Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • radyoda beğendiğimiz şarkıları atıp dinleyebiliyomuyuz????
  • Arabada değil yeni aldığım arabada da aynı sorun var

Arabaların yanından geçip üstte dolan şeyle para kazanıyorsunuz ya o otomatik gelmiyor dolduktan sonra enter'a basarsanız gider bankanıza ve orası 0'lanır.
    ama devam etmek isterseniz edersiniz, kaza yaparsanız orası 0'lanır para falan alamazsınız.
  • indirme bitti bakalım emektar 2600xt 1280 de ne yapacak.
  • @schumacher075 ve @ekostros ne yazık ki oyunda benzin alma olayı yok. İlk oyunda da adanın çeşitli yerlerin benzin istasyonları görüyorduk ama sadece görüntü diyeyim size. Ama araç yıkamanın oluşu hoş bir detay fakat biraz pahalı

@OzanSRC eğer yazılım konusunda sıkıntı yoksa o zaman dediğin gibi TDU2'nin Driving Force Gt ile ilgili bir problemi var diyebiliriz. Başka DF GT kullanıcıları ne diyor bu konu hakkında?

@Kraven siz iyi para veriyorsunuz estetik ameliyata ya Ben işi 2200-2600$ civarı hallediyorum Ama suratımızda sargılarla bir süre takılmak zorundayız orası da komik olmuş valla Dodge Viper'ın direksiyonunda böyle beyaz bir maske ile araç sürmek garip oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Ahhh ulan ah. Momo'mu satmasaydım keşke. Neyse, ucuz key alabileceğimiz bir yer var mı? Steam'dan alıcam yoksa.

6-7 sayfa önce bir kaç kişi 35 Tl'den satıyordu.

Hocam birde bu update olayı korkutuyor beni. Durmadan update olursa birde onun için no dvd patch bulmak gerekecek. Steam'dan almak daha mı iyi ne?

Bu konularda pek bilgim yok, daha sonradan sorun çıkabilir diye düşünüyorum. Dikkatli olmak gerek.

• pc dunden beri acik hala %28
  • Sürekli bir fps dalgalanması yaşıyorum 50-15 arasında oyun oynanmıyor ama bir şey keşfettim ekran kartının driverını silip tekrar yükleyince ilk oyuna girdiğimde sorun olmuyor.Çıkıp tekrar oyuna girdiğimde sorun eski haline geliyor.Ben oyuna her girmek istediğimde driverımı silip yüklicem fikri olan varmı sinirden başım ağrıyor ?
  • Trafikten kazandığımız para hesabımıza nasıl geçiyor? Bulamadım bir türlü. Enter'a basın falan yazmışlar beta için ama, denedim olmuyor? Nasıl yapıyoruz acaba
  • Oyundaki İlk izlenimim, konu ve eksiler

Oyun aşağı yukarı 20 - 25 dakikada kuruluyor. Kurulduktan sonra 2-3 tane dosya yükleniyor ve Play diyerek oyuna başlıyoruz. Kendimizi bir partide dans ederken buluyoruz ve parti olmadığını kendi doğum günümüzün olduğunu öğreniyoruz. Bizden bi karekter seçmemizi istiyorlar. Seçtikten sonra D. günü hediyesi olarak ferrari california veriliyor. Daha sonrada aslında arabanın bizim olmadığını rüyada ve Vale olduğumuzu öğreniyoruz. eski bir araba alarak oyuna başlıyoruz. Konu gerçekten güzel işlenmiş zaten Buraya kadar sorun yok.

Oyunun en kötü özelliği araç kontrolü, kontrol bölümündeki tüm ayarları en başa çeksenizde araba çok tepki veriyor ve çok dönüyor bu da sizi rahatsız ediyor. Bana göre Tdu 1'deki kontrol sistemi kat kat daha iyiydi. İsteyen istediğini diyebilir ama bu böyle. Ayrıca oyunda motorsiklet olmamasıda ayrı bi konu. Ama manzara, yollar ve grafikler iyi.

