Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (802. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
53.407
Cevap
1.390
Favori
3.541.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyaz koltuğa beyaz kılıf mı taktınız? Bu resimdeki koltuklarda kılıf var?

• orchidem O kullanıcısına yanıt

Sadece Turkiye'de degil global'de de cilgin indirimler var stok araclara.

M3 Highland LR siparis vericektim haftasonu fakat tam aradigim ozelliklerde bi Model Y'nin fiyat bayagi dustu. Bir de ustune kredilerinde de cok dusuk oran veriyolar. Zorla Y aldiricaklar gibi :)

• vires kullanıcısına yanıt

Su an ki aracim XC40 PHEV ve virajlarda bu kadar savrulan bir araba kullanmadim omru hayatimda. Infotainment desen baya primitif. Tek artisi biraz daha komforlu olmasi bence. Aralik ayinda leasing'i bitiyor ve mumkunse bir daha girmem Volvo XC kasalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 27 Eylül 2023; 13:19:58 >
  • Olethros kullanıcısına yanıt
    Teslanin Anlasmali kredileri mi düşük oran veriyor 3,69 gibi bir oran vardı sanki sistemdeki ykb de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 27 Eylül 2023; 13:21:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gevurgazi G kullanıcısına yanıt

Tüm araç için araç bedelinin %5 ine fikslemişler. Tanzer $3700 istiyor sadece ppf kaplama için. Camlar hariç. İçimden küfürlü düşünceler geçti ama buraya yazamıyorum. *** edecek adam arıyorlar. Aracı satarken de söktürmek gerekecek. Ben vazgeçtim bu işten. Araç beyaz, Allah'a emanet. Rengi koyu olanlara, tercih edenlere saygı duyarım. Ben elendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orchidem O kullanıcısına yanıt

Yurt dışı. Bizde kapalı krediler hala.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Tesla özelinde bir akım başladı ama bence çok çok gereksiz...

• jratmaca41 J kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler, geçen hafta salı 19.09 oluyor bir gün sonra mı aradınız?

Acn sigortanın anlaşması varmış otomolle , bu nedenle poliçeyi onayladım .

• Seçtiğiniz teslim tarihi nedir ?

Bana birisi sadece on dört parça için 22 bin TL dedi. Yine insaflı davranmışlar sana. Maliyetlerine kadar öğrendim. Çok pis fiyat çekiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gevurgazi G kullanıcısına yanıt

Ön dört parçadan sadece tampon için yaklaşık ₺10k istiyorlar. Bu rakama tampon 2 - 3 kez komple boyatılır. Tesla alanları zengin gibi değerlendirip fırsatçılık yapıyorlar.

• tanriseven T kullanıcısına yanıt

Tesla'yı premium gibi değerlendirip fırsatçılık yapıp çakıp geçiyorlar. Takip ettiğim hesaplarda haftada en az 2 - 3 Y ellerinden geçiyor, renk renk. Dönen piyasa hepsini milyoner yaptı.

Şimdi Tanzer 35 bin TL istedi on tarafa sadece. Full takım malzeme maliyeti 10-12 bin tl bu işin. İşçilik de 10bin yüksekten desen. Araç başına 40 bin tl den az kazanmiyorlar. Çok iyi para.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Selamlar, Açıkcası son gelen rakamlar konusunda kesinlikle katılıyorum. Bu ppf işi iyice çıldırmış vaziyette. Farklı ülkelerde insanlar iyi kötü kendi garajında bile bir şekil kaplıyor. Biz de yok marka yok işçilik ayağına ciddi bir ücret isteniyor. Ben ön bölüm komple kaplama ve seramik harici asla tavsiye etmiyorum. Firmaların çoğu bir havalarda. Bazılarının işçiliklerri çok kötü. 100.000tllik bir araç gördüm. Her yerinde atma vardı. Birçok yerinde jilet izi. Mahvetmişler aracı. Ayrıca Tesla'da hem logo hem de arkadaki yazılar sökülüyor. Sonrasında aynı hizada bile oturtmaları dert. Kaç tane öyle araç gördüm. Yazılar yamuk! Yani bu kadar para vermek yerine gerçekten aracınıza binin geçin. Bir şey olursa en kötü o zaman farkı öder yaptırırsınız.  

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız Berk Hocam. Ben ön tarafı da bıraktım açıkçası. Seramik + Cam Filmi kapatacağım mevzuyu. Falçata izini çok duyar olduk. Üzerine bir de ₺100k para ödeyeceğiz. Yukarıda belirtmeyi nutmuşum, paylaşılan rakamlar KDV hariç rakamlar. Bir de vergi kaçağı var işlemlerde. Rakamlar hep nakit üzerinden veriliyor, kartla ödeme denilince alternatif tarife ortaya çıkıyor. Bu işin makul kabul edilebilir kısmı cam filmi dahil kartla 40 - 50 arasıdır benim için. Bu rakamda da araç başına 20 - 30 net bırakacağından eminim.

Tabii ki öyle. Size herhangi bir fatura kesmiyorlar ki! Eğer fatura isterseniz kdvli fiyat şu deniyor. Yani indirim vs de hikaye. Ben artık bu firmalara yaptırmamaktan yanayım. Kimse kusura bakmasın. Zaten şurada araçlarımızı uzun süreli kullanmıyoruz bile. Bir şey olursa neyse hasarını yaptırırız. Ya da satarken fiyatını düşeriz. Ancak metalik renklerde cidden bir ppf şart. En kötü ön bölüme. Çünkü uzun yolda böcek kuş pisliği taş vs için başka türlü bir koruma yöntemi yok. Benim en büyük eleştirim fiyatlara. Bu işlerin hakkı bu fiyat değil. Hele ki bazı firmaların işçiliklerini gördükten sonra gerçekten ben utandım! Yepyeni araçları mahvederek geri veriyorlar.

• Ben de aracı teslim aldıktan sonra araştırdım biraz baktım ki ppf işi tam keriz.avi vazgeçtim. Ücreti, uygulaması, sökmesi, boyaya zararı.. hiç bir yerinde mantık yok. Tek mantıklı tarafı o işi yapıp sazan avlamak zira matematik bilmeyen titizlik hastası çok fazla. Kaplayan 20-25 arabada 1 teslayı cebine koyuyor iyi iş

• Ben 279TL ödedim.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Ben DD 216'da iki kere yaptırdım. 3 sene önce ilk açıklarında daha iyiydi işçilik. Fiyat olarak da Ankara'ya göre %15 daha pahalı fiyatları. Bir de ilk aracımı Stek marka ile kaplamışlardı ve sanki üzerinde ek olarak ceramic coating var gibi parlak ve çekiciydi. Midnight Cherry renkteki aracımda yeni uyguladıkları (daha kalın) Rhyno daha soluk gösteriyor arabayı.

• 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.