< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (806. sayfa)

-
-
Merhaba, dediğim gibi ben dağ yolundan gittiğimde hatla ilgili aracın çekmediğini hatırlıyorum. Sonrasında belki de kullanırken hep benim telefondan bağlandı. Ama kullanımda hiç bir negatiflik hatırlamıyorum. Normal Türkiyede nasıl kullanıyorsam o şekilde kullandım. Burgazda hatta sabah trafiğine girdiğimi, navigasyonun bu bilgiyi verdiğini çok net hatırlıyorum.
Syglr
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzaktan kumanda edilebilmesi üstündeki hattın çalıştığını gösterir.
Bu nedenle çalışıyor diye düşünmüştüm.
Arkadaşlar selam...
Teslimat yarın ama hala e-devlet'te tescil kaydı göremiyorum. Mail atmıştım müşteri temsilcime cevap olarak aracın gümrük işlemlerinin bitmediğini yazmış.
Teslim tarihi alıp da araç başına gidip geri seken oldu mu içinizde? :)
-
Bugünki teslimatlar ertelendi gümrükte çıkan sorundan kaynaklı muhtemelen çözülene kadar da sizin ve daha sonraki tarihte alıcakların da ertelenecek
Koltukla değil ama kotla alakalı bir durum bence. Terleyince koltuğa boya salan kot her yeri boyar.
Bizim bugundü ama ertelendi . Sizin yarın gözüküyor mu ? Umarım sizinki de ertelenmez. Mailinizi kontrol edin. Uçak biletiniz vs varsa açığa alabiliyorsanız bir daha sorun biletiniz yanmasın
-
Ben şunu anlamıyorum. Aracın geç gelmesi veya aksilik çıkması değilde aracın gümrükten geçirirsin . Teslimat tarihini ona göre verirsin. Bu kadar zor bir konu olmamalı sonuçta para çokomel eğrisi.Para ver tesla al.
-
Yalniz son kur artisi sonrasi bu is boyle devam ederse %50 dilimde arac kalmayacak. Ekim ayinda Tesla bir zam daha yapabilir. Bilginiz olsun. Bu sefer de indirim adi altinda jant renk vs gibi farklari almaz. Yani sureci iyi takip etmek gerek. Cebinizden bir tl fazla cikmasin! Bu indirim vs devam ederse kacirmayin derim. Gercekten su donemde odenecek her para degerli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim teslimat bugün dü, dün 17:15 de iptal maili. Ben aradım ama ulaşamadım. 30 dakika+ 45 dakika. sonra geri dönüş isteddim. almanya dan aradılar. gümrükleme yapılamamış. uçak bilei yandı,
-
siz aranmadınız mı ? Beni Türkiye'den aradılar. Almanya'dan mı aradılar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jratmaca41 -- 28 Eylül 2023; 11:0:53 > -
uçak biletizini son gün akşam alın biraz pahalı olur ama yanmasından iyidir
-
ya bu kadar basit bir olayı bu kadar karmaşık hale getirmenin anlamı ne bir türlü anlamıyorum. ne telefonla bir bilgi alabilyorsun ne de maille. sorsana her şey düzenli gidiyor ama senin planlama yapmana asla izin vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_513 -- 28 Eylül 2023; 11:12:24 > -
mail geldi ilk önce, ben ulaşmaya çalıştım ama mümkün olmadı. Almanya dan aradılar.
-
Benim teslim yarın 14:00'de ve uygulamada da hala öyle gözüküyor ancak eğer gümrüklemede sorun varsa ve bugünkü teslimatlar da ertelendiyse muhtemel benimki de ertelenecektir. uçak biletim de var ama akşama kadar beleyeyim bakalım tesla pırt pardon derse açığa alırız.
çok teşekkürler cevaplar için. işin açıkçası bu kadar son adıma geldiysek herhalde başka gecikme olmaz diye varsayıyordum ama anladık ki popoyu koltuğa koymadan eller direksiyona değmeden hiçbir şey net olmayacakmış :)
-
arkadaşlar konuda daha önce bahsedildimi bilmiyorum bugün dolaşırken farkettim, tesla elinde araçları indirimli olarak listelemiş direkt sipariş verebiliyorsunuz.
new & used electric cars | tesla
New & Used Electric Cars | Teslahttps://www.tesla.com/tr_TR/inventory/new/my?arrangeby=relevance&zip=34365&range=50
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdiebo -- 28 Eylül 2023; 11:37:41 > -
Sales ve Service dışında ulaşabileceğimiz bir mail var mı ? Sales kısmını geçtik, Service de cevap dönmüyor. Şu USB Bellek'in peşini bırakmak istemiyorum.
15 araç görünüyor. O kadar yığılma var dedik, hepitopu 15 araç mı çıktı? Kesinlikle daha fazlası vardır ama hazır araçları gösterme özelliği iyi olmuş. Durumu müsait olan çeker alır beklemeden.
hatta orda bile belli olmaz vuruğu çıkar çiziği olur :D sağ salim almak nasip etsin hepimize. Valla ben şuanda yeni teslimat planlada seçemiyorum. Cuma Cumartesine yetiştirmeye çalışıcaz dedi hanfendi telefonda ama gerçekçi gelmedi bana.
-
valla ilk defa görüyorum. birine tıkladım direk ödemeyle devam et seçeneği geldi. bumuydu yani :) bu kadar önsipariş, arandım mı aranmadım mı, bekleme vs. gerçekten baştan böyle yapsalarmış ya...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X