• Logitech Momo direksiyon arıyorum arkadaşlar. Bulan, bilen, satan, satanı bilen varmı acaba?
  • Sonunda oyunu doğru düzgün kapıyabildim.
    Evet klavye ile oynamak baya zor ama 5-6 saat oynadıktan snora alışıyorsunuz ve o üstteki arabanın dibinden geçerek kazanılan puanlarda aşmıştım bi ara. Gerçekten kontrolü elinizde tutabiliyorsunuz.
    Yağmurda arabanın yoldaki kontrolü %50-60 daha fazlalaşıyor.
    Ama jiple toprak yolda giderken, yağmur yağıyorsa kuru toprağa göre yolda daha çok tutunuyor ( zaten böyle olması gerekiyor )
    Sileceklerin hiç çalıştığını görmedim yada gözümden kaçtı.
    ibre sorunu devam etmekte.
    arabanın boyası iyi güzel atıyorda ( yıkadıktan sonra bile çizik çizik kalıyor ) ama neden yarış başlarken tertemiz bir araba oluyor anlıyamadım. olmaksa daha iyi olurdu, arabasını çizen gitsin yeniden boyatsın :)
    araba çeşitliliği gerçekten artmış durumda, TDU1'de gittiğiniz yerlerde ortalama 4-5 araba bulunurken, burda bir araba satıcısına giriyorsunuz 7-8 araba sizi karşılıyor. Gözle görülür bir artış sunmaktadır.
    Yarışa başlarken veya turnuvaya başlarken aradaki klipleri atlayamamanız gerçekten kötü bir durum, hep aynı laflar aynı kameralar zaten uzun sürüyor o bölüm canınızı sıkabiliyor.
    Oyunda bazen alt+tab yapınca oyun hata veiryor ve kapanıyor. ( inş en yakın zamanda düzelir )
    Yolda giderken, haritada mavi görünür ya istediğiniz zaman oraya ışınlanabilirsiniz. Ama bir yerden bir yere giderken yolun ortasında aklınıza berbere gitmek geldi diyelim, otomatik oalrak gittiğinizde eski yol mavi değil normal kalıyor. bu yüzden oraya ışınlanamıyorsunuz. hele hele uzun bir yolsa ve yakınlaşmışsanız.. evet güzel bir hakareti yiyor yapımcılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Oyundaki İlk izlenimim, konu ve eksiler

Oyun aşağı yukarı 20 - 25 dakikada kuruluyor. Kurulduktan sonra 2-3 tane dosya yükleniyor ve Play diyerek oyuna başlıyoruz. Kendimizi bir partide dans ederken buluyoruz ve parti olmadığını kendi doğum günümüzün olduğunu öğreniyoruz. Bizden bi karekter seçmemizi istiyorlar. Seçtikten sonra D. günü hediyesi olarak ferrari california veriliyor. Daha sonrada aslında arabanın bizim olmadığını rüyada ve Vale olduğumuzu öğreniyoruz. eski bir araba alarak oyuna başlıyoruz. Konu gerçekten güzel işlenmiş zaten Buraya kadar sorun yok.

Oyunun en kötü özelliği araç kontrolü, kontrol bölümündeki tüm ayarları en başa çeksenizde araba çok tepki veriyor ve çok dönüyor bu da sizi rahatsız ediyor. Bana göre Tdu 1'deki kontrol sistemi kat kat daha iyiydi. İsteyen istediğini diyebilir ama bu böyle. Ayrıca oyunda motorsiklet olmamasıda ayrı bi konu. Ama manzara, yollar ve grafikler iyi.

