Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

Bende indirmeye başladım bakalım 1.sini beğenmemiştim inş bu güzeldir

1.yi beğenmedin mi?

beğenilecek gibi değil ki..

imzamdaki sistemle en yüksek ayarlarda sizce kaç fps alabilririm
  • Ya yorumu gören olmadı yada bir çözüm bulabilen yok.Neyse tekrar yazıyorum.

Arkadaşlar oyunu kurdum ve oyuna başlayınca iki sorun ile karşılaştım.

1.El frenini hangi tuşa atarsam atayım el frenine basılı tutmadan gaza basarsam hareket etmiyor.Örneğin el freni "shift" ise,"shift" tuşuna basılı tutmazsam araba sanki boş vitesteymiş gibi ara gaz verip bir ilerleme olmuyor.El frenini farklı tuşlara atadım ama aynı sorun yine var.En sonunda el frenini iptal ettim,böylece sorun düzeldi ama mâlum el frensiz de oynamak biraz sıkıcı.
    2.Sola ve sağa bakış komutlarını atadım 1 ve 2 tuşlarına fakat bu sefer de hep sola bakıyor,yani takılı kalıyor.Tuşları iptal edince düzeldi.

Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.
    Ayrıca bazı arkadaşlar bu oyun klavye ile mi oynanır diyebilir ama bazı sebeplerden dolayı elimde direksiyon yok.Lütfen "klavye" ile ilgili gereksiz yorum yapmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

arkadaslar save gameler nerde , optıonsa ayar cekmem lazım manuel

Belgelerim - Eden games klasörünün içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oc'li 5850 ile 1440x900, 2x aa'da 25-26 fps alıyorum.Ya optimizasyon rezalet ya da başka bir sorun var.Halbuki diğer oynadığım oyunlarda böyle sorunlar yaşamadım..

Paneldeki sistemle yapılabilecek en iyi ayarlar + Nvidia panelden 32xAA ile stabil 60fps ile oynuyorum frame düşüşü olmadan. Ya Ati kartlarla ilgili bir sorun var ya da işlemci ile çünkü Havok gibi fizik motorları işlemciye yük bindirir, işte Pyhsx diye bas bas bağırırken bundan bahsediyoruz, yük işlemciye değil daha fazla hesap gücüne sahip gpu'ya yüklüyor fizik hesaplamalarını. Bu gibi oyunlarda da işlemci yük altında kalıyor.
  • Oyunu oynayan arkadaşlar

Klasik lisansımızı aldıktan sonra 5-6 tane yarış yapıyoruz ve 50.000 Dolar kazanıyoruz. Ondan sonra doğal olarak araba alıyoruz Golf GTI aldım. fakat burdan sonra tıkandım kaldım. ne yapmam gerekiyor ? Yeni Lisans almak için gidiyorum bu seferde tekrar Klasik lisansın yarışlarını açıyor, etrafta başkada yarış yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakir

Ya yorumu gören olmadı yada bir çözüm bulabilen yok.Neyse tekrar yazıyorum.

1.El frenini hangi tuşa atarsam atayım el frenine basılı tutmadan gaza basarsam hareket etmiyor.Örneğin el freni "shift" ise,"shift" tuşuna basılı tutmazsam araba sanki boş vitesteymiş gibi ara gaz verip bir ilerleme olmuyor.El frenini farklı tuşlara atadım ama aynı sorun yine var.En sonunda el frenini iptal ettim,böylece sorun düzeldi ama mâlum el frensiz de oynamak biraz sıkıcı.
    2.Sola ve sağa bakış komutlarını atadım 1 ve 2 tuşlarına fakat bu sefer de hep sola bakıyor,yani takılı kalıyor.Tuşları iptal edince düzeldi.

Ayrıca bazı arkadaşlar bu oyun klavye ile mi oynanır diyebilir ama bazı sebeplerden dolayı elimde direksiyon yok.Lütfen "klavye" ile ilgili gereksiz yorum yapmayalım

kardeş bende aynı sorundan çekiyorum şimdilik problemi el frenine tuş atamayarak çözdüm el frenine pek ihtiyacımda olmadı zaten şuan memnunum Snopy MX-V19 direksiyonu tanımıyor ama tuşları atayabiliyoruz bu model direksiyonu olanlara duyrulur

• haritayı gezerken bi anda ekranın solunda puzzle parçası üstünde araba resmi olan uyarı yanıp sönmeye başladı ne anlama geliyor acaba ?

