< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (804. sayfa)

-
-
Evet tesla yine yapti yapacağini teslimatlar ertelendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslimatlar derken?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnşallah dolandırılmıyoruzdur / dolandırılmamışızdır. Çok ilginç bir tarzları var. Servis yok, maile dönen yok artık teslimat tarihi de yok
İşin esprisi tabi ama kurumsallığın tamamlanmaması halinde bizi ilginç günler bekliyor olabiir. Dandirik bir Çin firması gibi davranmak yakışmıyor. En azından maillerimize ve telefonlarımıza yanıt alabiliyor olmamız lazım.
Çıldırtacak bunlar beni, cuma aradılar pazartesiye kadar ödersen çarşamba ya da perşembe teslimat diye. Ödedik ettik, indirim yapmadılar, yüksekten çaktılar. Hadi neyse dedik şimdi de ne arayan var ne soran. Yarın Akasya’da olay çıkarmaya gidiyorum, gelen olursa beklerim. Maile dönen yok. Yazıklar olsun işimiz var bunlarla.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, bugün kontrol ettiğimde26-30 eylül olan teslim tarihi 6 Ekim 5 kasım olarak değişmiş , mail attık dönüş yok şimdilik
26-30 eylül olam teslim tarihi 06 Ekim 05 kasım olarak değişmiş, paraları toplayıp mevduata koydular herhalde
beni de aradılar. yarın sabah teslimatım vardı. iptal ettiler. işin ilginç tarafı 2 gün önce sorun olmadığını aracın teslimden 1 gün önce tescil edileceğini perşembe günü de teslimatın yapılacağını maile verdikleri cevapla bildirmişlerdi.
Bu akşam aradıklarında da arabaların gemide olduğunu, herşeyin eksiksiz olmasına rağmen gümrük çıkışını vermediklerini söylediler. inandırıcı gelmediği için Gemi ismi sordum ama paylaşmadı.
Uçak biletimi 2.kez yaktılar. Tazmin edilmesini istedim. can sıkıcı bir durum. ödediğimiz para az bir bedel değil; bir günlük getirisi 2500 tl. ve 15 gün oldu ödeme yapalı.
Tesla ismi olmasa insanın aklına kötü şeyler gelebilir.
-
Sevimli olmuş :)
-
Haydaa, bizim de cuma sabahı randevu izmir den uçakla geleceğiz biletleri de aldık🙁 hatta dün huylanıp mail attım tescil de göremiyoruz bi problem mi var diye, cevapladılar sıkıntı yok diye. Saatler kala mı haber verilir böyle saçmalık olur mu
Bunlar ay sonuna doğru tescil adetleri nedeniyle saçmalıyorlar sanırım. Adedi aylığa yaymak istedikleri için bu haftanın son günlerindeki tescilleri gelecek aya paslayacaklar muhtemelen. İptalleri haftaya tescil ve teslim ederler.
Merhabalar, arabayı normal duvar prizinden şarj etmenin bir zararı var mı? Şarj istasyonu kurmadan da sanki duvar prizi bile bana yetiyor gibi.
Evin elektrik tesisatı yeni, arabayı park ettiğim noktada duvar prizi var. Aracı her akşam şarj takmak pek zor olmuyor o sebeple şarj istasyonu kurma noktasında tereddüte düştüm
Siz 15 güne bu kadar laf ediyorsunuz yanlış anlamayın ama ben 4 nisan 09:30 siparişimin ödemesinden yaklaşık 40 gün sonra aracı teslim almıştım. Araya bayram bile girmişti. Şu an teslimatlar öncesine nazaran çok iyi. Fakat son dk iptali hoş değil tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 27 Eylül 2023; 21:15:47 >
Siz yine iyisiniz. Ben bu aracı almak için 40 sene kadar bekledim
Şaka bir yana çok memnunum araçtan.
Geçen byd atto 3 incelemesi izledim.
Tesla
Atto 3 içi ne öyle yaa çin pavyonu gibi 🤣
Tesla pişmanlık oldu. Her aşaması stres, para kaybı. Uçuşa 16 saat kala iptal. Daha dün aradım sordum e devlet de göremiyoruz sorun var mı diye, yok dediler. Plaka ayırttık süre li tabi, bağış yapıldı. Emniyete git rica et, tamamen berbat bir organizasyon. Tarih bile veremiyorlar. Zararlarımızı tazmin etmek gibi bir yaklaşımları da yok. Parayı aldın mı? Arabayı gümrükten çek, faturanı kes, sonra randevu ver. Bunu bile yapacak kapasiteleri yok. Beni aralıklarında araç türkiye de ödeme yaparsan ay sonuna teslim diyorlar. Ortada araba yok, bu arada biz parayı ödedikten sonra millete indirimli araç pazarlıyorlar.
Ben dün akşam köyde şarj ettim böyle. Bir zararı yok. Tesla zaten bütün korumalara sahip akım vb sorunlar olmasına karşı. Ama çok yavaş şarj etti haberiniz olsun.
Teslimatları erteleyip ödemelere hız veriyorlar muhtemelen. Cumaya kadar da devam ederler. Ptesi de yeni ayla zam gelebilir kur 27.35’lere geldi çünkü.
Bu işin en ucuz ve pratik yolu mavi adaptör + bu adaptöre uygun priz çektirme. Yaklaşık 5-6 bin lira masrafla normal prizden 2 kw ile yapacağınız sarjı 7 kw ile yapabilirsiniz. Yazın çok kullandım normal prizi bütün gece sarjda tutmak çok pratik değil.
Yada şöyle birşey oldu, yenile bir araya geldiler. Bizimki ötv de kdv de birşeyler yapacağım, mevcutları beklet dedi....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X