba topluyorsun.haritanın çeşitli yerlerine dağılmış hurda arabalar var.hepsini toplayınca ne açılıyor bilmiyorum ama
  • Arkadaşlar çok az kaldı bitmesine yüklüyor cd key alıncada toplaşırız artık bir yerde
    Bu arada oyunu anlatırmısınız ilk başı falan birzdan göreceğim gerçide olsun ssler harika.. :)
  • Arkadaşlar oyunun incelemeleri yavaş yavaş gelmeye başladı sonuçlar gayet güzel.

N4G=100/87

http://xbox-360.nowgamer.com/reviews/xbox-360/9652/test-drive-unlimited-2

EUROGAMER=10/7

http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-08-test-drive-unlimited-2-review

GAMEİNFOMER=100/85

http://www.gameinformer.com/games/test_drive_unlimited_2/b/xbox360/archive/2011/02/01/drive-into-a-virtual-paradise.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drelanteS -- 8 Şubat 2011; 22:06:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mercedes e200

suvlar

ah bide bunların içinde X6 olmalıymış,yakışırdı da bmw nin hiç bi arabasını bu oyunda göremeyecez sanırım

• Gerçekten neden bmw koymamışlar ki yani bunun bence bir sebepi var ? bmw ve porche kesinlikle olmalıyıd..
  • arkdaşlar biri yardım etsin çıldırcam yoksa şu direksiyona olan uzaklığı yakınlığı yüksekliği nasıl ayarlıyoruz nereden >: bulamadım
  • porsche var.
    şu an tam unuttum ama porsche diye dğeilde onları modifiye eden firmanını ismi geçiyor.
    RUF'muş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 8 Şubat 2011; 22:14:48 >
  • paneldeki mütevazi sistemimle high ayarlarda gayet akıcı şekilde oyunu oynuyorum. sorun yaşayanlar nasıl yaşıyor hayret hemde o sistemlerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: buko59

Gerçekten neden bmw koymamışlar ki yani bunun bence bir sebepi var ? bmw ve porche kesinlikle olmalıyıd..

porsche var RUF adı altında, BMW'de vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American_Muscle -- 8 Şubat 2011; 22:13:07 >
  • @batuhanc05

O özellik TDU2'de yok.
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.