Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: x-rayted , major24
2 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (4 Mobil) - 22 Masaüstü4 Mobil
5 sn
53.548
Cevap
1.390
Favori
3.553.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P için özellikle konfor tarafında kayıp olacağını iddia eden bir grup var maalesef.
    Sizin izlenimleriniz şuan için aydınlatıcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDeltaSierra -- 29 Mayıs 2023; 1:14:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt
    Özellikle bunun için go pro 11 aldım. Vantuzu bekliyorum çünkü inanılmaz derecede bilgi gerektiren araç. Hergün bişey öğreniyorum. Kimsede olmadığı için arayıp bulamıyorum. Çekeyim alan arkadaşlar için yardımcı olabilirsem ne mutlu.

Az önce belirttiğim gibi konforumdan gidecek düşüncesiyle range rover aracımı satmadım. Şuan 1 hafta oldu range resmen benim için kenarda duran araba oldu. 21’ jant ve süspansiyon sert izlenimi kaldı ki bizim buranın yolları bozuk hiç kötü etkilenmedim. Yol tutuşu arabanın beni ve arkadaşlarımı şoke etti. P alan arkadaşlar hiç dert etmesinler araç geldiğinde keyfini anlayacaklar.

• Hayırlı uğurlu olsun şimdiden,darısı bizim başımıza diyelim,hala bekliyoruz vın atanmasını.

• Bol bol resim ve video paylaşın lütfen,ben Adana da henüz trafikte görmedim,görürsem durdurup onlarca soru sorasım var:)

Allah razı olsun tez zamanda gelir umarım. Alalı 1 hafta oldu şu saatte bile inip oynayasım geliyor aşırı keyifli ve bağımlılık yapıyor. Zaten yollarda herkes soru soruyor çeviriyor bakıyor. Beklentimin çok üzerinde çıktı araç.

Kamera aldım sırf tesla alacak olan arkadaşlara yardımcı olabilmek için, aparatı bekliyorum. Hergün video çekip atmaya çalışacağım. Bende birinden öğrenemiyorum kurcalayarak çözüyorum :)

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Hangi araçtan geçtiniz hocam bir de aracın süspansiyonu nasıl çok sert mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Performance aldığım için süspansiyondan korktum aracımı satmadım henüz. 2021 model range rover evouqe var bende. Bulunduğum yerin yolları pek iyi olmamasına rağmen çok keyif aldım. Rangeyi ilana koydum. Hiç korkmanıza gerek yok. P alırken çok tereddütlüydüm şimdi ise iyi ki P almışım diyorum.

Ben tiguandan long range modele geçeceğim Hocam. Evoque sanırım sınıfının belki de en konforlu aracı ondan geçmenize rağmen bile memnunsanız ben hayli hayli memnun kalırım herhalde 😂

• Bende de XC40 var şuan,P siparişimi bekliyorum.Bakalım nasıl olacak…

Tesla ayrı bi dünya gerçekten. Sanırım 25 kişiye 0-100 denemesi yaptırdım, hem konfor olarak hem ivmelenme, teknoloji vs. heyecanlandırmak istemem ama insan aracına aşık oluyormuş :) Tiguandanda sonra yüzüne bakmayacaksınız eski aracınızın. Şuan rangeye tesladan sonra hiç binmedim.

Adana ya yolunuz düşerse buyrun misafir edelim,bizde deneyelim biraz 😃

Arkadaşım da da xc40 vardı hatta hala var. O da şuan park halinde tesladan sonra kullanmıyor. Bu sölediklerim garip gelebilir ben birçok arabaya bindim sahibi oldum, böle ivonatif ve bağımlılık yapacak derecede beni etkileyen olmamıştı. En yakın zamanda sizlerede nasip olur inş

Şuan iş yoğunluğundan çok zor ama Ankaraya sizin yolunuz düşerse bende buradayım hep :)

Çok sevindim Hocam inşallah gelir bir an önce bize de :) Zam yemeden yakalayabilirsem çok güzel olacak. Bir de araçta tek pedal kullanmak zorunlu mu yoksa istersek normal araçlar gibi gaz fren ayrı kullanabiliyoruz değil mi?

3 ayrı fonksiyon var. Tek pedal, yumuşak kullanım ve ilerlemeli diye. Zorunlu değil swçebiliyorsunuz. Ben yumuşak kullanımı seçtim şuanda. Çok keyifli bi yavaşlama sağlıyor, hem şarj ediyor gazdan çekince ayağınızı hemde çok tatlı bi yavaşlama sunuyor. Freni mümkün olmadıkça kullanmıyorum.

Hocam son olarak şarj işini nasıl yaptınız bu işlerden anlamıyorum pek de mobil olan mı tercih edilmeli yoksa sabit olanlar mı?

• Ve bu aralar çok sık konuşulan konu,park assist aktifmi acaba araçta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDeltaSierra -- 29 Mayıs 2023; 2:15:41 >
    Tesla store henüz açılmadı. Yetkililere sorduğumda haziran ayında tesla wallbox gelebileceği söylendi. Şuanda 220V üçlü prizle şarj ediyorum. Zaten 2 kere şarj ettim. Şarj durumunu çok kafanıza takmayın. Ben 2kW zaman zaman 1kW olarak şarj çektim üçlü prizden :) Dediğim gibi 2 kere şarja taktım 1 haftadır aktif olarak kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.