Bu kontrol konusunda herkes aynı hatayı yapıyor, söylemiyeyim diyorum ama herkes aynı şeyleri tekrar ettiğinden dolayı oyunu oynamayan arkadaşlar için konuya müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Araç kullanımını daha gerçekci yapmak için viraj alımlarında 'shift' ile ilk oyunda olduğu gibi kolay dönememe durumundan ötürü oyunun kontrollerine kötü demek çok yanlış. İlk oyunda da hardcore mod açıldığında aracı standart modda ki gibi kullanmayı denediyseniz aynı şey ile karşılaşabilirsiniz bu da kontrolleri kötü yapmaz! Kötü kontrolden kasıt bu ise yanlış tespitlerde bulunuyorsunuz bunu baştan belirteyim. Herşeyi geçtim oyunu doğru düzgün bir direksiyon seti ile oynamadan bu yorumunu yapanlar daha da yanlış bir tespitte bulunmuş oluyorlar. Direksiyon ile aracımıza daha iyi hakim oluyoruz ama ekstrem hareketler sonrasında ilk oyunda ki gibi rahatlıkla yolda kalacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü gelişen araç fizikleriyle oyunun kontrolleri özellikle klavye kullanımında çok daha zor bir hale gelmiş. Bu durum hoşunuza gitmiyorsa sorun yok, beğenmedim diyebilirsiniz ama bu durumun getirdiği sonuca verdiğiniz tepki 'kötü araç kontrolü' ise son derece yanlış düşünüyorsunuz haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

Logitech Momo direksiyon arıyorum arkadaşlar. Bulan, bilen, satan, satanı bilen varmı acaba?

sahibinden.com'da birkaç tane satılık var

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=logitech+momo
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Geçen mesajımda HD 4200 bütünleşik ekran kartı ile oyunun en düşük ayarlarda en fazla 5 FPS verdiğini yazmıştım. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra ne olduysa FPS değerleri 20'lere çıktı. Bunun üzerine biraz oyunu oynadım. Yalnız, oyundaki insanların konuşma sesleri nedense çıkmıyor. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?
    Not: Ses ayarlarında konuşma sesleri en sonda.
    Bu konuşma sesi sorunu kimsede yok galiba.
  • quote:

quote:

Geçen mesajımda HD 4200 bütünleşik ekran kartı ile oyunun en düşük ayarlarda en fazla 5 FPS verdiğini yazmıştım. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra ne olduysa FPS değerleri 20'lere çıktı. Bunun üzerine biraz oyunu oynadım. Yalnız, oyundaki insanların konuşma sesleri nedense çıkmıyor. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?
    Not: Ses ayarlarında konuşma sesleri en sonda.
    Bu konuşma sesi sorunu kimsede yok galiba.

Bir kaç kişi daha bahsetti bu sorundan ve sesin hiç çıkmaması gibi bir sorundan bahsedildi çözüm içinse ses kartının ayarlarında ses modunu 5.1 e getirmenin işe yaradığı söylenmişti, dene istersen bunu

• arkadaşlar karavanın garajında 2 adet arac var fakat kullanmak istediğimde yani evden çıkmak istediğimde garaj kapısını gösteren bir ekran cıkıyor ve öyle kalıyor neden acaba
  • Arkadaşlar online olanlarla bir buluşma yapsak nasıl olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

Eski sorun hala devam etmekte.
    Sadece yolu görüntüleyen kamerada ki ibrede ki hız gerçek hızı tutmuyor
    Bazı araçlarda tutuyor bazılarında farklı oluyor.
    Aynı sorun TDU1'de de vardı.

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

Bildiğim kadarıyla gerçekte kadranın gösterdiği hız, aracın asıl hızından 5-6 km/h daha fazla oluyor. Yani bunu bir bug olarak değil de oyuna eklenen ufak bir detay olarak düşünmek daha mantıklı olacak gibi

Bu arada Steam hala preload bile açmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 8 Şubat 2011; 18:03:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

arkadaşlar karavanın garajında 2 adet arac var fakat kullanmak istediğimde yani evden çıkmak istediğimde garaj kapısını gösteren bir ekran cıkıyor ve öyle kalıyor neden acaba

ayrıca istediğim zaman online istediğim zaman ise offline oynamak icin ne yapmak gerekiyor hala çözemedim şu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800
    @OzanSRC eğer yazılım konusunda sıkıntı yoksa o zaman dediğin gibi TDU2'nin Driving Force Gt ile ilgili bir problemi var diyebiliriz. Başka DF GT kullanıcıları ne diyor bu konu hakkında?

Karşılaştığım en kötü FFB efektleri bu oyunda. Yolun, aracın verdiği tepkileri hissetmek mümkün değil. Dönüşlerde direnç gösteriyor, çukurdan felan geçincede yalandan bi sarsılma felan o kadar. GTR2, NetKar' a kıyasla kalas gibi.
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.