Bu arada oyunu alt-tab yapıp winamp veya herhangi bir media oynatıcısından hazırladığınız listeyi açıp oyuna dönün radyoyu kapatın böylece custom müzik sorunu halloluyor
  • b4 için range rover
    a7 Alfa Romeo brera
    a6 nissan 370z
    c4 mustang

başkasından şaşmayın yoksa zorlanırsınız beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu arada oyunu alt-tab yapıp winamp veya herhangi bir media oynatıcısından hazırladığınız listeyi açıp oyuna dönün radyoyu kapatın böylece custom müzik sorunu halloluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimate82 -- 8 Şubat 2011; 21:27:23 >
  • online olanlar varsa buluşma yapabiliriz arkadaşlar nickim akt02 isteyen ekleyebilir adada turlarız
  • arkadaşalr oyun güzelmi ? hot pursuit kadar iyimi ?
  • SÜRÜŞ KÖTÜ
    HİKAYE İYİ GİBİ
    GRAFİKLER TATMİN EDİCİ
    PATCH ÇIKARSA İYİ OLUR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

arkadaşalr oyun güzelmi ? hot pursuit kadar iyimi ?

hot pursuit o kadar iyimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeSToNeBLuee

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakir

Ya yorumu gören olmadı yada bir çözüm bulabilen yok.Neyse tekrar yazıyorum.

kardeş bende aynı sorundan çekiyorum şimdilik problemi el frenine tuş atamayarak çözdüm el frenine pek ihtiyacımda olmadı zaten şuan memnunum Snopy MX-V19 direksiyonu tanımıyor ama tuşları atayabiliyoruz bu model direksiyonu olanlara duyrulur

bende el frenini devre dışı bıraktım.Zaten klavye ile çok zor oynanıyor.virajlarda hemen spin atıyor.Bide el frenini kullansak kimbilir ne olur

• Neyseki steam indirmeye açmış oyunu.Umarım oyuna girmek için ayın 11ini bekletmezler.Geçenlerde bir kaç gün önce indirilmeye açılır daha sonra günü geldiğinde ufak bir patch yayınlar steam ve online mod aktif olur deniyordu?Umarım böyle bir saçmalık yaşamayız millet oynuyor ne zamandır bir biz kaldık yani
  • Oyun icin review cikti. Eurogamer 7/10 verdi. Hicte fena degil.

http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-08-test-drive-unlimited-2-review?page=1
  • quote:

Grafikler ve optimizasyonu hot pursuitten kötü ama içeriği ve oynanabilirliği güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimate82

quote:

hot pursuit o kadar iyimi ?

hot pursuit çook güzel oyun daha yeni bittiği için sorayım dedim belki bunuda oynarım diye ama önce gameplay videosu izlemem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oc'li 5850 ile 1440x900, 2x aa'da 25-26 fps alıyorum.Ya optimizasyon rezalet ya da başka bir sorun var.Halbuki diğer oynadığım oyunlarda böyle sorunlar yaşamadım..

Paneldeki sistemle yapılabilecek en iyi ayarlar + Nvidia panelden 32xAA ile stabil 60fps ile oynuyorum frame düşüşü olmadan. Ya Ati kartlarla ilgili bir sorun var ya da işlemci ile çünkü Havok gibi fizik motorları işlemciye yük bindirir, işte Pyhsx diye bas bas bağırırken bundan bahsediyoruz, yük işlemciye değil daha fazla hesap gücüne sahip gpu'ya yüklüyor fizik hesaplamalarını. Bu gibi oyunlarda da işlemci yük altında kalıyor.

İşlemcim q8300 oc'li 3.3 ghz.Şimdi bu yeterli gelmiyor mu bu oyuna..

• Hot pursuit beni 1 saat de sıktı ama TDU2 yi 30 saat dir oyunuyorum banamısın demiyor.ama grafik olarak daha iyi hotpursuit
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.