Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araba kirlenince yıkatma var da araçların benzini bitiyor ve benzinciye gidip benzin de mi alınıyor?
  • Araba kullanışını hiç sevmedim sildim ben oyunu 2 saat civarı oynadım.
  • Kimse dikkat etti mi acaba yarışlardan sonra bizim adam aracın yanında dururken yarış esnasında çok fren yaptıysak fren diskleri kızarmış oluyor ve zamanla soğuyup eski haline geliyor bence çok güzel bi ayrıntı

Bu arada direksiyonu istediğim şekilde ayarlardım ama sanki ForceFeedback yok oyunda direksiyon ne hızlanınca sertleşiyor ne yoldan çıkınca bir tepki veriyor tüy gibi direksiyon
  • Ahhh ulan ah. Momo'mu satmasaydım keşke. Neyse, ucuz key alabileceğimiz bir yer var mı? Steam'dan alıcam yoksa.
  • @mithrandil245
    Tahmin edim oyunu klavye ile oynadınız ?

@OzanSRC
    o ayrıntıyı paylaşmak için sayfaya geri dönmüştüm zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Ahhh ulan ah. Momo'mu satmasaydım keşke. Neyse, ucuz key alabileceğimiz bir yer var mı? Steam'dan alıcam yoksa.

6-7 sayfa önce bir kaç kişi 35 Tl'den satıyordu.
  • Kaç saatte biter acaba oyun.
    yarış yarış yeni turnuvalar çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Kimse dikkat etti mi acaba yarışlardan sonra bizim adam aracın yanında dururken yarış esnasında çok fren yaptıysak fren diskleri kızarmış oluyor ve zamanla soğuyup eski haline geliyor bence çok güzel bi ayrıntı

Bu arada direksiyonu istediğim şekilde ayarlardım ama sanki ForceFeedback yok oyunda direksiyon ne hızlanınca sertleşiyor ne yoldan çıkınca bir tepki veriyor tüy gibi direksiyon

Ya ben onu pazar günü farkettim de yazmayı unuttum İyi oldu hatırlattığın İlk oyunda yer almayan bir çok detaya vakıf oluyoruz oyunda ilerledikce.

Direksiyon içinde sürücü kurmanı öneriyorum, G25 kullanıcısıyım ve en son Logitech oyun kontrol sürücüsünü kullanıyorum çok kısa şöyle belirteyim TDU2 piyasada ki en iyi FF etkisine sahip oyunlardan biri. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim, özellikle ilk oyuna göre FF kullanımı çok daha iyi. Muhakkak yazılımsal bir sorundan dolayı FF etkisini alamıyorsundur yoksa oyunda FF çok iyi uygulanıyor emin ol.

• Eski sorun hala devam etmekte.
    Sadece yolu görüntüleyen kamerada ki ibrede ki hız gerçek hızı tutmuyor
    Bazı araçlarda tutuyor bazılarında farklı oluyor.
    Aynı sorun TDU1'de de vardı.

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 8 Şubat 2011; 16:47:19 >
  • beyler oyunu açıyorum biraz sürüyorum geziyom falan aradaki bi konuşma videosunda kendiliğinden bilgisayar kapanıyo öylece kalıyo . yani yeniden başlama falan yok neden olur anlaya varmı? bilgisayarımın bu oyunu rahatlıkla oynatacağını düüşünüyorum ama niye böyle oluyo anlamadım
  • 125.000 dolara alınabilcek ne var ya kafam karıştı karar veremiyorum bi türlü. Ne önerirsiniz ?
  • yaklaşık 1 saatlik mustang sürüşümden sonra lisans almaya gittim bitane hangisi oldugunu hatırlamıyorum :D alfa mito verdiler sürüşü cok rahat geldi . demekki sorun mustang deymiş bu arada mustang ile yaklaşık 1000km yol katettim hardcore sürüş modunda neden hala benzinim bitmiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

Eski sorun hala devam etmekte.

:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

yaklaşık 1 saatlik mustang sürüşümden sonra lisans almaya gittim bitane hangisi oldugunu hatırlamıyorum :D alfa mito verdiler sürüşü cok rahat geldi . demekki sorun mustang deymiş bu arada mustang ile yaklaşık 1000km yol katettim hardcore sürüş modunda neden hala benzinim bitmiyor :D

Benzin olayını şimdi senden duydum Varmı gerçekten böyle bi özellik bendede hiç benzin bitme gibi bi mesaj uyarı felan gelmedi
  • @ekostros
    o parayı hemen harcarsan zar zor oyuna devam edersin.
    çünkü 1 arabayı 2 turnuvalık alıp çöpe atıyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Kimse dikkat etti mi acaba yarışlardan sonra bizim adam aracın yanında dururken yarış esnasında çok fren yaptıysak fren diskleri kızarmış oluyor ve zamanla soğuyup eski haline geliyor bence çok güzel bi ayrıntı

Ya ben onu pazar günü farkettim de yazmayı unuttum İyi oldu hatırlattığın İlk oyunda yer almayan bir çok detaya vakıf oluyoruz oyunda ilerledikce.

Direksiyon içinde sürücü kurmanı öneriyorum, G25 kullanıcısıyım ve en son Logitech oyun kontrol sürücüsünü kullanıyorum çok kısa şöyle belirteyim TDU2 piyasada ki en iyi FF etkisine sahip oyunlardan biri. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim, özellikle ilk oyuna göre FF kullanımı çok daha iyi. Muhakkak yazılımsal bir sorundan dolayı FF etkisini alamıyorsundur yoksa oyunda FF çok iyi uygulanıyor emin ol.

Hocam yazılımım güncel o konuda bir sıkıntım yok diğer oyunlarda FFB konusunda hiç sıkıntı yok bu oyunun Driving Force GT'ye bir gıcığı olabilir G25 kullananlarda bir sorun duymadım zaten...

• Kraven

peki sonuç olarak frame de bir düşüş oldu mu yoksa aynı mı ?

hangi çözünürlükte oynuyorsun? araç ayarlarında yada çevre grafiklerinde gözle görülür bir fark var mı

yoksa göz yanılması mı
  • Off estetik ameliyat çok güzel olmuş ya. Şimdi operasyon geçirdim yüzümü gözümü düzelttirdim üstüne 4600 dolar bayıldım ama sahne sonu on numaraydı, suratımda bir sürü bandajla araba kullanıyorum şu an bir süre sonra çıkacağını söyledi doktor abla

@atsuma

Söylemiştim zaten, en ufak fps kaybım yok, görüntü biraz fark etti ve full hd oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 8 Şubat 2011; 17:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Ahhh ulan ah. Momo'mu satmasaydım keşke. Neyse, ucuz key alabileceğimiz bir yer var mı? Steam'dan alıcam yoksa.

6-7 sayfa önce bir kaç kişi 35 Tl'den satıyordu.

Hocam birde bu update olayı korkutuyor beni. Durmadan update olursa birde onun için no dvd patch bulmak gerekecek. Steam'dan almak daha mı iyi ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: faysalkaya

quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

Eski sorun hala devam etmekte.

:S

Hocam arabadaki göstergeler sanırım Mile olarak ayarlanmış. Sizde KM olarak kullanınca öyle bir şey ortaya çıkmış.

Düzenleme; Yok ya, km\h yazıyormuş. Arabada bug olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 8 Şubat 2011; 17:06:37 >

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.