Arkadaşlar araç için kısmetse yarın ödeme yapacagım ancak diger belgeler ile birlikte zorunlu trafik sigortası yaptırmam gerekiyormuş. İnternetten teklif çıkmıyor enteresan şekilde nasıl bir yol izlemek dogru olur, deneyimi olan varmı acaba ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sector8376 -- 27 Eylül 2023; 22:14:7 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (805. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim, şimdi mavi adaptör siparişi verdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle hayırlı olsun. Şase ve motor numaralarını sigortacınıza iletmeniz yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler.Şimdi baktıgımda sigortam.net üzerinden teklif çıktı 6000TL ila 7.200 TL arası. Anadolu sigorta üzerinden sizce uygunmudur fiyatlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sector8376 -- 27 Eylül 2023; 22:32:30 > -
ben geçen ay 6200 tl olarak yaptırmıştım , bence normal
teşekkür ederim bilgiler için
-
Performansın süspansiyonu korktuğum gibi çıkmadı. Gayet konforlu. Yıllar önce kullandığım 4 kasa M sporttan kötü değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maygar -- 27 Eylül 2023; 23:35:51 > -
Sırayla mi geliyor arkadaş 😀 bizde bir şey yok
Hala 2023.26.9 var, kaç gündür telden wifi ya bağlıyorum gelsin diye ama tık yok? VIN nosuna göre sırayla mı yolluyorlar acaba ?
Teşekkür ederim.
Şu an M Sport kullanıyorum böyleyse kullanılır da çok daha performanslı bir model olduğu için acaba daha sert olabilir mi diye merak ettim.
-
Tam güncelleme yok mesajını yazdım, 2 dk sonra tesla app e yazılım güncellemesi geldi, 2023.32.6 yı yükledim sonunda.
Sicakta terleyince vs mavi kot boyası geçiyor diyorlar ustad.. basiniza gelmedi mi boyle birşey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam,
Yazın, aracı temmuz ayında aldıktan sonra pek kot giydiğimi hatırlamıyorum. Hep şort-t_shirt :)) Ben sıcağı hiç dayanamayan birisiyimdir. Klima genelde 21C dedir. Uzun yol olarak bir kez bulgaristana, birkez de ayvacık tarafına gidip geldim. Yolda terlemedim. Kot ile ilgili sorun yaşayan varsa birşey diyemeyeceğim. Ben deneyimlemedim. Ama dediğim gibi yazın pek kot giydiğimi hatırlamıyorum. Belki birkaç gündür.
Yurtdışı bulgaristanda tesla internet bağlantınızı nasıl yaptınız. Tecrübelerinizi duymak isterim yurtdışı seyahat konusunda.
Selamlar,
Ben de olmadi. Ancak kisin koltuk isitma acildigi an kot pantolan koltuk olur.
Yani beyazda en cok dikkat edilmesi gereken sey o. Koltuk isitma kisin mahvedebilir.
Gunaydin, Telefona bagliyoruz.
Tes tarihi guncellenenlerden tekrar secebilen var mi ? Ben secmeye calistigumda something went wrong hatasi aliyorum
O kesin. Tesla turkcell hattı yurtdışı çalışmıyormuş.
Türkiye hattını yurtdışına mı açmalı
Ya da global hat mı almalı
Tesla ne kadar harcar vs vs
Selam,
Eksta birşey yaptığımı hatırlamıyorum. Bildiğiniz gibi araçta turkcell hat var. 40km kadar çok kötü çukur içinde orman yolundan Burgaz’a gittim. Bir ara bağlantı yoktu ama sanırım o kapsama alanı sorunundan kaynaklandı. O zaman da sanırım cep telefonundan (vodafone) wifi üzerinden bağlantı yapmıştım. Onun dışında normal Türkiyede nasıl çalışıyorsa o şekilde aracı kullandım diye hatırlıyorum. Haritada trafik de vardı, spotify’da çalışıyordu.
Aracı uzaktan da kumanda edebiliyordum.
Syglr
B.Kerem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X