PPF saçmalıktır. hiç bir şehirde de gereği yoktur. sektörün dayamasıdır. hiç bir bahsi geçen boyama 2.elde fiyatları düşürmez. fotoğrafını çekersiniz kanıt diye saklarsınız bu kadar arabayı satmayı düşündüğünüz gelecek yıllar için. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (803. sayfa)

-
-
İroni yaptığınızı düşünüyorum yoksa buradaki onlarca kisi kahkaha atacak bu mesajiniza.. Siz Türkiye de yaşamıyorsunuz sanırım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10-15e full yapıyorlarsa alın, psikolojik olarak rahatlayın. 40-50 verecekseniz zaten arabanız da o kadar bahsettiğiniz değeri kaybediyor. en azından 3seneye1 söküp yenileme masrafınız olmaz.
-
lokal boya var diye fiyat kırılma cahilliği ile başlayan, ama parça değişmiş ile devam eden cahillik furyasına bir de PPF ekleniyor sektörde. hadi hayırlısı.
-
Ön kısma ppf 15bin tl den fazla ödenmemeli bence. Full araç için de maksimum 30, 35 civarı. Dahası artık adam kaziklama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fikriniz çok doğru. PPF boya gerektirecek bir kazayı hasarsız atlatmanızı sağlamaz. Boyayı korusa da sonuçta kaporta-boya orjinal olduğu sürece boya yıpranmış olsa da değer kaybı olmuyor. Mantık olarak yılların fiziksel koşullardan yıpranmış orjinal boyalı araba yerine estetik kaygılarla boyanmış temiz görünümlü araç tercih edilmeli.
Ancak 1 liralık mal vergilerle 3 lira olunca o mala anlamsız bir değer yükleniyor. Dolayısıyla sistem, alıcının pazarlığı için boya/değişim gibi farklı yolları yaratıyor. Halbuki motor ve yürüyen aksam çok daha önemli.
Ne yazık ki piyasanın kuralları yanlış da olsa geçerli oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukidoki -- 27 Eylül 2023; 16:46:19 > -
Selam,
hiç bir kılıf, kaplama birşey yok. Standart tesla beyaz koltuk.
Çocuklar için şu aşağıdaki linkteki stickerları yapıştırdım sadece😂
Tesla Model 3 Y S X Baymax Seat Headrest Stickera.aliexpress.com
US $7.58 31% Off | For Tesla Model 3 Y S X Baymax Seat Headrest Sticker Big Eyes Unique Decal Car Interior All Models Universal Accessorieshttps://www.aliexpress.com/item/1005005821253943.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60391563164&aff_fcid=17a7f0adcf6240648a12177e3f78b161-1695822319543-02356-_EQW9t8J&tt=MG&aff_fsk=_EQW9t8J&aff_platform=default&sk=_EQW9t8J&aff_trace_key=17a7f0adcf6240648a12177e3f78b161-1695822319543-02356-_EQW9t8J&shareId=60391563164&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=ea7e21504036428c9914ebce260791de&afSmartRedirect=y
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ppf gerçekten sıkıntı. En kötüsü acil aracı satmanız gerekse sökmek zorundasınız. Altı boyalı mı değil mi anlaşılmadığından kimse kaplama araç almıyor.
PPF aracı gerçekten uzun süre kullanacaksanız yaptırmanız gereken bir uygulama. Alıp bir süre kullanıp satmayı planlıyorsanız mantıklı değil.
-
Hangi numaradan ulaşıyorsunuz. Temmuz başında başvuran arkadaşımı aramışlar. Ama ondan arayıp teslaya ulaşıp araç alanlar olduğunu öğrendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40$ yazmışlar faturaya ona göre ödemişiz gümrüğü tabi
Bende 200 civarı bir tutar ödemiştim.
2. araç içinde aldım bakalım; ne kadar ödeyeceğim :)
2023.32.6 güncellemesi gece geldi aracıma bu arada:
- Updates to the autopilot visualisations including a better rendering of the vehcile size, and whether any doors are open.
- The hidden service menu now has hidden release notes, accessible once you've entered the hidden service menu
- The service menu now also reports temperatures of the cable and plugs
- The cameras have been tweaked, both in terms of colour balance/clarity, but also some mild cropping
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 27 Eylül 2023; 17:55:42 > -
Hatta 400 k fazla isteniyor 😒
Merhaba
Yarın teslim var. Saat 17:15 de iptal maili geldi. Uçak bileti gitti, plaka için ödeme yapıldı. Araç İçin arandığım da araç türkiyede demişlerdi, mail de araç geç geldi diyorlar. Resmen dolandırıcılık. Başına gelen var mı?
Hay yasayin ya!
Uydu goruntusu sonunda aktif oldu her seyi ingilizce yapinca. Cok tesekkurler.
Ppf nedir incelemedim herhalde kaplama gibi şeffaf bir şey. Eskiden bir 308 Gti almıştım. Araba çift renk orijinalde. Adam siyah kaplamış komple. Söktürdüm, sol direğin ortasında 50 kuruş büyüklüğünde vernik kalktı. Bu yüzden aracın direği boyandı. Neyse ki Peugeot garanti kapsamında boyadı ve kaydı vardı. Satarken direği boyalı araç dedin mi bin bir şey geliyor haliyle insanın aklına. Ha bir de araç kırmızı idi , özel bir renk tonu vardı tabii ki tutturamadı yetkili servis.
Demem şu ki bu tür uygulamaların montajı ayrı bir olay , sökülen far çıta silikon contalar vs var ise hele ki. Tamamen sökülmesi ise ap ayrı bir dert olarak görüyorum.
Performans modelinin süspansiyonları ile M Sport süspansiyonları karşılaştırabilecek; ikisini de tecrübe etmiş kimse var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X